Inlägg

Inlägg som f_k_shadow har skrivit i forumet
Av f_k_shadow

Någon warrior med AQ40/naxx gear som vill göra ett permanent byte mot min rogue, skicka PM.
Bytet sker på så sätt att det håller sig inom ramarna för Blizzs EULA.

Av f_k_shadow
Citat:

Ursprungligen inskrivet av byvall
Rogue och warrior är ganska kass i pvp nu faktiskt...Rogue kan drömma om och ta en paladin med hjärna..
Ja provade min kompis paladin..speccade 10holy och 41 retri.han har bwl och AQ gear. Ja stunnade en rogue som hade full tier 3 till döts.

Paladin har sjukt bra burstdamage,kanske bässta i spelet,Om saker crittar kan en paladin göra ungefär 4500damage under en hoj med normal bra gear :/!Crusader strike borde nerfas som fan iaf.

Sen är hunters och warlocks lite för bra.Men paladin har ju sjukt bra dps förhållande till sina andra egenskaper som 1 stun,1 gouge sak 2 sköldar plate och kan heala!

Nog med whine nu

Bäst burst damage har en väl equippad fire mage. Men annars håller jag med dig om att paladins är riktigt bra nu. Crusader kommer tillsammans med Felguard s, få sig en saftig nerf om gnällandet från folk fortsätter.

Av f_k_shadow
Citat:

Ursprungligen inskrivet av apspektakel
Sååå... warriors ska bara vara med i pvp för att sysselsätta healersen då?
För alla vet att en protwarrior är helt värdelös i pvp.
Mer eller mindre 0 dmg.

Visst, alla får stamina buffs i tbc, men warriors får bara ungefär 2-3k mer hp än mages från items vad jag har hört.

Vart i min text skrev jag att twarriors ska bara vara med i pvp för att sysselsätta healers?

och argumentet "för att alla vet att en protwarrior är helt väärdelös i pvp" är så oburkbar att det finns inte.

Och vad du har hört är inte heller brukbart argument utan en tillförlitlig källa.

Av f_k_shadow
Citat:

Ursprungligen inskrivet av apspektakel
Och innan någon svarar med "lol warriors är ju den bästa tank klassen, då ska ju dom inte vara den bästa dps klassen med ju! LOL!" så kan jag svara på det!

Warriors kan inte heala, warriors kan inte stunna, warriors har ingen CC (osv)
Detta leder till att warriors har den lägsta survivabilityn i spelet.
Och då gäller det ju att ha ihjäl något innan det har ihjäl en själv eller hur?
Detta hade varit enkelt löst genom att ge warriors mer hp och en ability så dom kan göra någonting åt kiting.
Hade warriors fått det hade det varit okej att att blizz tar bort en del av deras dps.
Men istället så tog dom bara bort dps och gav ingenting tillbaka.
Så för tillfället har warriors lägst survivability och inte längre bäst dps.

Redflip: Visst, warriors har inget problem med att tanka i PVE.
Men... Det är 10 lvlar till 70 och det finns något som heter pvp, något som iaf jag tyckte var kul.

Du har inte testat att pvpa i grupp som prot warrior? Fullständigt omöjlig att ta kol på, och dessutom har ni concussive blow som kan stunna folk som försöker ge sig på dina healers.

Dessutom får de flesta, feta stamina buffs på prylarna från item drops när de levlar från 60-70. Mages på betan springer runt med 7-8k hp. Tänk hur mkt hp mer ni warriors, vare sig ni är prot, arms eller fury spccade, kan kommer att springa runt med.

Av f_k_shadow

Nu när vi har nya talents till vårt förfogande, får jag en chans att specca om.

Jag lirar rogue, jag är15/31/5 dagger combat speccad. Jag har följande vapen; perdition's blade, CHT, BB, Maladath, CTS och Iblis.
Jag har 1000ap (130dps i man och 100dps i off) obuffad med perdition's blade i main och iblis i off.

Nu är det så att jag inte har haft möjligheten att testa talents under PTR och därför gott miste om värdefu´ll information. Så om det finns någon snäll och högst vetande rogue här som kan hjälpa mig att välja specc (sword eller dagger combat), så är jag tacksam.

Kan också tillägga att Misplaced servo arm, maexxna's fang och harbringer of doom är inom räckhåll.

Av f_k_shadow
Citat:

Ursprungligen inskrivet av karpo
Det är obalanserat att warriors gör mest skada i det du framställer som viktigt, dvs 1vs1/grinding. Hur tror du det skulle bli om dom boostar warriors DPS för att det ska vara lättare i 1vs1/grinding, warriors är redan en helt jävla galen klass om du pvpar med en pala/priest.

Jag som rogue suger i jämförelse med en bra gearad warrior ihop med en healer. Min energy går inte upp ett smack mer för att jag blir slagen av 3-4 pers eller om jag stunlockar nån i en 1vs1 duell. Att möta en warr+healers i pvp är som att slå huvudet mot en stenvägg, för det första så gör din höga armor/hp att jag inte kan bursta ner dig först och ta healers sen. Jag kan även inte försöka döda healers först för en warrior gör alldeless för mycke skada på mig innan jag hinner ta ner prästen.

