Inlägg

Inlägg som Ploppsan har skrivit i forumet
Av Ploppsan

Jag har också problem att ändra inställningar i spel (Euro Truck simulator 2). Blir utkastad till skrivbordet efter dess krasch. Surt

Av Ploppsan
Skrivet av Gunner357:

Jag har den där 3V66T generiska nyckeln. på mig står det att Windows är aktiverat. Har kört W 10 TP sedan start. Och så har det varit sedan de släppte RTM versionen 10240 eller vad den heter.

http://i61.tinypic.com/1z6s4uu.png

Jag lär väl få problem med om jag gör en ren installation så det får vara några dagar ska ändå på en semester tripp imorgon.

Har också så där. Lite frustrerande

Av Ploppsan
Skrivet av cusah:

Inte så lätt! Vår döva katt SamSam (Maine Coon som är en väääldigt pratglad ras) gillar att prata (vråla) med andar eller något liknande kl 02-03 på natten. När grannen bankar i golvet får jag snällt gå upp och avbryta samtalet mellan dimensionerna. Har provat flera olika saker men tyvärr finns det inte mycket att göra. Men jag älskar vår SamSam så förslaget från grannen att avliva katten kommer aldrig att hända. Har därför bestämt mig för att flytta till villa så att SamSam kan prata fritt med andarna och sin kattkompis på nätterna utan att några grannar störs!

Man kan väl inte riktigt jämföra detta med TS situation då det borde vara lättare att få tyst på en hund än en döv katt.

Känner igen det där
Har precis övertagit en Maine Coon och han snackar som tusan vid den tiden (även dagtid med lägre ljudnivåer).. Som tur är bor jag i villa och har långt till närmaste granne.

Av Ploppsan

Det hoppas jag inte händer. Älskar min Windows Lumia. Som sagt den flyter på och aldrig problem. Har haft den i ett år och är så goooo

Av Ploppsan
Skrivet av Bazisten:

Min fru fick sina igår vid Lunch och hon har Nordea. Det stod att det skulle komma in 10 Juni på framtida insättningar men fick dom den 9 Juni

Jag har gått från 900kr jag fick förra året till 52kr detta året. Så jag får inget tillbaka :/

Samma här. Skulle fått 59:-. Men jag ser det så här att jag får ju "skatteåterbäringen" varje månad för jag betalar ju ingen ränta på något

Av Ploppsan
Skrivet av Aene:

Verkar vara i Domänhanteraren. Om du klickar Redigera får du upp en flik som heter Auktorisering där man verkar kunna generera en kod.

Ah, tacki tack

Av Ploppsan

Nån som vet hur man får reda på auktoriseringskoden på City Network?

Av Ploppsan

Har precis beställt Loopias LoopiaDNS för 99:- året. Sen får det vara slutflyttat.

Av Ploppsan
Skrivet av PowerNet:

One.com skulle kunna vara vettiga för dig? Billiga, stabila och har bra support.

Så får du en "allt i ett" lösning med mail, webbutrymme, bildgalleri, backup osv.

15 kr/mån (+ moms) + domänens kostnad, landar på ca 360 kr/år för en .SE domän, rätt billigt för allt man får.

Eller flytta över till Binero, så betalar du endast domänavgiften (Vidarebefordring av webbsida / mail ingår).

Hur länge kommer Binero att ha denna gratis tjänst? Vågar nog inte hoppa på det tåget igen......

Av Ploppsan

Fick också en faktura på 348:- Hade också totalt missat att de skulle uppgradera en till detta "paket". Verkar som jag flyttar tillbaka till Loopia. 99:- är trots billigare än 348:-. Gräset var inte grönare på andra sidan. Undrar hur många som återvänder till Loopia. Jag hade inga problem där så nu får man börja flyttlasset igen, suck.

Av Ploppsan
Skrivet av n_sandstrom:

Jag tänkte säga att tyvärr, du är kört, den enda tillverkaren av vettiga klösträd har gått i konkurs.
Men det ser ut att vara en av deras ni fått tag på. Dom där brukar vara så uppskattade att klösa på så att djuren inte bryr sig om nåt annat.
Första gången vi fick hem ett sådant blev det använt redan då en ensam pinne var monterad, sedan dess har möbler varit orörda.

Det kommer lära katten att enbart klösa då du inte ser. inte ett beteende du vill ha.

Om du syftar på Kattens No 1 så har de återuppstått. Finns igen på marknaden och är mycket bra klösträd. Jag har en pelare som har hållt i många år.

Av Ploppsan
Skrivet av anon42512:

Finland tillhör inte Skandinavien

Inte? Ok då lärde jag mig nåt nytt idag.

Av Ploppsan

Och/eller mellansverige skulle vara kul att köra :). Är inte Finland med? Konstigt isåfall.

Av Ploppsan
Skrivet av TroNi:

Bara jag som har superproblem med streamen?

Nejdå, samma problem här. Det ska buffras och buffras. Helt sjukt, har snabb lina så nu tröttnar jag. Blir inget tittande. Synd

Av Ploppsan
Skrivet av Beginner:

Inte lirat sedan aug och tog en vända igår.

Rondeller? Jösses alltså. Lyckades ta mig in i rondell och skulle höger, blev lite förvånad när bilar från vänster körde ut framför mig, bredvid mig medans jag låg i rondellen. Med nöd och näppe jag kunde ta mig ur rondellen.

Så för alla numer eller jag med oflyt igår?

Avskyr rondeller. Man får hålla tungan rätt i mun och chansa för att ta sig ut (även in)

Av Ploppsan

Jag har fått på min 1320

Av Ploppsan
Skrivet av Laxieboy:

Hur ser du åt sidorna då?

Man håller ned högerknappen på musen och rör musen sidledes. Jag gasar och kör framåt med "W" tangenten samt bromsar och backar med "S" tangenten. Smidigt som sagt

Av Ploppsan
Skrivet av Macke_BMRSweden:

WOW, hur kan du ens styra med musen, har testade det själv och de blir bara kaos för mig. Själv kör man med tangentbord men fundera på att köpa en Logitech G27

Det var nog krångligt i början. Men man lär sig. Nu kan jag inte ens tänka mig utan musen.

Av Ploppsan
Skrivet av Laxieboy:

Men musen använder du i detta fall enbart till att titta dig omkring med va?

Jag styr med musen och kan också se på sidorna när jag behöver. Som sagt som nån skrev att man slipper hacken i kurvorna när man styr med musen. Jag höll på att bli tokig på detta men nu slipper jag det. Det flyter på bra nu så jag är nöjd så

Av Ploppsan
Skrivet av anon42512:

Jag är också noob och kör med tangentbordet

Sett att det går att köra med musen....det måste väl vara ganska värdelöst?

Jag kör med både tangentbord och mus. När jag upptäckte att det gick att köra med musen också så blev det enklare att styra iallafall.