Inlägg

Inlägg som AppleMuffin har skrivit i forumet
Av AppleMuffin

@Dashio: Du kan bara lyfta upp toppen av switchen om den inte har en LED i sig. Om den har det måste du löda bort lampan innan du kan lyfta upp toppen (och då kan man ju lika gärna löda bort hela switchen.)

Av AppleMuffin

@Swedeman18 Är det inte 2 månader för 20kr längre?

Skickades från m.sweclockers.com

Av AppleMuffin

@Mr.Borka: Nu kan jag ju inte säga att jag har super mycket nostalgi för SC1 men jag tycker att det såg riktigt bra ut. Jag är dock mer skeptiskt till detta då det finns ett drös med units och ikoner som jag absolut inte gillar. Blizzard har outsourcat 3dmodellering och concept art till ett malayanskt företag och jag tycker det känns. Det är lite mycket mobilspel över vissa saker.

Av AppleMuffin

Jag är starkt emot Kiva då det är alldeles för många oseriösa aktörer där med standardiserade profiler och photoshoppade bilder.
Det är kanske inte så jävla sexigt, och det känns lite fel att bota symtomen istället för sjukdomen, men ett avmaskningsprogram som https://www.evidenceaction.org/dewormtheworld-2/ är typ det bästa du kan göra för att hjälpa individer direkt. Kalorier per krona som du får ut av avmaskningsprogram är INSANE och jag kan inte rekommendera det starkt nog.

Av AppleMuffin

Jag har inte super bra koll på den prisklassen, men har fått för mig att g203 ska vara riktigt bra för sin prisklass. Fast om du inte ska spela så kan du ju använda i princip vad som.

Av AppleMuffin

Har hemförsäkring men svarade att jag inte använder någon. Hemförsäkringen funkar ju bara om det är jag som klantar till mig (och det händer inte så ofta), inte om det är fabrikationsfel eller om det självdör

Av AppleMuffin

@mill: Fast nu är det ray tracing det handlar om, det skulle vara lite udda om nvidia inte togs upp

Av AppleMuffin

Det dyraste misstaget som jag har varit med om var när jag satt och spelade halo 3 med xboxen utdragen framför lill-brorsans rum. Han ville komma in så han tog konsolen och flippade den från horisontalt till vertikalt; Det lät som om någon skar med en cirkelsåg och "disc could not be read" poppade upp på rutan. Vi båda fick panik och tog ut skivan och man kunde se en stor genomskinligt spår längs hela skivan där den repats. Han stack in med den på toan för att försöka fixa den med tandkräm och tandborsten, men jag visste att den var done for.

Tror jag har haft ganska tur med mina saker faktiskt.

Av AppleMuffin

Ja, jo, jag vet ju hur jag känner om lag compensation och prediction i netcodes så jag tror jag vet hur det här kommer att sluta..

Av AppleMuffin

@Baxtex: Yes, local multiplayer är rätt term.

Av AppleMuffin

@Almtom:
@Yonie:
Att kommentatorerna inte hade någon aning känns lite bullshit och jag är väldigt säker på att asien-delen av blizzard känner likadant. Dom skrattar och gömmer sig innan det hände.

Av AppleMuffin

@Ozbaab: Reklamera den bara. Om apple kommer fram till att det är ditt fel måste dom väl fråga dig om du vill att dom ska reparera den åt dig för X pengar och om du säger nej skickar dom den bara tillbaka till dig, right? Känns ju konstigt att Inet säger till dig hur mycket reparationen skulle kosta om dom inte har kollat på den.

Av AppleMuffin

Jag tror det kommer vara svårt att hitta dessas delar på black friday då dom oftast bara rear ut äldre lager. Du kommer garanterat kunna hitta billiga ryzen 2000- cpuer och GTX 1000-serie kort från nvidia och vega samt 5XX från AMD, men inte något i den prisklassen du köper för.

Av AppleMuffin

@Dannekr: När du installerar windows 10 och använder en produktnyckel (eller gratis uppgraderingen) så pingar din dator microsofts servrar och dom ger din hårdvarukonfiguration en unik ID. Om du sedan någon gång i framtiden skulle installera windows på en dator med en hårdvaraID som redan finns på microsofts servrar ska windows aktiveras automatiskt. (Så ja, det bör överleva en killdisk).
Om du har använt ett live-konto för att logga in till windows så ska nyckeln som microsoft skapar för din hårdvara vara kopplad till din email, men jag vet inte om det gör så att den hårdvarubundna nyckeln "försvinner".

Jag har inte testat det själv, men det är så det ska funka iaf.

Av AppleMuffin

@Dannekr: Jag TROR att windows är kopplat till ditt moderkort (om du inte använt ett microsoft account för att logga in), så den bör automatiskt aktivera sig efter du installerat det.

Av AppleMuffin

Såld till @Camar0K1ng

Av AppleMuffin

Inte gratis, men garrys mod är ju ganska schyst med prophunt och touble in terrorist town.
Brukar bara bli en massa warcraft 3 när jag håller lan så kan inte bidra med så mycket mer. Rekommenderar WC3 starkt dock, warlocks och uther party-mapparna är

Av AppleMuffin

Auktion avslutad. PM skickat till @Camar0K1ng

Av AppleMuffin

@hakd: Du kan köpa en xbox one S för runt 2k, hur kan det bli billigare än så?

Av AppleMuffin

Det var ju inget jätte stort intresse för den. Avslutar auktionen på fredag kväll.