Inlägg

Inlägg som issue har skrivit i forumet
Av issue

Hur aktiverar man den inbyggda stegräknaren? För visst fanns det en sådan?

Sen en fråga som inte är specifik för denna mobil, men kan någon rekommendera nåt sånt där aktivitetsband som fungerar bra med lumia? Skulle vilja ha lite koll på puls och kaloriförbränning

Skickades från m.sweclockers.com

Av issue

är man med i Windows Insider får man för tillfället inte nya firmwares, men MS skulle nog fixa det någon gång.

installerade .63 nu på morgonen och Iris scannern är ordentligt mycket snabbare

Av issue
Skrivet av ekeee:

3dje vänsterspaken gick sönder nu i helgen så jag blev less och tog isär dosan. Hittade en liten grå plastbit som hade lossnat. Har inte riktigt rätt verktyg så jag har inte satt ihop den ännu för att kontrollera funktionen. Plastbiten ser hel ut men den skramlade omkring inne i kontrollern. Får hoppas att det är samma typ av fel på resterande kontrollers så ska nog det här lösa sig

Såhär såg det ut:

https://www.youtube.com/watch?v=P3HdOtg96-E

ska nog kika på det jag med, har den ena trasiga kvar hemma för att jag inte hittar kvittot så jag kan lämna in den.. köpte ändå en ny kontroll under mellandagsrean så gör ju inget om man pajjar den helt.

Av issue
Skrivet av Xi:

Ok, bara för att vara klar gäller det mörkare bilder med blixt?

oj, osäker... får testa lite ikväll men tror jag har tagit bilder när det varit mörkt

Av issue

Har tagit ett gäng bilder men har aldrig fått röda ögon med min xl.

FW, vet ni nåt om den? Jag har inte fått den än

Skickades från m.sweclockers.com

Av issue

@Agustavsson: 3e part, en fatboy. har fungerat smärtfritt sen jag fick den, men nu dessa 2 dagar har den börjat bråka

Av issue

2 nätter idag nu har den trådlösa laddningen ballat ur på min 950XL, inatt gick batteriet från 15% till 22% på 8 timmar.. när jag la mobilen på laddningskudden så såg jag att den började ladda

Av issue
Skrivet av Killmaster:

Det fungerar inte bra alls eftersom det är norska posten de länkar till i mailet. Kopiera kollinumret och sök på svenska postnord så kommer du få mer info.

perfekt!

Av issue

Hur bra fungerar "spåra paketet" med er leverantör?
när jag försökte spåra mitt paket jag köpte på black friday så fungerade det inte så bra, stod bara "1 av 1 kolli - Ingen sending er mottatt foreløpig, kun EDI informasjon".
nu har jag shoppat från er igen och återigen när jag ska spåra mitt paket står det bara "1 av 1 kolli - Ingen sending er mottatt foreløpig, kun EDI informasjon"

Av issue

trasiga kontroller, jo jag har haft sönder 2st vänsterspakar för att ha spelat nhl15/16.

fråga till @ekeee har du haft den gamla orginalkontrollern eller v2 kontrollern, den med 3.5mm uttag? mina som gick sönder var v1.. funderar på på om v2 kanske är stabilare, ser att webhallen säljer v2 för 399 nu

Av issue

att fjärrstyra Groove Music

Tja, nu har jag några frågor om hur detta görs på bästa sätt.

Xbox One kopplad till recievern, check!
Groove music pass och Groove på Xbox One, dator, mobil, check!

Nu kommer vi till detta med att spela upp musik. Det blir kalas här på nyår, och istället för att folk ska sitta med handkontrollen till xboxen för att leta upp musik att spela så vill jag att de ska använda datorn för att söka och ändra.

Min dröm hade ju varit att man kan använda Groove appen på datorn för att sedan "spela upp" på xboxen, är det någon som vet om detta går?

Annars så sitter man ju i träsket att man via Xbox appen får fjärrstyra xboxen, och då måste man ändå sitta och glo på TVn för att se vad man gör.

Spotify är inget alternativ då det inte finns som app till Xbox.
Att koppla in datorn till recievern är inget alternativ.

Så med medlen man har, hur löser man detta bästa?

