Inlägg

Inlägg som Levandebild har skrivit i forumet
Av Levandebild

På hans nya hemsida kan en vinna plats till förhandslyssning utav albumet!

Av Levandebild

Jocke Berg goes solo

Finns det fler Kent-fantaster här? Som sörjde att bandet lade ner 2016 och har lyssnat på dem på Youtube sedan dess? Nu tänds en ny gnista hopp! Jocke Berg släpper nämligen solo-album nu den 27:e maj! PEPPEN!

https://i0.wp.com/kent.nu/wp-content/uploads/2022/05/Album-Artwo...

Uppdatering: mer information på gamla Kent.nu
Det blir 11 låtar på albumet som släpps som ett "enhanced album" som blir första gången där en artist berättar om låten - lite som på vissa filmsläpp där det finns ljudspår där regissören pratar om filmen. Detta är första gången någonsin.

”Allt började väldigt enkelt. Jag var lite mindre trött på mig själv än vanligt och hade en låtidé där det fanns en liten gnista av magi. Jag skrev en text med intentionen att sjunga själv för första gången på flera år. Det var vansinnigt roligt”

Hela brevet finns på hans personliga hemsida!

Av Levandebild
Skrivet av klirre:

Absolut, jag förväntar mig inget heller förrän Nintendo går ut med officiell pressrelease. Dock har snubben i videon ovan bra poänger gällande sättet Nintendo svarar på frågan jämfört med tidigare år. Att de svarar "inga kommentarer" betyder ju inte att de bekräftat att låt ska hända under FY23, men de lämnar dörren på glänt jämfört med svaret de gav förra året.

Ja, tyckte han hade bra och logiska poänger som gjorde det till mer än ett rykte. Det och att BoTW2 skjutits upp känns logiskt att de lanseras sida vid sida.

Av Levandebild

Nytt hopp för Switch Pro?

Av Levandebild

https://pbs.twimg.com/media/FSZ1YSAXIAAuKf_?format=jpg&name=larg...

Nintendo har även utannonserat en Pro-controller med tema från spelet!

Av Levandebild
Av Levandebild

Köper om de även lanserar med 2TB!

Av Levandebild
Skrivet av Molotov:

Ska börja med att erkänna att jag inte har koll på detta.
Men kan nån förklara, jag får inte riktigt grepp på det.
Anses det vara nått positivt eller negativt att Elon Musk köpt twitter? Är det nått han ska göra med plattformen som upprör?

Jag ttcker förövrigt att Elon Musk är väldigt intressant att lyssna på.
Eller ser folk på honom som en rik ond människa? 😂

Sen är det också en grupp människor som är upprörda att han spenderade $44B på Twitter istället för att lösa amerikansk hemlöshet. För de anser det ligga på privatpersoners ansvar och inte regeringens.

Av Levandebild
Skrivet av D3str0yer:

Det första större offret efter Musks offentliggörande?

https://twitter.com/socialdemokrat/status/1521146923733946369

Detta är nog större förlust för (S) än för Twitter, men hoppas de känner de gjorde ett bra val.

Av Levandebild

För de som spelar Splatoon 2 kommer expansionen ingå i NSO!

Av Levandebild

Kul med svensk urkraft i spelbranschen. Bara de inte blir ett svenskt EA och gör allt till det värre bara.

Av Levandebild
Skrivet av filbunke:

Hjälper inte att posta en video med en pellejöns som antingen inte förstår eller medvetet förvirrar...

Det roliga är ju att allt han försöker skämta och ironisera kring, är en del utav det verkliga problemet. Han försöker skämta bort hot, våld och nazism/högerextremism men dessa är ju just vad som ökar och frodas där - och det är väldigt allvarligt. Så jag är beredd att ta tillbaka mitt ursprungliga uttalande om att jag inte bryr mig om vem som äger Twitter och att Musk nu står som ensam ägare. Inte för att jag har problem med att rika män(niskor) köper medieplattformar, för jag tror fortfarande på öppen marknad och världen som kapitalistisk spelplan, utan för att han syn på vad "absolut yttrandefrihet" står för. Att normalisera hat, hot och mobbning och spridning av så kallade fake news, samtidigt som propagandan om att den "ondsinta massmedian" bara sprider lögner eller gravt vinklad sanning för att gynna vänsterfalangen, känns väldigt kontraproduktivt för samhällsklimatet och demokratin.

