Inlägg

Inlägg som Ploppsan har skrivit i forumet
Av Ploppsan

Har ingen aning. Har en Lumia 1320 och har uppgraderat den till 8.1

Av Ploppsan

Min visar på svenska.

Av Ploppsan
Skrivet av Halldin:

Har bara hunnit testa kort hittills, men 2.4GHz-bandet är jättelångsamt (får ut ungefär 1/1 på en 10/10-lina) medan 5GHz-bandet går i praktiken lika fort som när det är trådat (~10/10 vs 9,75/9,75 baserat på en körning). På samma vis hade jag lite packet loss på 2.4GHz-bandet men ingen packet loss alls på 5Ghz (baserat på 100 pingningar mot sunet).

En irriterande sak är att den vägrar uppdatera firmware från ASUS servrar vilket jag inte vet vad det beror på, har heller inte grävt mig ner i NAS-möjligheterna än, men det var en snabb rapport.

Edit: Kan väl tillägga att det gick bra att ladda ner firmwarefilen manuellt från deras sida och uppdatera manuellt via interfacet. Kan även tillägga att routern känns lite ljummen även efter kort och lätt användning, så det ska bli intressant att se hur varm den blir vid hårdare och mer långvarig belastning.

Köpte också på Kompletts rea. Jag kan bara testa 2.4 Ghz och på den via min telefon får jag ut 35-40 Mbps download på en 100/10 lina och uppload varierar mellan 15 - 30 Mbps. Det får jag i stort sett i hela lägenheten på 77 kvm. På balkongen lite sämre (har bara testat en gång.

Av Ploppsan

Tror inte det eftersom det står Qnix True 10 och den är inte överklockningsbar.

Den här är den "vanliga" : http://www.ebay.com/itm/Qnix-QX2710-27-Slim-Evolution-II-LED-...

Av Ploppsan

Går du till Denna sida: http://www.promods.net/index.php där loggar du in. Funkar för mig.

Av Ploppsan
Skrivet av ronz:

Fortfarande bästa köp jag gjort. Det finns inget hos iOS eller Android som kan få mig tillbaka
Själv har jag knappt märkt av några buggar, använder inte heller så mycket appar.

Håller med dig. Min bästa mobil. Köpte en Lumia 1320 för den stora skärmen och blev glatt överraskad hur bra den var. Lätt att ta bort de appar man inte vill ha kvar när man köpte telefonen. Har inte märkt av så mycke buggar. Framförallt inte som deadich skriver att det ploppar upp att ljudet är skadligt om man lyssnar för högt. Jag brukar lyssna på bra högt utan några problem.

Av Ploppsan
Skrivet av Telepati:

Uppföljare till 1020 lär komma, ser man till tidigare mönster samt vad som kommit hittills i år, så är det 930/630-serien där vi har 720/820 emellan, och det är 730 som varit den som det ryktats om nyligen http://www.wpcentral.com/first-photos-lumia-730-new-debian-re..., sedan vet man inte vad de kommer heta exakt, men tittar man på vad som ryktas innan och vad som sedan kommit så brukar de vara ganska nära.

Så vi får nog iaf se minst 2 av 3 gällande 920/925,1020,1320,1520, jag tippar på 3 av 4 där 920/1020/1520 kommer först.

Blir intressant att se hur deras kamera-linje utvecklas, min 1020 är ju inte snygg i designen så där kan de fila på marginalerna.

Kommande uppföljare till 935 täcker ju upp för både 920/925 så¨jag kan inte se varför man skulle välja en 930 före en 935, förutom en billigare telefon.

Är det någon som har en 1320, den är väl den man hört minst om?

Någon som lyckats peta samman Cyan med senaste DP, eller det kanske inte går? Idag finns det väl inget som lockar med Cyan som är tillräckligt för att man ska kliva ner från DP. Märkligt att de släppte sista till DP som rimligtvis inte kan ha minskat på Cyan-hetsen, utan snarare tvärtom.

Jag har en Lumia 1320 Är helt nöjd med den.

