Inlägg

Inlägg som jagdgruppe_nord har skrivit i forumet
Av jagdgruppe_nord
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Corpze
Jag har lite problem med 32bits verren av vista rc1, får igång installationen och den kopierar filerna, extraherar dem, installerar dem och färdigställer installationen, mao verkar hela installationsproceduren fungera felfritt men nu kommer problemet, efter att datorn startar om för första gången efter färdigställningen av installationen laddar vista med den gröna mätaren, skärmen blir grå i ca 30sek sen stängs den av, men hdd:n laddar ca 30sek till och sedan händer inget annat, Jag prövade att starta vista i både "unsigned driver mode" lr vad det heter och även "administartör med command" lr vad nu det heter, då läser den av mina fem diskar och för varje disk den läst av står det "clean"

Innebär detta att den inte hittar diskarna lr är det relaterat med drivisarna till grafiken?

Lider av samma problem. En sak som skiljer är att grafikkortsfläkten börjar köra på fullvarv men ingenting händer. Har testat att vänta 5-10 men den är fortfarande fast.

Av jagdgruppe_nord

Problemfritt med Asus PW5DH Deluxe

Har läst en hel del om folk som haft problem med P5WDH Deluxe-moderkortet.
Har själv ett sådant moderkort och har inte haft några som helst problem. Har jag haft väldigt tur eller är det nåt som är fel?

Av jagdgruppe_nord

Har funderat på att börja lira Lineage 2 igen efter ett års inaktivitet. Jag har för närvarande en lvl21 karaktär som tyckte att jag skulle slita mig från det verkliga livet ett tag.

Vad har hänt sen jag slutade spela för ungefär ett år sedan? Sist jag spelade hade servrarna näst intill ospelbar hög ping, vilket var en anledning till att jag slutade. Hur är det nu? Och har ni några tips för att man ska komma igång igen så fort som möjligt?

Av jagdgruppe_nord
Av jagdgruppe_nord

Min agent vill bli lite hög och efterfrågar nu lite crash och frentix, var kan man hitta sånt?

Av jagdgruppe_nord

Post Mortem är helt ok. Utspelas i 1920-talets Paris. Tex Murphy-spelen är också helt suveräna. Dock kan de vara lite problematiska att köra på dagens maskiner. Blade Runner, som redan nämnts, är också mycket bra. Härlig atmosfär.

Av jagdgruppe_nord

Abit lät som ett säkrare val. Har aldrig hört talas om det moderkort du rekommenderade.

"Bättre att ta ett med 865PE-kretsen"

Vad gör 865PE-kretsen bättre?

Är Twinmos-Winbond-minnerna värda sitt låga pris. Jag menar i prestanda? Är det inte bättre att satsa lite mer pengar om man får bättre prestanda?

Ursäkta om detta verkar vara riktiga n00b-frågor. Det är ett par år sedan jag skaffade ny dator. Min nuvarande dator härstammar från den tiden då MMX var det nya modet, typ.

Av jagdgruppe_nord

Nuså

Av jagdgruppe_nord

Söker ett passande minne

Hade tänkt mig följande moderkort:

http://www.datorbutiken.com/se/default.php?artId=ABIC7G

Vet dock inte vilket minne som är ett bra köp. Några tips?

Av jagdgruppe_nord

Hade tänkt spendera 1500-2000 kr på ett moderkort.

Av jagdgruppe_nord

Moderkortstips

Behöver hjälp med val av moderkort till en Pentium 4 2.8GHz - 800MHz-prolle. Några tips?

Av jagdgruppe_nord

Singleplayerspelen Sea Dogs och Undying är båda värda lite uppmärksamhet.

Av jagdgruppe_nord

Beslutångest

Kan inte bestämma mig för vilket moderkort jag ska köpa. Har fått rekommendationer om två stycken moderkort till en P4 2.8 Ghz processor. Det ena är ASUS P4G8X Deluxe med stöd för dual channel ddr, AGP8x och RAID. Det andra är ett ASUS P4PE i845PE.

Har hört från olika håll att dual channel ddr och agp8x är ett bra köp medan ett moderkort utan är ett bättre köp prestandamässigt sett.

Kruxet är det att jag vill ha ett moderkort med stöd för RAID och det saknar ASUS P4PE-kortet. Så i detta fall ser det ut att bli P4G8X Deluxe-kortet. Vilka minnen är i så fall att rekommendera för dual ddr?

Av jagdgruppe_nord

Om du har råd, köp en Cougar. Om inte pengarna räcker är Saiteks X45 mycket bra köp. Jag har själv en Saitek X36 USB och är mycket nöjd med den.