Av Levandebild
Skrivet av Massy:

Jaja, fel av mig. Hur som helst inga konstigheter. Det får väl ändå anses som att vara friad om man i den del av rättssystemet som är applicerbar frikänns. Man har försökt sätta dit Trump för ryssinblandning, skattebrott och allt möjligt i 6 år nu med misslyckat resultat. Tycka vad man vill om gubben men rättssystemet är där av en anledning. Exempelvis för att tangentbordskrigare på Twitter som "tycker det" inte ska vara beslutande organ.

Och hur var det nu? Skyldig till motsatsen är bevisad eller tvärt om?

Att han inte fällts beror mer på att han undanhåller bevis, vilket han nyligen dömts till $10K om dagen i böter för, så att tro "icke dömd = oskyldig" är väldigt naivt i detta fall. Det stinker så mycket kring Trump att något, eller snarare några, lik måste ligga begravd där. Fast det är ju rätt irrelevant för Twitter som snarare stängt av honom för uppvigling och spridare av lögner och desinformation. Vilket nu Musk anser även det går under yttrandefriheten. Är inte så säker jag håller med. Det sprider mest förvirring och fördummar mänskligheten, som skit likt flat earth och att fåglar egentligen inte existerar, men det är ju rätt oskyldigt ställt mot det politiska och journalistiska förvirring och tillhörande hat som också sprids i samma anda. Vilket Trump, och extremister, frodas på.

Av Levandebild

Är dock lite skeptisk till det här med "total yttrandefrihet" och att låta t.ex. Trump tillbaka på plattformen. Han bannades väl för att ha varit med och uppviglat Januari 6-upploppen mot Capitolum? Att uppmana till våldsamma upplopp och att attackera demokratiska institutioner och dess personal - som alltså skulle avsättas genom våld/mord och inte val/demokratiska processer - är ju absolut ingenting som borde ingå under så kallad yttrandefrihet. Att tycka politiker är skit och att de borde avsättas går ju såklart bra, men vi kan ju inte ha fungerande samhälle om vi ska låta val avgöras genom våld. Sen kan jag visserligen förstå att i vissa extrema fall, vid t.ex. diktatur och liknande, så kan våldsamma revolutioner vara enda vägen till ett fredligare och öppnare samhälle. Men det är någonting annat. Bara för att det finns extremfall kan vi inte låta Hitler-retorik där t.ex. förtal av grupper leder till acceptans av våld mot dem lyckas gro fram ingå i yttrandefriheten. Eller som drummeln som mordhotade Markus Larsson och betedde sig aggressivt gentemot honom. Visst har han rätt att få tycka att Markus är en skitjournalist och att han skriver värdelöst. Men att mordhota och uppvisa våldsamma tendenser för att tysta en journalist är ju raka motsatsen till yttrandefriheten då det är ett uppenbart försök att inskränka den. Därför kan aldrig uppvigling och hätsk retorik gentemot vare sig journalister eller demokratiskt valda politiker ingå i yttrandefriheten - eftersom det lätt leder till vidare handling av icke försvarbar natur följer.

Av Levandebild
Skrivet av Syttz:

Så sli är tillbaka, fast nu för PSU!

Nvidia psli "The way it's meant to be powered"

Haha! Ett 1000W till grafikkortet och ett 850W för resten utav datorn

Av Levandebild
Skrivet av Lagerlöf:

Så du tycker att dessa två saker innebär samma risk för en invånare i respektive land:

1. I Sverige, skriv ett negativt inlägg om riksdagen/kungen på FB
2. I Kina, skriv ett negativt inlägg om kinas diktator på FB

Och med negativt inlägg så syftar jag såklart inte på till exempel ett mordhot.

Jag har uttryckt missnöje mot kungahuset, och att jag ansar dem behövas ersättas med president, på allehanda sociala medier och har då aldrig fått fängelsestraff eller ens besök av polis Har heller aldrig fått inlägg censurerade eller borttagna.

Av Levandebild
Skrivet av Enviro:

Trevliga onsdagsnyheter: The Batman kommer få en uppföljare! Matt Reeves återvänder som regissör och det blir Patt-man även denna gång.

Såg det på Instagram! Utannonserades tydligen under en biovisning av första. Jag gillade den skarpt och är pepp på nya! Patt-man ftw!

Av Levandebild

55" nästa köp blir nog 65" dock!

Av Levandebild

Bryr mig inte speciellt mycket i vem som äger Twitter, då det från start är en väldigt överskattad plattform, men jag är glad att han utlovat en redigeringsknapp (där en under begränsad tid ska kunna åtgärda t.ex. stavningsfel och där originalmeddelandet kommer vara synbart i en sub-tweet) för det är verkligen på tiden det kommer. Ca tio år försent men ändå. Bättre sent än aldrig I guess.

Av Levandebild

Webhallen har Playstation-rea, med spel både till PS4 och PS5!