Inlägg

Inlägg som f_k_shadow har skrivit i forumet
Av f_k_shadow
Citat:

Ursprungligen inskrivet av DualCore
Fujitsu Siemens. Aldrig i livet att jag köper det märket mer. Har 2st. deras bärbara och större skit får man leta efter. Amilo 3438g ok bärbar men kvalitets kännslan 2p. Styrplattan suger, tangentbordet sjunker ner i hörnen när man trycker på knapparna, osv. Amilo 1650g är värsta skiten som har tillverkats någonsin, tror inte många lever idag och ingenting är bra med den. En gele klump/plastdator som man kan använda till en footpall eller rövvärmare.
Så tyvärr mina erfarenheter av FS specielt Amilo serien är katastrofala.

Jag måste hålla med här. Min sambo har en Amilo L1300 och jag har varit och lämnat in den två gånger för värmeproblem. Fläkten går alltid på högvarv och datorn klarar inte mer än två-tre timmar innan den ger upp. Fullständig skit. Och det där med tangenterna är sant även i vårt fall.

Av f_k_shadow

Som det ser ut nu verkar mages och rogues tillsammans med retardins vara väldigt slagkraftiga, PVPwise. Jag kommer rolla om från warrior och vill veta vilken klass som har bäst kontroll i arena? Är bara ute efter dpsklasser och det står egentligen mellan mage, paladin och rogue.

Någon insatt i betan och som har synpunkter?

Av f_k_shadow

Befängdhet fick just en ny definition.

Av f_k_shadow
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Allexz
Trevlig nyhet (man måste tydligen berätta exakt hur man känner om nyheterna här, verkar vara den nya flugan)

Vet alla här nu att jag gillar nyheten? Kanske jag ska göra en webbplats där jag kan berätta i detalj med handritade diagram?

>_<

I can't wait :]

Håll dig till flugan då och skippa sarkasmen...

Av f_k_shadow

Snacka om att AMD/ATI har skrämt upp Nvidia till sjuka höjder. Nvida desperata?

Av f_k_shadow

Enligt länken från master9 så kommer spelet 2009/början på 2010

Av f_k_shadow
Citat:

Ursprungligen inskrivet av mAster9
Interview: Blizzard's Rob Pardo on Diablo III
http://pc.ign.com/articles/885/885139p1.html

Tackar!

Av f_k_shadow
Citat:

Ursprungligen inskrivet av fredlovebot
Ang grafiken; Visst finns det likheter med WoW, skillnaden är att det här faktiskt ser vackert ut. Av det som visas kan jag på rak arm säga att jag nog aldrig sett nått spel som har fått design, ljussättning och effekter gå ihop så harmoniskt. Varje bildruta är som en illustration nästan

Ord på det där. Det är artistiskt elegant UTAN att för den delen uppoffra rådande stämning. Det känslan får jag i alla fall. Hoppas att det är fler som kan få fram den känslan för att den är riktigt härlig

EDIT: läs gamespots coverage för en härlig resa genom evenemanget ----> http://www.gamespot.com/news/6193003.html?tag=topslot;title;1&om_act=convert&om_clk=topslot

Av f_k_shadow

Sluta spela fundamentalister då ni i slutändan kommer sitta och wanka loss till Diablo III precis som alla andra. Och som Shelter säger, det ni har sett är bara en bråkdel av vad som komma skall.

Personligen en av de mest hårresande bilderna jag har sett på Tyrael:
http://www.blizzard.com/diablo3/media/artwork.xml#48

"And the heavens shall tremble", Tyrael LÄR få en högst betydande roll i D3.

Av f_k_shadow

Det är det här den nya regeringen menar med att de skapar mer jobb. Du kan nu blir svensk internettrafikavlyssnare...känn på den.

Av f_k_shadow
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Juventino
Vad har deras antal med något att göra? Skulle det bevisa att detta var falskt på något sätt eller ville du bara fälla en rasistisk kommentar?

Inte rasistisk, snarare "lustig"....

Sedan är väl Wattalen för hela systemet, inte sant? I sådant fall kan man dra slutsatsen att det kommer att vara mindre än så för oss dödliga utan extreme quads klockade. Eller har jag fel?

Av f_k_shadow

Har ni några snälla och ödmjuka, yet soft core raidande guilder att rekommendera? Nordanvind på Quel'Thalas har jag hört talas om, någon som vet något om dem?

Jag söker en riktigt "snäll" guild som raidar/pvpar men som gör det med IRL i åtanke.

Nu snackar vi enbart horde också.

Av f_k_shadow

Vad är det med alla pessimister?! Killen har gjort ett riktigt schysst jobb. Det handlar kanske inte så mycket om funktion, det handlar mer om konst och inspiration, att testa och att meka.

Mycket roligt initiativ Majkey!

Av f_k_shadow
Citat:

Ursprungligen inskrivet av DuRac3ll
När jag hade en vattenläcka så trodde jag att mitt grafik kort gick åt helvete men det var bara att ta ut det och spruta på "kontaktspray" eller "elektronikspray" och sen torka rent, vänta ett tag innan man sätter i det så det hinner torka. efter att jag gjort detta fungerade mitt kort igen

ursäkta min okunskap, men var på grafikkortet sprayas detta? Över hela kortet? Vilken funktion fyller sprayen?

