Inlägg

Inlägg som anon301768 har skrivit i forumet
Av anon301768
Skrivet av pucko:

Tror jag flyttar direkt

Jag har 1000/1000 och vi har ett kollektivavtal med A3 och vi betalar 160 Kr per månad.

Av anon301768

Bor man i Umeå så blir de betydligt billigare, A3 100/100 kostar 39.50 kr första 4 mån sedan 79 kr per månad, kör man 1000/1000 så kostar de 184 kr första 4 mån sedan 369 kr per månad.

Av anon301768

Nu verkar de som Usa vill skjuta på bojkotten av Huawei.

Enligt lagen ska förbudet träda i kraft i år, men enligt ett brev undertecknat av Vita husets tillförordnade budgetchef Russell Vought behövs det två års infasning av regelverket så att bolag som använder utrustning från Huawei får tid på sig att anpassa sin verksamhet.

Av anon301768

De jag har lärt mig från min resa med utbrändhet efter att ha gått i gruppterapi på stressrehab på lassarett är att sömn och kost samt motion är de viktigaste för att må bra, man ska lägga sig exakt samma tid varje dag, gå upp vid samma tid även då man är ledig, äta 6 gånger per dag, frukost, mellan mål, lunch, eftermiddags mål, middag och kvällsfika, varva ner 2 timmar före man lägger sig och så klart motionerna varje dag, jag går 1 timme varje dag och då jag började följa de här chemat har jag gått ner från 93kg till 85kg, jag äter mer en förut men oftare och sover minst 8 timmar, jag ligger konstant runt 85kg numera och mår otroligt bra, motion är nog de allra viktigaste, missar jag nån dag blir jag seg och trött. Före jag blev utbränd sov jag för lite och oregelbundna tider och jag åt lite nu och då och de skulle aldrig funka nu, fixar man rutiner så blir allt så mycket enklare.

Av anon301768
Skrivet av Svensktiger:

Kul at Lewis fick känna på lite väl motiverade burop.

Stewards har en hel massa olika åtgärder dom kan ta till för de flesta situationer.
Men den här gången sköt dom sig själva i foten och förstörde en stor del av racet för oss.
Finns som sagt gott om exempel där bilar sladdar tillbaks ut på banan utan att få straff.

Att Vettel ledde racet skall t.o.m. ses som förmildrande då man förväntas att fighta hårt om förstaplatsen.
Se bara på Schumacher vs Hill i AU 1994 där titeln avgjordes.
Inget straff !

Inte för att jag är vare sig ett Vettel eller Lewis fan (eller andra förare för den delen).
Men det är ju samma situation som Ferrari satt i för ett gäng år sen, regler böjs så det knakar för att resultatet skall passa ett team.

Jag har nog sett klart på F1 för den här säsongen.

Jag gav upp i fjol, inte sett ett enda race i år och kommer aldrig titta så länge de är som nu.

Av anon301768
Skrivet av Coca:

Vilket han sa som ursäkt efter att han vunnit VM igenom att crasha ut sin rival. Sen var Senna känd för att skapa "situationer" eftersom han var en mycket aggressiv förare som inte hade några problem att crasha ut en annan bil.

Helt rätt men de gjorde de så mycket roligare att titta på, man visste inte vad som skulle hända, han är en idag den bästa föraren någonsin i F1.

Av anon301768

Jag har då använt öronproppar i typ 20år dagligen i mitt första jobb och hade inga som helst problem, gäller bara att använda rätt typ, vi hadde vita med plast runt och som hade en blå platta längst ut, dom gula man köper på apotek är värdelös, funkar inte alls lika bra och de kliar i öronen.

Av anon301768
Skrivet av downup:

Bara BankID fungerar på något nytt OS så ja.

Köpte nu en p30 pro ska bli kul att testa nytt

Skickades från m.sweclockers.com

Jo de är så klart viktigt, men så länge man äger en telefon som Google funkar på så är de ju lugnt om man inte vill uppgradera.
Har själv P20 Pro, bästa jag haft.

