Inlägg

Inlägg som killawife har skrivit i forumet
Av killawife

Without name - En kille åker till en skog. Skogen är skum. Till sluter dricker han en soppa med flugsvamp och blir knäpp. The end. Här känner jag att man nog missade lite faktiskt. Filmens huvud-idé är rätt bra men man gå liksom aldrig vidare med den i slutet utan det hela blir lite snöpet. Det är lite som den filmen The empty man som var likadan. Suverän idé, skum som fan, bra början men sen ingenting utom att här är det ingenting, ingenting, lite, ingenting istället. 5/10

Liftaren - En klassisk skräckis med Rutger Hauer som iskall mördare. Denna filmen har en riktigt bra pacing där man nästan direkt kastas in i handlingen och sen bara ökar den utav helvete ända till slutet. Man tror att det är lite lugnt då och då men Nej, det är det inte. Helt otroligt bra. 9/10

First Blood - Den första och bästa av Rambo filmerna. Rambo blir plågad av poliser(det är standard i USA) så han kickar ass så det bara sjunger om det. Välgjord och spännande och filmen har även ett budskap. Budksapet är: "Om du har en M60 så kan du göra vad du vill 'MURICA!" 9/10

Av killawife

Jag hade tänkt att börja måla lite tennfigurer igen efter ett uppehåll på 20 år, plockade upp mina färger och då hade de torkat.
Dålig kvalitet!

Av killawife

The beekeeper - Jason Statham spelar sin vanliga roll där han spöar skiten ur navy seals, delta force, FBI-agenter, secret service, diverse kräk och mördar ett okänt antal människor, en del som förtjänar det och andra som bara gör sitt jobb. Det finns ingen logik här och storyn är så dum att man nästan baxnar. Det är väl trevligt att man tar upp problemet med dessa bedragare som har som yrke att blåsa pensionärer men det här känns som att man trivialiserar det hela och gör det dumt. Filmen är dock rätt actionfull så bryr man sig inte om innehållet så är det mycket och ganska bra action. 5/10

Av killawife

Napoleon - Välfilmad, snygg och stilenlig film om Napoleon Bonapartes liv och vemödor från revolutionen upp till hans död. Krigscenerna är välgjorda och mycket är bra i filmen dock är den lite tråkig. Det är liksom inga Wow! moments, inget som suger in en i den och jag kom på mig själv att kolla flera gånger hur mycket som var kvar. Lite synd. 6/10

Av killawife

Jag kan köpa Noctua fläktarna för 300 inkl. frakt.

Mvh Fredde

Av killawife

Om du skickar med ett vanligt postnord utlandspaket så har du en försäkring upp till ett visst värde, vill du ha mer så kan du köpa till extra värde. DHL har samma. Det kan ju vara bra att veta att ingen av dess organisationer har nån aning om vad en sak är värd och de har inte google på sina datorer så man får själv se till att kunna bevisa en varas värde med kopia på kvitto etc.

Paypal funkar faktiskt bra för utomlandsbetalningar, jag har använt det många gånger och även använt deras köpskydd.

Av killawife

Å nej! En hacker har tillgång till mitt huvudmailkonto och kan nu läsa spam, mer spam och ännu mer spam, kattastrof!

Jag kände faktiskt igen den sidan och är rätt säker på att jag bytte lösen för typ två år sen och om en hacker kan knäcka mitt lösen på 16 tecken som Bitwarden genererat så förtjänar de fan att komma in där.

Av killawife

Vad är det i den svarta plastpåsen?

Av killawife

Rebel moon - Ja, det var en film. 5/10

Av killawife

Du kan göra det om du vill. Förhoppningsvis följer de ARN's bedömning.

Av killawife

En del bilar har fasta bultar så att man faktiskt måste byta hjulnavet om en bult går av, inget konstigt med det. Andra har inknackade bultar, superenkelt att byta.

