Inlägg

Inlägg som Levandebild har skrivit i forumet
Av Levandebild
Skrivet av cats:

Lugn o fin, det är helt ok om du tycker om invändig belysning i din dator. Du behöver inte ta illa vid dig.

Haha! Jag är lugn! Och tar inte illa vid mig. Tycker bara det är drygt att varje gång någon pryl med RGB utannonseras så måste någon visa sig duktig och skriva att den föredrar utan. Vilket är helt fine, missförstå mig rätt nu; jag har ingenting emot det, jag bryr mig inte hur folk dekorerar sina datorer (eller gömmer undan dem utan att bry sig det minsta om det estetiska). Det är bara det att det verkar finnas ett behov av att brösta upp sig och visa sig bättre för att en minsann inte gillar RGB. I varje tråd tråd liksom. Det är bara tröttsamt. För det finns mammabrädor, ram-minnen och grafikkort utan. Du är inte cool för att du föredrar dem. Du är inte mer vuxen. Det är helt lugnt att du föredrar dem men det behöver inte utannonseras i varje tråd. Du kommer inte få något pris.

Av Levandebild
Skrivet av Dinkefing:

Speaking of LEDS...

Jag trodde leds var omodernt 2019 men tvi fick jag. Jag väljer hellre ett grönt avskalat moderkort framför denna som bara adderar på priset med alla kåpor och sådant som inte har en praktiskt användning.

Bara en stilla undran...
får ni betalt för dessa inlägg? I varje tråd när det lanseras någonting med RGB så måste någon komma in och visa hur duktig den är genom att påvisa att "nä jag tycker faktiskt det är snyggare med naket grönt istället för allt bling". Liksom. Varje. J*vla. Gång. Jaha? Får du något pris för det? Bästa datoranvändare kanske? Kanske är kul att vara kvar på 90-talet men många av oss andra har gått vidare och utvecklat smak för "bepansrade" estetiken med extra allt. Många har dessutom chassin med fönster och vill att det ska se väldigt snyggt ut och då är ofta mer just mer. Och bättre. Som i snyggare. Men gillar man det inte behöver en inte köpa. Men behöver inte klaga heller varje gång en artikel utannonseras. För tro mig. Det kommer inte sluta komma bara för det.

Av Levandebild
Skrivet av psp123:

Ser verkligen fram emot det här!

Jag med! Peppen fortsätter:

Av Levandebild
Av Levandebild
Skrivet av Selmalagerlöf:

nu får vi se vad nvidia kommer säga om 4080 TAJ

"How much will it cost?"

"Yes"

Av Levandebild

LÅTLISTA

1. Barn av vår tid
2. Begravningsbål
3. Aniara
4. Låtsasvärlden
5. Legender
6. Ingenmansland
7. Var vi kom ifrån
8. Då var allt
9. 4
10. Mer än ingenting
11. Rubicon

Av Levandebild

Ser riktigt intressant ut!

Av Levandebild
Skrivet av Levandebild:

"Jag vet att vi var legender för längesen"

Nej, du är legend nu! Det här är så vackert att jag nästan gråter. Ögonen blir absolut blöta.

Av Levandebild
Skrivet av Mono:

Tveksamt om det blir en Pro-modell. Slim absolut.

Känns faktiskt som en mindre modell behövs mer än en kraftfullare. Den är väl väldigt stark som den är tänker jag. Men väldigt stor.

Av Levandebild
Av Levandebild
Skrivet av Mono:

Är väl inte något nytt med det att en artist pratar om sina låtar på skivor, Moby, Maroon 5, Raubtier och Sabaton har gjort det.
Eller missförstår jag?

Men iaf, ser fram mot att lyssna på det här förstås.

Ja, jag läste lite snabbt. Det är första gången en svensk artist gör detta.

Av Levandebild

En liten tease bara.

Av Levandebild
Av Levandebild
Av Levandebild

Bra och tydlig information! Kommer nog räcka med mellanvarianten för min del! Verkar som Ubisoft+ kommer till tjänsten också!

Av Levandebild

Tar gärna PAC-MAN™ CHAMPIONSHIP EDITION 2 om den är kvar! Tack på förhand!

Av Levandebild
Skrivet av anon134512:

Håller med, det är en sanslöst poänglös plattform. Känns som den bara är till för att kändisar och B, C-kändisar ska ha en plats att cirklejerka varandra i 2 små cirklar där den ena är höger och den andra vänster politiskt.