Av Ploppsan

Det är inte Alienexpress som sätter ned. Utan Säljaren på Alienexpress. Sen om det hamnar under 1500 Kronor eller inte kan jag inte uttala mig om. Själv har jag handlat på Alienexpress och fick säljaren av mobilen att sätta att mobilen kostade 90 USD på deklaration till tullen. Kunde säker trycka ned ännu lägre men jag stannade på det. Är nöjd iallafall med priset och mobilen

Av Ploppsan

Ett litet klargörande. Tull betalar man bara om summan överstiger 1500 Kronor. Man kan oftast få säljaren att sätta ned priset så man kommer under och slippa tullavgifterna. Men moms och administrativa avgift (på 100:-) tillkommer dock.

Av Ploppsan

Skillnad på Asus RT-N66U och RT-N66U Nordic?

Så finns det nån skillnad mellan dessa två eller är det bara "namnet" Nordic som är olikt?

Funderar på att köpa en trådlös router och tittar just på dessa två.

På prisjakt:
http://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=2745204
http://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=1021218

Av Ploppsan

Du kan alltid söka på Ebay. Finns nog en hel del. Jag köpte en billig fint fodral till min Nokia 1320 ifrån Kina. 47 kronor kostade den

Av Ploppsan

Moms tillkommer men ingen tull. Det är tullfritt till Sverige.

Av Ploppsan
Skrivet av AlvarBerglind:

hehe, har dock satsat på att uppgraderat de flesta bilar, kör volvo fh på hälften av bilarna och vill ha största hytten med 6*4 hjulbasen. Som jag har fattat det så tjänar man mer på varje anställd, anställer först nya när dem har fått helt maxade bilar. kör oftast med en motor på 600hp (vet vridmomentet spelar mer roll, men kommer inte ihåg det just nu). kör med en lagom stor motor, så dem kan dra mer, tror inte det spelar jättestor roll, men yolo typ.

Har testat lite mods men de jag testade gjorde så att spelet kraschade så har inte kört mer.
Finns det några stabila och roliga moddar till nyaste versionen, dem släpper nya versioner av ETS2 ganska ofta, så det krävs aktiva moddare iaf så att allt funkar...

alla Jazzycats moddar är riktigt bra. Har även Realistic Physics Mod v9.0 (från KacaK). Hittas hos http://ets2.lt/
Route Advisor Mod Collection v 9.9 http://ets2.lt/en/route-advisor-mod-collection-v-9-9/

Jazzycats Ai traffic pack 1.4.1 http://ets2.lt/en/ai-traffic-pack-v-1-4-1/
jazzycats Truck traffic pack by Jazzycat v1.3 http://ets2.lt/en/truck-traffic-pack-by-jazzycat-v1-3/
Tuned Truck Traffic by Jazzycat http://ets2.lt/en/tuned-truck-traffic-by-jazzycat/
Painted Truck Traffic by Jazzycat v 1.3.1 http://ets2.lt/en/painted-truck-traffic-by-jazzycat-v-1-3-1/

Fler Jazzycats moddar: http://ets2downloads.com/tag/jazzycat

Av Ploppsan

Har helt flyttat över mina domäner till City Networks. Lite seg sida men det funkar. Kan inte uttala om de är bra eller dålig. Fick tips i denna tråd.
https://www.citynetwork.se/

Av Ploppsan

Man betalar inte tull på dessa skärmar men däremot moms.

Av Ploppsan

Jag kände heller inte till detta. Blev bara förvånad och arg att det damp ned en faktura i mailen att betala 99 kronor.

Av Ploppsan

Jag har tre .se domäner där Loopia tar ut 109:- per domän medans Citynetworks tar 99.- Minns inte när Loopia "höjde" detta ifrån 99:- till 109:-. Själv skriver de att det är självkostnadspris. Varför dyrare än de andra.

Har iallafall på börjat min flytt. Väntar på mina inloggningsuppgifter som inte tycks komma. Får väl vänta ett tag till då.

Av Ploppsan
Skrivet av mrqaffe:

Domänpaket med mail ingår i registerhållnigsavgiften för domänen på Citynetwork.
https://www.citynetwork.se/

Det där verkar intressant. Blir nog att flytta dit med alla mina domäner
Verkar som dom har fått bra betyg också, vilket bådar gott.

Av Ploppsan

Intressant. funderar också hur jag ska göra med LoopiaDNS. Det är ju inga stora pengar det rör sig om. Dessutom vill de ha 99:- av mig per år.

Av Ploppsan

Prova med det. Jag hade också problem med det. Hittade ett mod som tog bort regnet. Nu har jag en "starkare" dator som klarar regnet bättre.