Inlägg

Inlägg som nienithaur har skrivit i forumet
Av nienithaur

Hoppas gärna in när väl fått min nya dator, vilket tyvärr nog tar en vecka eller två.

Av nienithaur

Bjuder utsatt pris, 500 kr. Bor i Göteborg så kan nog ta mig med tåget vad gäller upphämtning.

Av nienithaur
Nytt bud: 4 000 kr Fick intrycket inte var så sugen gå ner i pris, lägger ett bud i annat fall
Gå till annonsen för att lägga ett bud.
Av nienithaur

Kom visst visst likvärdigt bud samtidigt, höjer till 2300.

Av nienithaur

2200kr för 2070-kortet

Av nienithaur

2000 plus frakt för 2070

Av nienithaur

2400 plus frakt

Av nienithaur

Bjuder 1700 för 2070 plus frakt, kan också hämtas om så önskas

Av nienithaur

2200 plus frakt

Av nienithaur

1700 kr för ett 3060, upphämtning.

Av nienithaur

Ber om ursäkt, men får dra tillbaka mitt bud, efter lite efterforskningar inser inte riktigt kommer nå upp till systemkraven för det spel hade i åtanke.

Av nienithaur
Nytt bud: 2 000 kr Kan hämtas
Gå till annonsen för att lägga ett bud.
Av nienithaur

Hej Fractal Design! För ett par år sedan köpte jag ett Fractal Design Array R2 till ett filserver/HTPC-bygge. Pga anledningar så fick jag aldrig ihop den där burken, och nu när jag äntligen har fått lite tid och delar över så verkar det som att jag supigt bort en stor del av de tillhörande skruvarna, i synnerhet de små som man skruvar ihop chassit på utsidan med. Har kollat www.fractal-design-shop.de men verkar som att ej finns något till Array R2 över huvud taget. Är det något av de befintliga kiten som fungerar är för Array R2, eller finns det något annat sätt att få tag på ett skruvkit? (Som sagt i synnerhet de små skruvarna på utsidan).

Av nienithaur
Skrivet av Vansinne:

Det är fortfarande tidskrävande, dock går skillgain efter en kurva nu. Så fram till 60 går det rätt snabbt sen har man bara 85% skillgain effektivitet sen 65% osv. 4-5 timmar tar det att få upp mining till 20-30. te.x.

Bytte till Afflection servern istället, har 2 ställen där.

Ahh, spelade lite igår faktiskt. Var fortfarande roligt tyckte jag, även om man nog skall vara flera som i swecbyns glansdagar för att det skall vara riktigt kul. Går ju rätt segt när man är själv, och lessnar en del 4:e gången man blir dödad av en spindeljävel mitt ute i skogen, springer för att hämta sitt lik, dör igen osv. Samtidigt är ju det charmen med wurm, att det inte är så förlåtande. Spelade Epic Serenity. Har ingen koll på de olika sidorna i Wum, onda/goda osv. Är Affliction också epic men ett annat område?

Av nienithaur

Funderar så smått på att testa igen. Men har egentlinge inte så mycket tid så får hoppas att det inte längre är så enormt tidskrävande som sist jag spelade.

Av nienithaur
Citat:

Ursprungligen inskrivet av KeenArk
Det är egentligen orelevant att ha en teknik som bara är bra på att skapa en närmast oändlig instancing av 100000 likadana modeller (som syns på videon).

Allt måste trots allt DESIGNAS av texturerare och modellerare. Det skulle ta 100-tals år för 500 människor för att ens kunna skapa ett virtuellt vardagsrum med en detaljnivå på 1mm.

Unlimited Detail är bara ett teknikdemo som visar blaskigt texturerade geometrier som kopieras ut över hela skärmen. Jag tvivlar starkt på att det kan ersätta våra nuvarande grafiktekniker.

Det problemet går säkert att lösa med procedurell generering av oregelbunda ytor samt tex laserinscanning av objekt. För övrigt är jag övertygad om att inscanning kommer bli väldigt stort i framtidens spel. Tänk bara på hur mycket pengar man skulle kunna spara genom att scanna in riktiga människor och objekt istället för att knåpa ihop dem för hand.

Av nienithaur

Jag förstår _verkligen_ inte pängen. Kanske möjligvis lite enklare för den datorovande, men annars känns ju launchers i kombination med finurliga program som vimperator och ubiquity otroligt mycket smidigare. Jag vill använda musplatten för att skriva ungefär lika gärna som att byta ut vim mot penna och papper. Det går inte att slå tangentbordet när det kommer till snabbhet och ergonomi.

Av nienithaur
Citat:

Ursprungligen inskrivet av airhead
Hah videon är ju bara för mycket.

Jessica, världens mest uttråkade person, vill ha en dammsugare. Istället för att bara öppna webbläsaren, gå till amazon och söka efter dammsugaren, ska hon göra massa onödiga och komplicerade gester som tar dubbelt så lång tid.

Vilket framsteg.

Hehe, ja verkligen. Detta var ju verkligen ett innovationsmässigt bottennapp. Vill man surfa effektivt finns vimperator, och som sagt, vad är det för fel på vanliga hederliga tangetbordgenvägar (eller launchers om man nu vill ha lite mer flexibilitet.)

Av nienithaur

Köpte våran första dator på inet typ -97. Har alltid handlat på komplett och webbhallen, men kanske får bli ändring på det nu.

Av nienithaur

Ahh, nu känner jag mig riktigt säker på att det är rätt laptop för min del. Dock vet jag inte riktigt om det är värt det ang. display, för den billigaste jag kan hitta kostar kring 15k(?). Jag är helt fine med nuvarande upplösning, kör inte antialisade fonts så blir skarpt och bra ändå + har extra skärm på jobbet.