Av issue

fick .36 uppdateringen igår, kan väl inte påstå att batteritiden blivit grym.. låg i sängen och surfade kanske 10min innan jag gick upp, på 2 timmar har den gått från 100% till 75% (950XL)

Av issue

någon som vet om MS skickar ut ersättningsprodukter via UPS?
skickade in min handkontroll och har nu fått mail om att de skickat en ersättningsprodukt, men jag fick ingen info om paketspårning, så har ju ingen koll på när det ska komma om jag nu måste vara hemma och vänta på UPS

Av issue

har ni inte fått uppdateringen än får ni nog vänta ett tag till

http://www.windowscentral.com/microsoft-pulls-windows-10-mobi...

Av issue
Skrivet av raQblad:

Konstigt! Jag fick skicka in mina tre førsta utan några som helst problem. Den fjærde fick jag samma besked som dig: garantin ær borta, och du har "tur" nu som får den fixad. Jag har dock aldrig behøvt betala før frakt - de skickar fraktsedel och står før allt. Skickas till Tyskland varje gång før mig. Tar ett par-tre veckor så kommer en ny tillbaka.

Har du köpt alla via MS? De ville som sagt inte ta emot min andra som köpt någon annan stans

Skickades från m.sweclockers.com

Av issue

Har ni mycket att göra just nu? Mailade in ett ärende angående en wakeup light som jag köpte under black friday i måndags, har ännu inte fått svar.

Av issue

har chattat med MS nu för det går ju fortfarande inte att skapa RMA via webben..

Hur som hellst, först säger dom att tillbehör har endast 90 dagars garanti vilket låter helt sjukt för en handkontroll som kostar typ 549, men iaf så kunde de bjuda på en kontroll en gång, så jag hade "tur".
Men de kan inte säga vart den ska skickas förrän de har lagt retur ordern, och jag får betala för att skicka in den. Men eftersom jag inte vet vart jag ska skicka så har jag ju ingen aning om vad det kan tänkas kosta, om det ens är värt det eller om man bara ska köpa sig en ny.

Sen min andra kontroll som jag köpte hos 3e part vill de inte veta av, utan nu måste jag se om jag kan hitta en kvitto för den någonstans..

EDIT: man fick ju fraktsedel från ups, bra koll hon hade

Av issue
Skrivet av raQblad:

Jag har haft exakt samma problem. Fått byta in min 4(!!!) gånger, och fått en ny varje gång. Ingen idé att spela NHL, kontrollerna klarar inte av det. Jag har gett upp.

Fyfan, men ned du kontakta ms direkt om dom eller?

Skickades från m.sweclockers.com

Av issue
Skrivet av Legopappa:

hehe tror jag i ett race i FM6 pajade vänster spak lite grann den känns annorlunda nu i NHL,FM6 mm. men den funkar så jag drar inga större växlar men lite klen konstruktion må man säga, eller så kanske jag la på för mycket kraft och nåt gav efter men så länge den funkar så

jag har pajjat vänster spak på 2 kontroller nu i NHL, trycker jag ner den (som man gör för att åka fort) och snurrar runt den så knakar den värre än min gamla rygg.. för jag spaken till höger lite lätt så fastnar den där..
ska försöka jaga mer info om Elite kontrollern, vill inte köpa en till orginal som bara går sönder, hoppas att Elite har bättre kvalité.

Av issue
Skrivet av Crom:

Fick min 950XL igår och måste tyvärr säga att jag bara har haft problem med den.... kameran fungerar bra men det är det enda jag är nöjd med just nu....

Orkar inte nämna allt som fungerar dåligt så jag tar istället bara upp de saker som inte eller knappt fungerat alls.

Internet har av någon oförklarlig anledning lagt ner 2 gånger. Nu senast för en stund sedan. I går prövade jag allt, t.om fabriksåterställde telefonen men utan att få det att fungera. Min kompis som har samma operatör hade inga problem så det var helt klart min telefon det var fel på.

Bluetooth verkar inte fungera överhuvudtaget? Jag kan hitta andra enheter och dom kommer upp som "tillbehör" i telefonen, men det går inte att connecta hur jag än försöker.
Kommer nog att lämna tillbaka min telefon tyvärr... fler som haft samma problem?

Jag har både använt blåtandsheadset samt kopplat ihop mobilen med bilen och har haft 0 problem. Kollegan hade lite problem med sin handsfree.

Det finns en ny build ute nu till windows insiders där de bl.a. ingår blåtands fixar

Skickades från m.sweclockers.com