Alltså, om dom buffar eran 1vs1/grind ability kommer det (pga ragegeneration) att göra er unstoppable i grupp pvp. Warriors är imo redan en av de bästa grupp pvp karaktärerna då dom kan ta enormt mycket stryk och göra sjuk dmg så länge dom har healing backup.

Det är också så att en warrior som vet hur man ska göra går inte att stunlocka från 100% till 0. Berserker mojs bryter och gör immune mot gouge, ni har trinket mot stun och möjligheten att starta fighten med 1h+sköld vilket gör det omöjligt att göra tillräckligt med skada för att ta ner en warr innan alla stuns/disorients är på cd.

Du verkar inte ha en aning om speldesign och mekaniken som WoW besitter.

[qoute]Det är obalanserat att warriors gör mest skada i det du framställer som viktigt..[/qoute]

Working as intended, läs min förra post.

[qoute]warriors är redan en helt jävla galen klass om du pvpar med en pala/priest...eller om jag stunlockar nån i en 1vs1 duell. Att möta en warr+healers i pvp är som att slå huvudet mot en stenvägg, för det första så gör din höga armor/hp att jag inte kan bursta ner dig först och ta healers sen[/qoute]

Bör du lära dig fighten mellan en warrior och rogue innan du ger dig in i den. Hoppas verkligen inte att du ger dig på en warrior+healer själv, väldigt högmodigt och huvudlöst.

[qoute]Min energy går inte upp ett smack mer för att jag blir slagen av 3-4 pers eller om jag stunlockar nån i en 1vs1 duell.[/qoute]

Din energy fylls på av diverse skills/set bonuses.

[qoute]Alltså, om dom buffar eran 1vs1/grind ability kommer det (pga ragegeneration) att göra er unstoppable i grupp pvp. Warriors är imo redan en av de bästa grupp pvp karaktärerna då dom kan ta enormt mycket stryk och göra sjuk dmg så länge dom har healing backup.[/qoute]

Armor faller bort mot spellcasters. Så länge en mage har en druid med sig så är magen minst lika jobbig (innervate + heals någon?). Innebär detta att mages också är unstoppable? Vad sägs om en paladin? hunter? lock?...

[qoute]Det är också så att en warrior som vet hur man ska göra går inte att stunlocka från 100% till 0. Berserker mojs bryter och gör immune mot gouge, ni har trinket mot stun och möjligheten att starta fighten med 1h+sköld vilket gör det omöjligt att göra tillräckligt med skada för att ta ner en warr innan alla stuns/disorients är på cd[/qoute]

återigen, lär dig spela mot en warrior. Lär dig använda evasion, sprint, crippling poison benefits, gouge, CS, KS, blind och vanish på rätt sätt så vinner du nio fall av tio mot en warrior.

Av f_k_shadow
Citat:

Ursprungligen inskrivet av apspektakel
Ja pvp är ju "flexibelt" som fan då iaf

Edit: Hur fan skrev jag?

jadu

Av f_k_shadow
Citat:

Ursprungligen inskrivet av apspektakel
Hade warriors haft stuns, heals, roots, eller någon form av CC som helst så hade vi inte behövt så mycket skada.
Nu har vi inte det.

Alla klasser utom paladins och warriors kan döda något utan att det kan slå tillbaka en enda gång. Paladins till skillnad från warriors är det överlägset segaste klassen i spelet. Heals, bubbles, buffs etc.

Sen så är det så att warriors har inte alls så jävla tåliga.
Plate, vad hjälper det oss mot mages t.ex?
Rogues har kanske bara leather, men vad gör det när motståndaren är stunlockad hela tiden?

Alla klasser har antingen: CC, heals, eller helt enkelt något sätt att springa om det skulle gå fel.
Warriors har inte det.
Således behöver warriors mer dps än rogues / mages etc.
Hade det bara funnits raids i spelet hade det varit en sak, då skulle det vara OK om warriorn hade patetisk dps och bara kunde tanka.
Men nu är det inte så, det finns pvp, och warriors måste precis som alla andra grinda.
Hade warriors haft sämre dps hade det varit omöjligt att pvpa (jävligt nog som det är).

Så... säg mig VARFÖR mages / rogues ska göra mer dps än warriors?
Mer än "warriors är tanks lol!!!1", ge mig en bra anledning till varför det är obalanserat att warriors gör mest skada sett till vad andra klasser kan.

[edit]
ser bra ut förrutom sista stycket, det är meningen att spelet ska vara något obalanserat, Blizzard har alltid haft det i deras spelpolicy för att undvika "the holy trinity" (healer-damage dealer-tank). Det ger spelet flexibilitet och designandet av spelet ges större utrymme när det kommer till diverse PVE/PVP encounters .

