Inlägg

Inlägg som AppleMuffin har skrivit i forumet
Av AppleMuffin

Det är lite fel att kalla det en nedskalad version då spelet är uppbyggt som en free to play -titel och planeras att vara detta vid release.

Av AppleMuffin

Köper hellre en retropie än att stödja detta fanskap

Skickades från m.sweclockers.com

Av AppleMuffin

Themepark MMO's (à la WoW) är helt klart dött. Det finns alldeles för många döda kroppar på den stigen för att någon ska försöka det igen med en vettig budget.
Sandbox MMO's (à la Star Citizen och Dark Age of Camelot (och IMVU?)) däremot, där finns det både en bristande marknad och en möjlighet till en riktigt stor variation mellan spel och spel. När det kommer till themeparks så är det inte riktigt så. Quests kommer alltid att vara quests och instanser kommer att alltid vara instanser. Visst, dom kan se olika ut, men den variationen kommer inte ens nära vad man kan få ut från LOAPs.

Av AppleMuffin

Detta handlar mer om någon som vill köpa AMD aktier billigt än ett whitepaper sponsrat av Intel. Säg vad ni vill om Intel, men dom är inte korkade nog att betala för detta dravel.

Av AppleMuffin
Skrivet av Icte:

Ja men det här är perfekt! Blir att skaffa en FreeSync skärm till min Xbox One S

EDIT: Kanske denna? Var ju ett riktigt fint pris!

https://new.webhallen.com/se/product/280203-AOC-Q3279VWF-32-1...

Om det är freesync du vill ha tror jag inte den skärmen är ett allt för bra val. AOC är inte ett av de bättre märkena, och när det inte står om den klarar freesync över HDMI så ska man anta att det bara är displayport som gäller. Sedan kan freesync ha ett så högt golv som 35fps (beroende på hur det är implementerat), så kolla upp skärmen innan du köper den.

Skickades från m.sweclockers.com

Av AppleMuffin

Och jag som hoppades på ett nytt vietnam.

Av AppleMuffin

Sluta noja er så mycket. Detta handlar troligtvis om dom som tjänar stora pengar på upphovsrättsbrott (som ägarna av the piratebay el. swefilmer), inte medelsvensson som tankar ner senaste säsongen av game of thrones för att bitraten på HBO now är usel.