Av f_k_shadow
Citat:

Ursprungligen inskrivet av coolerfreak
Btw.. hellre att grafikkortet gick än moderkortet (moderkortet är väl ändå värt mer) då de skär i hjärtat när ett DFI inte kan pumpa spänning längre =/

Nästan värt att signa det där citatet. Väldigt bra skrivet

Av f_k_shadow
Citat:

Ursprungligen inskrivet av coolerfreak
Synd på 640n. Dom kan göra gott med extra mod(s).

Kanske skaffa GT @ SLI eller bara singel + extra mod(s)
Eller de billigare alternativet *ATI*

Hade ju voltmods på ingång till kortet. Hade jag fått genomföra dessa mods hade jag inte bytt ut kortet på minst ett halvår framöver.

Nu köper jag något riktigt billigt (400kr) och ser vad ATI kommer med till sommaren.

Av f_k_shadow
Citat:

Ursprungligen inskrivet av coolerfreak
Ja hoppas du har testat nån annan PCI-E port!

Nu när du tilläger att GPU-fläkten varvar iväg av sig själv så är de med stor sannolikhet GTS'et som sett sina sista levande dagar.

Mycket riktigt så betyder "FF" ett fungerande moderkort. DFI's debuging program ger ju bra felmarginaler också så de ska ju inte vara moderkortet.

Japp, jag testade alla tre PCI-E portar utan resultat. Stryktåligt moderkort må jag säga

Jag har nu testat GTSet i ett avdammat P5B Vanilla och exakt samma sak uppstår. Riktigt surt (ha!) och tråkigt då det var ett kanonkort som klockade riktigt bra(700MHz core utan mods).

Av f_k_shadow

Nu har jag låtit allt torka ordentligt. Datorn går igåg men jag får ingen bild, moderkortet ger felkoden 7F, och när jag trycker del (bios)+F10(save and quit) och enter (notera att detta är utan någon som helst bildsignal, skärmen är svart)så bootar dator om och jag får FF vilket betyder att allt är ok. Men det är det ju inte då jag inte får någon bild, därför anar jag att mitt 8800GTS har sett sina sista dagar. Finns det något sätt, ett absolut sista försök att göra, för att blåsa liv i den?

Kan tillägga att fläkten till grafikkortet också går igång på max vid boot, precis som den brukade, men istället för att varva ner efter 2-3 sekunder, fortsätter den bara att spinna på max till dess att jag stänger av.

Av f_k_shadow
Citat:

Ursprungligen inskrivet av coolerfreak
Aha! Då har du ju iaf tillämpat allt de grundläggande.

De bästa hade varit att kunna testa ditt grafikkort inkl. PSU i ett annat moderkort då vet du ju direkt vad som är problemet. Alternativt så kan du ju försöka testa ett annat grafikkort i nån av de tre pci-e socklarna. Mer tips är svårt att få fram faktiskt.

Undrar ju dock hur slangarna lyckats hoppa av nipplarna?
Proper montering och aldrig i livet att nåt sånt här händer, men ja gissar att du är brutalt förbannad på dig själv. Ett ända misslyckande helt enkelt =/. Trist och åter trist, tyvär!

Den symptomen som jag beskrev, det är inget du känner igen?

Angående moteringen; jag förstår inte hur detta kan ha hänt. Jag har haft systemet igång i över en månad och jag har faktiskt kollat moteringer flera gånger om under månadens gång. Du anar hur ilsken jag är på mig själv just nu =/. Köpte nytt moderkort + vattenkylning för 5000kr och nu kommer det förmodligen kosta mig ännu mer för nya delar.

Folk som läser det här bör verkligen se över riskerna med vattenkylning, men framför allt, se till att montera ordentligt.

Av f_k_shadow
Citat:

Ursprungligen inskrivet av coolerfreak
Hur pass mycket har du torkat rent igentligen? Finns de nån form av skikt kvar på pcb-korten eller så?

Om vätska trängt sig in i pci-e sockeln så kan de vara kört men de behöver samtidigt inte ha hängt nånting.

Fullständig torkning av moderkortets vitala ställen som "eventuellt" fått vatten på sig måste fixas, och lika gäller grafikkortet.

Datorn kan vara fullt fungerande *aktiv* under tiden som de ligger vatten på pcb's, men om de just tränger sig på längs koppar-etsningen i sockeln så kan de va kört. Fallen är så många vad gäller just läckage på grafikkort moderkort så de är svårt att svara på om nånting verkligen gått i graven. Experttipsen är ju iaf fullständig torkning, eventuellt sputa på sprit/isopropanol för att sen blåsa bort försiktigt.

Rengör PCI-E-delen noga och se att allt ser rätt ut. Att vänta en dag förhöjer även detta chanserna till fungerande komponenter.

Jag kan inte se något vatten som bildat lager på varken moderkort eller grafikkort. Jag torkade upp allt överflödigt vatten och blåste med lätt tryck från hårtorken över delarna i jämna intervaller.

Jag testade att ta ut grafikkortet och starta datorn, men samma reboot process fortlöper.