Inlägg

Inlägg som moo har skrivit i forumet
Av moo

Förr i tiden när jag ver studerande och ekonomin var lite mer kärv så brukade jag alltid uppgradera komponenter vartefter. Grafikkort, HDD och extra minnen byttes ut oftare än moderkort + CPU + nya minnen.

Numera, sen jag har tar datorer på firman istället, har jag kunnat öka budget signifikant (till omkr. 30k), och därmed fått en dator som håller betydligt längre. Då har inte uppgradering behövts längre, egentligen, utan datorn håller i ~5 år.

Dock är mer HDD alltid välkommet.

Av moo

Ny dator - Feedback/Hjälp

Hej,

Söker feedback på den här datorn:
https://www.inet.se/kundvagn/visa/9969184/test

Var ett tag sen jag köpta sist och har inte riktigt koll på läget. Bör jag köpa snabbare minnen? Hur fungerar det med moderkortet?

Många av dom här komponenterna har jag bara tagit därför att dom var populära, ingen vidare eftertanke (förutom grafikkortet). Välkommen att föreslå alternativ.

Av moo

Galet nice. Fraps och Camtasia är ett minne blott.

Av moo

Givet kontext borde frågan vara

"Har speldemos fått dig att INTE köpa spel?"

Men för att svara på originalfrågan: ja, demos har fått mig att köpa spel, men även fått mig att undvika vissa spel.

Av moo
Skrivet av SwedenVirre:

Cpun kan dom ju fila lite mer på...

CPUn är väl den samma som typ alla andra använder, dvs något ur Cortex-familjen? Medan Qualcomm kör sina egna Krait.

Av moo

Genialisk idé för trojan.

Av moo

Klart dom ska köra i stockholm. Funkar ju inte köra ute i vildmarken liksom.

Av moo

Jag tycker all cencur är fel. Intentionerna är goda men i slutändan är cencur aldrig bra för en demokrati. Hellre att polisen försöker få fast dom som driver sajterna och dom som betalar.

Av moo

Grymt! Ljussättningen blir verkligen mycket mer naturtrogen.

Av moo
Skrivet av Kid_A:

Ingen skulle vilja pröjsa 700 spänn för deras äckliga konsolportade spel ändå. Om man gör ett BRA spel till PC, t ex BF3, så kommer det att sälja bra också, och om man gör en skitkass konsolport av en skitkass spelserie så är det inte så konstigt att folk bara laddar ner det, då det på sin höjd är värt en tjuga, om ens det.

Exakt. Varför ens bry sig om att göra spel till PC ö.h.t. om PC-spelarna är för kräsna? Det är inte värt investeringen så istället satsar dom på konsoler där det finns pengar att tjäna.

Av moo

Med tanke på försäljningsstatistiken till PC är det inget oväntat eller konstigt val. Fler och fler utvecklare går mot Free-to-play och betalningar för DLC, eller betalning för speltid. Att säga att piratkopiering inte är ett problem är väldigt naivt.

Av moo

Fullständig game breaker för mig. Helt ospelbart.

Av moo
Skrivet av Nagrazol:

Kul att några få faktiskt har en samma syn som jag på ämnet och situationen.

ftfy

Det finns ingen anledning varför din åsikt skulle stå över andras.

Av moo
Skrivet av menlivet:

vafan 75% nej i omröstningen !

I know rite?! Borde ju var minst 95%!

Av moo

lol, älska pk-sverige.

Bra för MSI om det skapar rubriker. Det är precis vad dom vill. Detta är en genomtänkt marknadsföring.

Av moo

Haha ja det är cachat resultat på något vis. Om jag kopplar in ett usb-minne och har den på den lettern och gör sökningen så får jag samma resultat, fastän filerna inte ens finns på den enheten. Jag får alltså ett resultat som visar massa filer som inte ens finns på usb-enheten. wtf.

edit:
ok, tydligen var enheten indexerad och windows är cp. Tog bort indexeringen och nu funkar det.

Av moo

Windows explorer hittar inte filer vid sökning

(Win 7 64bit Home premium)

Skitknäppt problem. Har en extern hårddisk med massa jox på. Om jag söker efter filer så kommer bara vissa upp, fastän jag vet att det finns fler. Om jag ändrar drive letter på hårddisken och testar att göra samma sökning igen så kommer helt plötsligt filerna upp. Om jag ändra tillbaka till gamla drive letter så är dom borta igen.

Någon som har en aning vad man kan göra för att fixa? Vill helst inte gå in och ändra i massa shortcuts till hårddisken.

Av moo

Har också TG787 hemma och fick ge upp att spela Battlefield Bad Company 2 helt och hållet då man blev disconnectad i varje game efter ca 10-20 minuter. Vet inte om det är fixat nu eller inte, men jag har börjat oroa mig över det här igen då BF3 släpps snart. Jag orkar inte med den här skiten en gång till.

Någon annan med TG787 och som hade problem med BFBC2? Lyckades ni fixa det? Hur isf?

Finns det något alternativ till TG787 som det bara är att koppla in så funkar det? Om jag förstått det hela rätt är ju TG787 modem/router i ett.

Av moo

Någon som testat det som står ovan? För mitt moderkort har pajat och jag måste skaffa ett nytt, men jag har bara Win 7 OEM.

Annars, hur länge kan man köra ett inaktiverat Win 7 innan datorn sprängs?

Av moo

Är i akut behov av mer utrymme, så jag beställde en 160 GB:are.