Inlägg

Inlägg som Redzo har skrivit i forumet
Av Redzo

Vad dom flesta har inte hajjat här är att precis som du säger DrRotmos det tar sååå liiite att fixa problemet och att vi som konsumenter SKA KRÄVA perfekt fungerande produkt pga av man har betalat med "perfekt fungerande pengar".
Och till "Random-person": På vilket sätt är det skillnad mellan 360 och en CD läsare ? Båda använder sig av samma teknologi, det är bara LASER och behandlingen på media som är annorlunda. Allting annat är i princip samma sak
(menar rent mekaniskt)
Det handlar om en plast skiva som snurrar och blir avläst av en laser stråle, vilket det gör i en CD läsare och likaså i en DVD läsare. Så min fråga till dig är.
Varför kan man göra en skiten Cd läsare vibrationsäker men inte en DVD i en Xbox ?
Ingen här menar att man ska jogga men en Xbox, men nog fan borde man kunna flytta på den 10 cm i lugn takt utan att den spårar ur...Bokstavligen

Av Redzo
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Rotten
Varför ska kunderna behöva lida för att man gör en justering i positionen?
Varför ska en konsol inte gå att flytta på med skiva i?
Varför ska man inte kunna kopiera sina spel till brända skivor som man då faktiskt har RÅD att förlora?
Varför får man inte längre göra ett piss för att bevara sina spel eller mp3-filer?

[i]Otrevlig fråga borttagen. /GAPa[/i]

Haha
Håller med dig där...Sen är det grymt lätt att göra en DVD läsare som INTE repar/sönderbränner skivan om den flyttas. Ett par exempel bara: portabla DVD, bil-DVD, navigerings system med DVD och CDROM, bärbara musik CD osv.

Av Redzo

Xbox kan bränna sönder spel !

ar precis läst en artikel i Aftonbladet som säger att en del människor har fått sina spel sönderbrända pga av att Xbox 360 får INTE flyttas om det finns en skiva i den ! Microsoft vägrar ersätta dom drabbade. Sjukt tycker jag, vad tycker du själv ?

http://www.aftonbladet.se/vss/it/story/0,2789,747440,00.html

Av Redzo

Inte en chans i he**te att jag betalar mer än 2500-3000 papp MAX för ny GFX. Tillverkarnas girighet börjar gå över alla gränser, jag föreslår en bojkott, då skulle man se nåt liknande som med flygföretagen. Innan 11 september vet vi alla vad kostade en biljet, titta nu vad som hände efter att folk började skita i att resa med flyg. Biljeter har aldrig varit biligare Det sorgliga är att folk är villiga att betala vad som helst bara för att kunna skryta med 4 fps mer !!!

Av Redzo

Dual Core Xeon drar 393W IDLE !!!

Har läst en artikel om intels nya Xeon CPU och såg att den drar 393W utan belastning !!! Artikeln finns att läsa på
http://www.gamepc.com/labs/view_content.asp?id=paxville&page=...

Funderar på att köpa en burk själv Inte för att jag behöver en server klass CPU utan tänkte använda den som extra värmekälla nu när vinter närmar sig

Av Redzo

Bra jobbat Tänkte fråga dig, sitter nämligen själv med en ny acer dator och mina försök att ta reda på moderkorttillverkare gick ingen vidare Hur gick du till väga ? Vart satt etiketten på moderkortet ?

Av Redzo
Citat:

Ursprungligen inskrivet av johle
Mmm det ska bli intressant själv att se. Just nu har jag en Coller Master Hyper 6 med utbytt fläkt (en Papst 80mm 12db). Den låter dock mer än mina ADDA 16db så det är något med kullagret. Chassit är det inte något jättebra luftflöde genom. Därför vill jag bättra på kylningen till CPUn. Kanske även sänka temperaturen på grafikkortet då luften cirkulerar mer. Jag får nog grejerna i början av nästa vecka. Iaf enligt mycom. Denna tråd lever säkert inte då så du får PM nån gång under nästa vecka.

Det vore intressant att veta hur mycket snabbare CPUn slits i 1.4v jämfört med 1.5v eller 1.55v. För varmare blir det ju, men bättre kylning kanske är lite plåster på såren, eller?

Visst slits en CPU mer om du höjer 1.5 men precis som du säger så hjälper bättre kylning rätt mycket. Men sen ska du veta att tillverkare i det här fallet AMD testar sina chips för att klara 5-10 år i drift. Så om din CPU får 10-20% kortare livslängd spelar egentligen inte så stor roll. Har du tänkt ha samma CPU i 3-4 år så kanske det spelar roll för dig själv är jag säker på att jag kommer vilja uppgradera om säg 2 år max. Att bara droppa in en X2 efter att dom gått ner ordentligt lockar

Av Redzo

Det låter stabilt Sen undrar jag vad kör du för kylare nu ? Jag är väldigt nyfiken på vilka temp värden du får efter att du installerar 80mm-->120mm adapter och ADDA fläkten. Jag själv funderar på att köpa samma saker och jag undrar hur pass bättre/tystare kyllning man får om man byter ut den medföljande fläkten mot en tyst 120mm.

Av Redzo

Bra tänkt ! Det vore sjust om du kunde dela med dig av resultat. Ska själv försöka mig på nåt liknande om en vecka..

Av Redzo
Citat:

Ursprungligen inskrivet av johle

Synd att man inte kan montera en 120mm ADDA fläkt där istället (är ju 80mm). Då hade nog temperaturen sjunkigt en hel del. Med tanke på hur stor skillnad det var på en fläkt med bara 19cfm på max/min.

Det kan du visst det !
Med hjälp av dom här http://kylning.com/info.php?cPath=164_166&products_id=318

och här har du en ADDA

http://kylning.com/info.php?cPath=164_200&products_id=1117

Av Redzo

Man måste ha grova komplex om sitt könsorgan om man köper en nätagg på 1000 W