Inlägg

Inlägg som G-Mod har skrivit i forumet
Av G-Mod

Det är ju så att en DVI kontakt har pinnar för både analog och digital bild, där av DVI-VGA möjligheten. Dock så har HDMI ej analoga pinnar.

Av G-Mod
Citat:

Ursprungligen inskrivet av yoyoyo
Är det bara jag som upplever min Nox med Vista 64bitar som oerhört trög? Som om hårddisken hade haft 1kb ledigt utrymme samtidigt som du har 5 krävande program igång? Tänkte att det kanske var Vista men inte fan är det så här segt på en ny dator. Jag har precis fått tillbaka den från repration desssutom. Detta suger verkligen. Kan man verkligen skicka in sin dator är att den är seg?

Jag har vista64 ultimate, och den e riktigt rapp. Inga problem alls. Dock så fungerar inte Zepto utils alls, får ngt felmeddelande när jag bootar ifall jag installerar det.

Har du kollat att allt fungerar som det skall i computer management?

Av G-Mod
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Rouge of Darkness

http://rapidshare.com/files/150145802/NoxBIOS.zip

//Rouge of darkness [/B]

Tackar! Undrar ifall Zepto någonsin kommer att lägga upp en ny bios...

Av G-Mod
Citat:

Ursprungligen inskrivet av insats
tror inte det hjälper att skicka in. Det rör sig troligtvis om en BIOS-miss och åtgärdas nog snart. Har du senaste BIOS?

Senaste Bios? Zepto har ju inte släpt någon annan än den som följer med Noxen.

Av G-Mod
Citat:

Ursprungligen inskrivet av jabban
någon som köpt sin nox/mythos utan operativsystem och sen lyckats installera ett själv???

Jag installerade vista 64 ultimate själv, utan problem. Se bara till att ha alla drivisar till datorn på en skiva eller usb pinne innan du drar igång.

Av G-Mod

Hehe, kul att det var en så lätt lösning!

Av G-Mod
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Ladytech
Halloj..är det någon som testat blåtanden i sin Nox? Jag kan inte hitta något BT i min ..??

Har kollat på MS sida..men det finns inget BT alternativ där de säger att det ska finnas om man har BT i burken..

Jag har testat BT, du måste sätta på den via FN+F2

Av G-Mod
Citat:

Ursprungligen inskrivet av jan_banan655
En fråga till er som beställt och betalat med kredit. Jag valde detta alternativ och beloppet hamnade då som "skyddat belopp" på kontot. När jag idag kollade in på kontot så ser jag att pengarna åter finns på kontot, innebär detta att Zepto inte accepterat betalningen?

Det e helt ok, eftersom Zepto tar lite tid på sig hinner låset gå ut, vilket gör att deras säkerhet inte längre finns.

Av G-Mod
Citat:

Ursprungligen inskrivet av charlieflip
Japp jag ringde faktiskt dit idag.
.....
Dom sa också att de inte tänker gå ut offentligt med det, men det är ju bara ringa dit om 2 veckor igen.

Jag antar väl att den kommer att ligga på deras FTP, så man slipper få den via luren

Av G-Mod
Citat:

Ursprungligen inskrivet av nils-oscar
Hej!
Jag sitter här med ett litet problem med min nox. Jag kan inte installera Company of Heroes, det står att mitt grafikkort inte klarar av shader model 1.1. Jag är inte så jättehigh på det här.

Verkar som du inte fått in drivrutinerna till grafikkortet. Gå till zeptos ftp och installera de senaste som ligger där så skall det gå.

Av G-Mod

Det där med att ta ut minnena, är det endast efter att ni stängt av maskinen? Jag har inte haft detta problem alls. Men jag har haft lite andra(vista64 Ultimate).
- WLAN kortet går inte att få igång.
- Omnipass tycker att finger läsaren inte finns vid 50% av inloggningarna. ( tror jag löste det med nya drivisar från HP)
- Tar jag ut batteriet så nollställs klocka och datum

Inga pip eller så heller. Dock så går ju fläkten upp o ner lite nu o då

Av G-Mod

Ifall det är oem ligger priset lite högt, iaf för vista64 ultimate. Ligger på 2129 med en nox men på webhallen ligger EOM för vista36 ultimate på 1695. Borde ju vara billigare när man köper en dator för 16papp att lägga till OEM än köpa löst...

Av G-Mod
Citat:

Ursprungligen inskrivet av kattvirre
Hejsan! Här är en fråga till alla NOX ägare!

Jag har haft min i knappt en vecka nu, och jag har märkt att när man stänger luckan så går datorn in i vänteläge. Detta suger enligt mig eftersom då stänger den ner nätverket osv så man inte kan tanka medans man har luckan stängd.

Finns det inte något sätt att göra så att bara skärmen släcks när man stänger luckan istället för att den ska behöva gå in i vänteläge?

Hoppas ni fattar! tack på förhand

Beror på vilket os du har, ifall du har XP är det lätt. Gå bara in i power options och ställ in vad som skall hända när du stänger luckan.

Av G-Mod

Ngn som har problem med mjukvaran till sin nox? Jag kör vista64 och när jag installerar zeptomobile utils .61 så får jag en dialog vid boot som säger ngt med hidmanager osv. Har också problem med att logga in med fingret, i login så står det att finger scanner saknas typ 50% av gångerna.

Av G-Mod

du vet väl att du skickat in till fel forums del?

Av G-Mod
Citat:

Ursprungligen inskrivet av insats
Eventuellt kan man det, men det kan ju vara så att fläkten går igång redan vid t.ex. 40C eller 50C och då kommer nog undervoltning inte hjälpa eftersom du kommer komma upp i dom temperaturerna nästan lika snabbt även om man undervoltat, då undervoltning är mest effektivt under tung belastning.

Håller med, ända lösningen är att fläkten har bättre kontroller än att bara klara av/på. dvs med PCM gå steglöst beroende av temp.

Av G-Mod

Är det ngn som listat ut vilken nordbrygga samt sydbrygga som sitter i NOXen?

Av G-Mod
Citat:

Ursprungligen inskrivet av jensr
Öh? Var sitter det. Kan inte se det på bilderna från G-mod.

/J

Den sitter mellan näthålet och RJ-45 kontakten. Den är ca 2-3 mm i diameter

Av G-Mod
Citat:

Ursprungligen inskrivet av m8ght
Tänkte kolla med er här vilka drivisar som ni har installerat från zeptos ftp? har själv beställt en utan OS så det vore bra att om alla drivisar jag behöver finns på deras ftp eller om man måste böka runt på nätet efter nya.

Har laddat in visat 64bit engång nu, fick som sagt problem med att wlan inte gick igång samt att jag hade en unknown device i device managern.

Jag har blåst den nu och börjar på ny kula, jag använde endast drivisar från ftpn. skall ta en titt på skivan senare ikväll och se ifall det finns ngt där som hjälper.

Av G-Mod

Hehe, har just fått in vista ultimate 64, men har en unknown device kvar samt felkod på wifi....