Inlägg

Inlägg som Redzo har skrivit i forumet
Av Redzo

Vänligen läs på innan du postar såna inlägg. Dina bilder visar ADAPTER som gör att du kan använda din GPU (vilken GPU som helst behöver INTE vara matrox) för att använda den med flera skärmar ! Läs mer här http://www.matrox.com/graphics/offhome/th2go/home.cfm
Så när du ser dessa fina spelbilder använder dom faktiskt ANDRAS GPUs !

Lite klipp o klistra från sidan
"TripleHead2Go is compatible with many professional and enthusiast class desktop and laptop PCs equipped with certain NVIDIA® and ATI® enabled graphics chipsets and add-in-boards (including multi-GPU configurations). Maximum resolutions supported may vary depending on the GPU version. An updated matrix of GPU version and maximum resolution supported is available on the compatibility page."

Av Redzo

Och vad är nytta av alla dessa skärmar när dom körs i 2fps/sec ? Matrox suger HÅRT när det gäller allt som har med spel att göra.
De ska nog hålla sig till aktiemarknad/medicinska tillämpningar osv.

Av Redzo
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Kenta_ponta
Efterlängtat test , bra att veta allt detta så man skall byta ut boxer kylaren inom kort!

Arctic Cooling Freezer 7 Pro verkar ju riktigt hygglig = )

En riktig bra kylare för väldigt lite pengar Jag har både den och 64Pro versionen (A64) och är grymt nöjd med båda.

Av Redzo

Tack MBY, verkar som en del läser "för fort"

Av Redzo

låter som nåt amerikanska (eller EUs) konkurens myndigheter borde ta en lååång titt på...

Av Redzo
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Flamso
Sen installerar de allting och checkar allt, byter kylning på grafikkorten och du har garantin kvar. Då är det knappast dyrt. Men visst, jag köper hellre själv och bygger jag också.

Och installation och "checkning" kostar 6-7000 kr ! Lite väl dyrt trycker jag.

Av Redzo

En nedbantat XP, med säkerhetsnivå som "vanlig" XP och utan dessa resurskrävande, slöa och jobbiga "tillägg" som dom annras slänger i för att det ska se fint ut. Låter som en grym idé

Av Redzo

7600GS eller 7300GT ?

Går i tankar att köpa en ny graffe till min syrras dator. Vilken är snabbare/bättre ?

Av Redzo

Rätt av USA. Här i europa är våra politiker så flata att de inte vågar tänka tanken på att tvinga företag hålla sig till reglerna. I slutändan är det vi konsumenter som betalar högre pris. Varför är elektronik så mycket dyrare här i europa ?

Av Redzo

Jag kommer också att vänta minst 1 år innan jag går över till Vista. Jag tänker inte pröjsa pengar för en OS som jag anser vara en upphottad XP med en push up och lite läppglans. Gränsnittet (aero och lite kosmetiska förändringar) är helt ointressanta för mig. Nu vill jag inte säga att allt med vista suger, det finns sjusta grejer som robustare uppdelning mella UI och resten av systemet, drivrutinindelning, ger bättre säkerhet än XP men det största och i mitt tycke viktigaste komponent, den nya filsystemet kommer inte med säger dom. Jag väntar på den.

Av Redzo

AMD 65nm kommer

Det verkar som om AMDs 65 nm processorer är på god väg. För en gång skull verkar det gå enligt schemat också
Conroe är en GRYM CPU men lite konkurens skadar aldrig. Ger lägre priser och större urval.
http://www.hkepc.com/bbs/itnews.php?tid=627532&starttime=0&en...

Av Redzo
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Noxxer
Redzo: Nä inte om man sitter fastklistrad vid ett tex MMorpg spel som inte funkar med dualcore

Den sittsen sitter jag i. Kan inte lira så mkt på dator 3 då spelet buggar som fan med dualcore.

Har du använt dig av rätt drivrutin till din CPU ?Har för mig att AMD har gett ut ny mjukvara som är ungefär som hyperthreading fast tvärtom. Den gör att mjukvara ser dubbelkärniga CPU som en och kan snabba upp en del program och spel
http://www.amd.com/us-en/assets/content_type/utilities/Setup....

Och förresten om en spel buggar/kraschar med dualcore så är det en dåligt skriven spel vi pratar om. Tänk lite längre framåt, kommer du spela bara 1 spel i framtiden ?

Av Redzo

X2 självklart ! Alla nya spel kommer vara optimerade för multikärnor (kommande CPUer kommer ha 4, 8 tom 16 kärnor) och även existerande spel kommer patchas. Att köpa en enkelkärnig CPU idag är att vara bakåtsträvare...och du kommer ångra dig ordentlig om knappt 2 månader.

Av Redzo
Citat:

Ursprungligen inskrivet av jens
och deras största konkurent är särskilt mycket bättre? de har ju även de bytt sockel 3-4 gånger senaste åren och ska byta nu igen.

thats life.

Va !
socket 754 och socket 939 har funnits i 3 år och de är ENDA sockets till AMD. I år har de gått över till AM2. Så kan du vara snäll och förklara för mig VAD pratar du om ???

Av Redzo

Typisk intel att använda ny sockel för i stort sett varje ny CPU ! Antingen har de världens SÄMSTA tekniker eller är vill dom bara vara 100 % säkra på att ingen kan använda deras nya cpu på "äldre" platform.

Av Redzo

Länk till instruktioner och benchmark resultat före och efter.
http://www.computerpoweruser.com/editorial/article.asp?articl...

Använd google, det tog mig 5 sekunder att hitta svar på din fråga....

Av Redzo

kolla på galaxys hemsida alt. skriv till dom

Av Redzo

Dual 7600GT ute

Dual-Chip GeForce 7600 GT ute..
Galaxy har släppt en 7600GT kort med 2 GPU på den. Kortet har 2x256 MB GDDR3 och frekvenser ligger på 560Mhz för Gpu och 1400Mhz för minne. Mer info finns här http://www.xbitlabs.com/news/video/display/20060707061003.htm...

Av Redzo
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Arzei
Ugh... herregud. Kan de inte bara fokusera på DX10 och G80 istället? Vi har redan high-end, low-end och mainstream-modeller som funkar bra! Shit...

Dessa kort är till för HTPC och du pratar om spel osv...läs igenom ordentlig nästa gång tack

Av Redzo

Beta-->Vhs igen ! Så löjligt att varenda sketen företag ska komma med "egen" standard. Jag kommer hålla hårt i plånboken till dessa nissar kommer överens.