Av f_k_shadow
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Phasio
jupp, Exerox, Essional, Xorexe på Pure, Alliance, No Danger är förövrigt en bunt jävla stå utanförinstancenochganka idioter

Ja, det är därför jag joinar dem Riktigt skön guild, kanske inte alliance tycker men det är väl ganska förståligt. Nåja, snart dags att ganka

Av f_k_shadow

Edit: http://img442.imageshack.us/img442/584/scrnshot121fp7.jpg

Photek är sparar märkbart på minnet. Jag har även 15-20 fps mer med Photek än med någon annan mod. när det är rörigt ligger jag på 40fps, annars är jag över 60.

Sen så är det hur härligt som helst!

Av f_k_shadow
Citat:

Ursprungligen inskrivet av ttiinnoo
Konspirationsteorier är alltid skoj !

The Burning Crusade release date theory. This new information from the South Park episode further supports a late November release date, on the 21st or the 28th.

Reasoning:

When Cartman was telling Stan, Kyle, and Kenny how long it would take to kill 65,340,285 boars he says it will take:

7 weeks, 5 days, 13 hours, and 20 minutes.

From the time it aired at 9CST (or 9PST a few hours don't really matter) from October 4th adding this time mentioned in SP puts the date at November 28th, between 10AM and 12 PM.

BUT....

He also mentioned they would have 3 hours to sleep every night...

7 weeks 5 days = 54 days.
54 days * 3 hours of sleep each night = 162 hours = 6 days 18 hours
6 days 18 hours =~ 7 days...

7 days earlier than the date given by Cartman to give a release date one week earlier than the 28th..... the 21st.

Also, when Stan's dad went to Best Buy to get online there was a Burning Crusade display with a price listed..... $49.99.

Edit: Källa? Alltså inte avsnittet utan källan till texten. F.ö var det ett riktigt jävla bra avsnitt

Edit2: Någon här som lirar på Al'Akir? Min shaman är (förhoppningsvis om PCT tillåter flytt till Al'Akir) på till No Danger på hordesidan.

Av f_k_shadow
Citat:

Ursprungligen inskrivet av chif
Lösa antaganden, när han själv säger att han gör det?
Det finns många som spelar för att göra det, det finns även många som gör annat för att fly verkligheten.

Men han utgör inte en majoritet av 6.5miljoner unika account users

Av f_k_shadow
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Kapten0
Jag är levande bevis. Men för den delen så är jag inte beroende. Men visst spelar jag endast för en sak, att fly mitt nuvarande liv.

Skulle helst vilja ett utförligt formulär med hänvisad källa och inte aftonbladet som källa.

Tills dess så är det bara lösa antaganden som inte har någon bevislig grund.

Av f_k_shadow
Citat:

[i] många lirar för att fly verkligheten... [/B]

Kan du ange en källa som ger vetenskapligt bevis?

Av f_k_shadow

Mycket handlar om disciplin och prioritering. Det är bristen på disciplin som gör att många hasar sig ner i träsket. Vill du bli läkare/advokat/psykolog men klarar inte av det för att ditt spelande missgynnar dig när det kommer till att studera/jobba, ja då får du helt enkelt tänka om och göra om i prioriteringslistan.

För övrigt håller jag med Bäckman på nästan alla av dennes punkter. Konstruktivaste som skrivits i den här tråden. Folk stirrar sig blinda på siffror och aftonbladet (skrattretande to be honest), och blundar för naturliga orsaker och beteenden för att sedan klanka ner istället för att hjälpa till.
Men det är klart, man kan inte hjälpa till när man själv är såpass trångsynt.

Av f_k_shadow

Lagomt tråkigt att PVPa, plockade legionnaire idag, men med 430k honor points och standing 34 på rank 8 känns rank 13/14 långt borta.

Av f_k_shadow
Citat:

Ursprungligen inskrivet av BlitZan
töta

Visst var de?

Av f_k_shadow

***Spoiler***

T4 seten.

Druidens ser riktigt clean ut. Hunters set ser ut att komma från Quake 3, magesetet ser tråkigt ut. Warriors och warlocks set var riktigt jävla fina.

http://d0h.de/wow/t4/showroom.php

Av f_k_shadow
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Anden88
http://img138.imageshack.us/img138/73/wowscrnshot072806232712...

Så blev det.

Se där ja Cleant och snyggt.

Av f_k_shadow
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Longbow
dom här räcker gott o väl http://www.komplett.se/k/ki.asp?sku=312054
du kan tom ta dessa http://www.komplett.se/k/ki.asp?sku=322830

hmm vad är det för skillnad på minnerna jag har valt och corsair minnerna du länkade?

Edit: hur är förhållandet mellan morderkortet och grafikkortet? Om jag minns rätt så stödjer moderkortet Crossfire, inte SLI? och hur fungerar det då 7950GX2 är 2 GPUs i ett fysiskt kort?