Politiker, journalister, publicister samt musiker och de inom filmbranchen är väl de som främst har nytta av plattformen. I andra hand de som vill följa dessa. Sen de som är där för att bråka med/om dessa. Typ.

Av Levandebild
Skrivet av evil penguin:

Det var väl en fråga just med tanke på investerares möjlighet att bedöma riskerna, om man skall försöka göra något slags prognos, osv.
Behöver kunderna grafikkort eller är det helt andra faktorer som driver försäljningen, osv.

Ok tack, då förstår jag.
Ja, om prognosen lutar åt att mining minskar kan ju andrahandsmarknaden snart översvämmas utav gpu:s vilket säkerligen skulle påverka deras möjligheter att sälja nya. Bra för gamers, mindre bra för grafikkortstillverkarna. Vilka å andra sidan fått sälja till kraftigt överpris ett bra tag nu så kanske inte så synd om dem ändå.

Av Levandebild
Skrivet av Elakekocken:

”Glömde att redovisa”, ”bristfällig redovisning” meningarna som avlöser varandra för att beskriva vad en mörkning är - är ganska breda.

Det stod i Sweclockers artikel att det mörkades i vart fall. Sen vad du kallar det eller tycker att det är eller vad jag tycker eller kallar det - är väl ganska irrelevant när vi båda förstod vad jag syftade på och vad som skrivits av andra, ellerhur? Ordmärkeriet borde du ha riktat till Sweclockers redaktion istället eller SEC.

Citat från artikeln i fråga;
”Företaget klumpade ihop och presenterade den mining-kryddade försäljningsstatistiken med rubriken "gaming". Att uppsvinget också kunde kopplas till kryptovaluta nämndes inte sammanhanget, något som däremot skedde när företaget talade om andra produktkategorier”.

Är inte det en mörkning, när man undanhåller information på det viset, vad är då en mörkning? Ett hittepå? Eller sitter du i den internationella mörkningskommittén som avgör vad som är en mörkning eller inte?

Frågan är vad det spelar för roll?
De har sålt det antal kort de har sålt, spelar det roll till vem? Och säg att de säger att de har sålt 25% till gamers och 65% till miners. Går detta att bevisa och stödja i annat än antaganden? Och vilken grupp har köpt de sista 10%? Är det viktigt att specificera det? Om inte: varför är det så viktigt att specificera de första två grupperna? Ok om den gruppen skulle vara typ Al Qaida och det visat sig att de tagit pengar av terrorister och de försökt "begrava" den informationen - då kan jag förstå att en pratar om mörkande och att det är värt att uppröras över. Men nu? Nja. Känns konstigt att spekulera i kundernas "grupp" vid köp. Säg dessutom att en använder datorn både till spelande och hemarbete, vilket ändå är väldigt vanligt idag, ska denne då gå under gamer eller typ workstation user? Spelar det någon roll? Detta känns som en icke-fråga.

Av Levandebild
Skrivet av edson:

Givetvis en väldigt kul och spännande nyhet att Sveriges bästa textförfattare genom tiderna väljer att släppa eget. Trodde verkligen Herr Berg var helt klar med offentligheten efter Knet och skulle ägna resten av livet åt att skriva åt andra!

Lite tudelad dock, älskade kanske inte allt Kent gjorde de sista åren, stundtals ganska svajigt och den elektroniska ljudbilden passade inte alltid bandet även om det aldrig var direkt dåligt!

Väntat och bra att det är på svenska, hade han valt svengelskan hade iaf mitt intresse varit betydligt svalare.

Är själv överlycklig att han inte bara vill skriva åt andra utan nu kliver ut i eget namn. Som Fredrik Strage säger till Eskilstunakuriren: "Jag hoppas han blir nya Thåström". Alltså långvarig soloartist som berikar den svenska musikscenen med sin briljans lite då och då.

Angående ljudbilden nu vs Kent tror jag inte en ska läsa in för mycket på det förgångna. Då var han inte ensam att sätta ljudbilden och att jobba fram musiken utan där jobbade han i en större kontext där fler åsikter än hans behövde räknas in. Å andra sidan var han i majoritet av låtarna huvudförfattare och formade väl de flesta efter sitt tycke och smak. Men hur mycket jag än må älska "Röd" tror jag inte någon av de 11 nya låtarna kommer påminna så mycket om dem. Men att det blir på svenska är jag också väldigt glad över, väldigt vackert språk ändå!