Av anon301768

Kolla på Nico Rosbergs you tube kanal, han är emot reglerna och tycker racingen blir för tråkig som de är nu, tycker inte att domare ska avgöra loppen men sammtidigt så håller han med om att dom regler som finns ska följas.

Av anon301768

Jag längtar till hösten då Huawei kommer med sitt nya OS, ska bli riktigt spännande att se, jag kan nog leva utan Google i mobilen, de enda jag använder är Google foto som laddar upp mina bilder per automatik från mobilen men de går ju att lösa på annat sett, har ju datorn jag kan lägga in allt till istället och sen ladda upp till Goggle. Men som jag förstått så gäller detta bara nya telefoner men man kommer säkert att kunna installera de nya OS om man vill även på äldre telefoner, återstår att se.

Av anon301768

För mycket regler i F1, dom borde lätta på de lite, blir så tråkigt när domare hela tiden ska bestämma utgången av ett race, i slutändan jämnar de ut sig, nascar till exempel låter dom de mesta vara, många race där tvåan har tryckt ledaren av banan utan att bli bestraffad, nu går de ju inte att jämföra riktigt för en F1 bil är inte gjord för sånt men endå så borde dom bestraffa mindre, jag har kollat F1 enda sen Sennas tid och före Schumacher började i F1 och de var sällan någon blev bestraffad på den tiden, dom lät förarna kriga som dom ville, som Senna sa att finns de en lucka då tar man den och gör man inte de då är man ingen racing förare.

Av anon301768

Installera Mediafour Macdrive I windows och du kan läsa och formatera mac diskar enkelt, jag hqr haft flera mac datorer genom åren och har massor av brända dvd skivor som jag hade under min mac tid, jag kan läsa dom i Windows utan problem, de går även att formatera i alla mac format, man kan prova på programmet i 30 dagar sedan kostar de några hundra att köpa.

Av anon301768
Skrivet av F0rss:

Väldigt hårt straff för Vettel, personligen skulle jag säga att det är fel beslut domaren tar.

Du kanske menar IndyCar om det är openwheel du tänker på?

Nä kollade Nascar, men de blev inställt på grund av regn.

Av anon301768

Kollar Nascar istället.

Av anon301768

Jag körde ssd på min men märkte ingen större skillnad, lite tystare men annars ingen skillnad, var enkelt att byta, ladda hem os på en usb sticka och de var inga problem, bara starta och installera, finns massor med info om detta på nätet, finns till och med paket man kan köpa med usb och disk för ps4.

Av anon301768

Så länge tempen inte ändras finns de ingen anledning att göra detta, de räcker med att hålla lådan ren och fri från damm, finns flera bra klipp på you tube där personer har testat att byta kylpasta och de gör ingen som helst skillnad, en som bytte efter 7år och resultatet var desamma, samma temp före och efter.

Av anon301768

Har heller aldrig bytt, känns onödigt, är inne på min 3e dator, senaste datorn var 6 år och nu har min systers son tagit över den och de är inga som helst problem med den, inne på 9år nu.

Av anon301768

Huawei har tecknat avtal med Ryssland för utbyggnad av 5g nätet.

Av anon301768
Skrivet av abki:

Det otäcka är att om vi? har otur så kommer Android också att bli utkonkurrerat. Så risken är att vi bara har Kinesiska produkter i handeln. Vad ska vi då leva på. Luft och vatten räcker inte långt. Jordbruk har aldrig gått bra i det här landet. Tekniken klarar vi inte då vi är mikroskopiskt små.

Tycker de är bra att vi får något nytt, allt vi har nu är amerikanskt, finns inget annat mobild os, ser framemot något nytt.

Av anon301768

Huawei kommer troligtvis hålla ett event i oktober där man kommer visa upp det nya flaggskeppet Mate 30 Pro. Nu har det inkommit nya uppgifter.
Det ser ut som att Huawei Mate 30 Pro kommer lanseras med ARK OS från start (eller Hongmeng OS som det kommer heta i Kina). Utöver det ser det ut som att enheten kan komma att lanseras med Android från start om USA tar bort ban:en som Huawei har på sig just nu.