Inlägg

Inlägg som Levandebild har skrivit i forumet
Av Levandebild

Hade inte hört talas om förut men såg riktigt intressant ut!

Av Levandebild
Skrivet av tyvar1:

Detta spel såg ju otroligt intressant ut!
https://youtu.be/bGwAtbQIC_8

Håller helt med! Såg sändningen igår och av allt skumt de visade upp var detta en av de mer intressanta imo! Fanns annat gott också men detta stack verkligen ut!

Av Levandebild

Gillade första, och dess DLC, men inte spelat 2:an - och blivit avrådd från att ens göra det då det ska vara dåligt. Men denna peppar jag ändå.

Av Levandebild
Av Levandebild

Nu är passande nog Naughty Dogs med på Summer Game Fest och pratar om ett multiplayerspel de jobbar på som uppkommit från Last of Us men växt till någonting eget. De säger det ska bli riktigt stort och innehålla en riktigt bra story.

Av Levandebild
Skrivet av edson:

Det är Sony vi pratar om så jag räknar inte med ett pillekvitt men att de ska ta fullpris för ett spel som
snart är 10 år gammalt tror jag inte ens de vågar göra, remake eller ej.

Hur de prissätter det vet jag inte, kanske kommer handla om typ 350 istället för 6-700, men menar bara att det inte handlar om någonting du kan uppgradera från PS4 så någon sådan fördel ska du inte räkna med.

Av Levandebild
Skrivet av Bozzeta:

Fult omslag.
Inväntar recension

Håller med, det är sådär. Hoppas på en snyggare collector's edition!

Skrivet av edson:

Vågar man hoppas på ett rimligt uppgraderingspris om man redan äger PS4-versionen? Hoppas!

Detta är ju en remake till PS5 så det finns tekniskt sett ingen PS4-version av denna, så räkna inte med det.

Av Levandebild

Nytt CoD på gång!

Av Levandebild
Av Levandebild
Skrivet av aMp:

Jag är väldigt dåligt insatt, men är är M2 SoC/CPU något som kommer att leta sig in i iPads framöver?

M1 användes först i iPad Pro och ungefär ett år senare även iPad Air, vilket kom nu i våras. En liknande cykel kan säkerligen förväntas även med M2:an i iPads.

Av Levandebild
Av Levandebild
Skrivet av EmilDahl:

Vill bara påminna om bedrägerier på t ex Blocket. En kompis blev precis lurad på 2500kr för en till synes kosmetiskt defekt, lite upprepad Xbox Series X som aldrig blev ivägskickad efter Swish var genomförd.

Stressa inte. Ta det säkra före det osäkra, speciellt med dessa förhållandevis eftertraktade produkter på marknaden.

Inte för att vara den som är den, men skulle jag se en Series X - som ofta går för överpriser, eller i bästa fall bara några hundringar över rekommenderat pris - för 2500 skulle jag genast tänka scam - eller åtminstone stöldgods. Lite väl övertydligt exempel på "är det för bra för att vara sant är det antagligen det också".

Av Levandebild
Skrivet av Jumpcut:

Jag trodde han menade Mac Pro och inte MB Pro. Gällande 14/16" MB Pro så kan du ha rätt. Samtidigt, M1:an dör ju lite av att det finns en M2:a och om det släpps en 14" MB Pro med M2 i höst så skulle det vara ett år mellan iterationerna av 14" Pro och tror det skulle vara svårt för Apple att dra ut på det längre.

Frågan gällde ju Apple Silicon, M2 Pro, och inte någon specifik datormodell. Utan när vi kan vänta oss den öht. De har redan sagt att Max var sista "versionen" utav M1 och att M2 nu utannonserats blir det rätt uppenbart att inte något vidare fokus kommer ligga på den. Och om någon vill vänta på M2 Pro lär den få vänta ungefär ett år, eftersom Apple lär följa samma tidsram igen. Om de nu inte vill påskynda den något, kanske just för att lansera ny Mac Pro med en sådan. Men med tanke på att de verkar ha produktionsproblem med vanliga iMacs osv lär de inte stressa ut någonting ändå.

Av Levandebild
Skrivet av moire:

Frågan är när m2pro kommer, mitten 23 ?

Skrivet av Jumpcut:

Vad är mwpro?

Edit: om du menar Mac Pro så borde den komma i höst. Apple har ju sagt att dom skulle gå över helt på två år och första riktiga modellen med Apple silicon släpptes hösten 2020.

Det gick nästan ett helt år, från November 2020 till Oktober 2021, mellan M1 och M1 Pro och Max. Så skulle gissa på liknande tidsram igen.

Av Levandebild
Av Levandebild

Det här var någonting riktigt intressant för mig som iPhone-användare! Riktigt bra kostumation som jag inte ens tänkt tidigare att jag behövde! Nu villhöver jag det!

Av Levandebild

För den som bara vill se produktvideon och inte hela presentationen.

Av Levandebild
Av Levandebild
Skrivet av SanTeoX:

Schysst med en ny Macbook Air M2!
Blir nog att beställa en sån..

Kommer också en MacBook Pro 13" med M2!

Av Levandebild

Nydesignad MacBook Air blir först ut med chippet! Den kommer också få nygamla Magsafe-laddningen.