Du får skicka ett krav till dem ang. kostnaderna du har haft. Det spelar faktiskt ingen roll om man gett dem möjlighet att laga eller ej, man har ändå rätt att skicka krav för kostnader man haft pga ett företags klanteri. Du HAR ju dock gett dem möjlighet att fixa och de har misslyckats. Hur de har lyckats misslyckas så här mycket är ju rätt konstigt då de brukar klara av sitt jobb bra enligt min erfarenhet.

Ang. kravet så skickar du i princip en faktura till dem där du specificerar de kostnader du haft pga strulet. Tänk på att ta med ALLT, alla delar du fått köpa som de haft sönder, alla resor du har haft, all arbetstid som gått förlorad o.s.v. Du ger dem gott om tid att betala typ 30-60 dagar och om de inte betalar så kräver du in pengarna via kronofogden. Om de INTE betalar så får du stämma dom i civilrättslig domstol. Då är det bra att man har sina saker iordning, så se till att spara screenshots på all sms-konversation eller mail där de erkänner sina fel för annars blir det bara ord mot ord i rätten och då kan de gå hur som helst.

Av killawife

Annonsen är avslutad

Av killawife

Där sökte jag jobb för bara en månad sen.

Av killawife

Do stupid things, win stupid prizes

Av killawife

6 st hårddiskar

1st WD RED 4 TB, WD40EFRX, Ok - 600:-
1st WD Green 4 TB, WD40EZRX, Ok - 500:-
1st WD Green 3 TB, WD30EZRX, Ok - 400:-
2st Seagate 4 TB, ST4000M0D0, Ok - 500:- st
1st Seagate 3 TB, ST3000651AS, blir varm och knattrar men funkar - 250:-

All diskarna har ca 58000 drifttimmar men inga fel i Crystaldiskinfo. Jag har använt dem för lagring men bytt till större. Inga kvitton finns och inga diskar har garanti kvar.

Jag har crystaldiskinfo screens om man vill ha.

Kan skickas eller hämtas i Kalmar.

Om nån köper alla så kan jag sälja dom i bulk för 2000:- annars gäller dessa priser.

Läs hela annonsen här

Av killawife

Jag har en gång blivit rekryterad av en kille från ett av dessa företag då vi hade jobbat ihop i ett tidigare säljföretag. Jag kan väl säga som så att sättet man arbetar på är INTE ok. Inte bara har man en massa unga människor som springer runt och jobbar på endast provision men man säljer även helt undermånliga larm som definitivt inte är värt månadsavgiften. Jag kommer ihåg när en kollega till mig hade haft inbrott trots att de hade ett av dessa larm och försäkringskillen hade bara garvat när de berättade vad de hade. Det var dock inte vialarm. Även inbrottstjuvar som intervjuats i teve har sagt att dess alarm är så simpla att forcera att det är som en skylt som säger "varsågod och stjäl" när man har en sån larmskylt i fönstret.

Kollar man på trustpilot så är deras betyg bra, men läser man de negativa posterna så får man en annan bild. Anledningen till att betyget är så högt är troligtvis tvådelat. 1.Många har fått larmet installerat och skriver ett positivt betyg utan nån egentlig erfarenhet av nånting mer. 2.Företaget har personer som går in och skriver betyg åt dom. Detta är väldigt vanligt idag och det förekommer ingen kontroll.

Av killawife
Skrivet av jnsson:

1.5? Det är 2.5 år. 2021 till 2022 och nu hela 2023.

Va? Jag måste missat ett år. Äh, det hände nog inget viktigt ändå.

Av killawife

Du ska INTE behöva åka till butik när du handlat online. Annars stämmer det som Jnsson säger om batterier. 1,5 år är dock lite dåligt måste jag nog säga. Jag har själv en philips skäggtrimmer som batteriet gav upp på nyss och den har jag haft i sex år. Så du kan nog hävda att det är ovanligt kort batteriliv.

Av killawife

Ett päron till farsa firar jul - Klassiker. Väldigt rolig. 7/10

Die hard - Yippe ka yea motherfuckers! 8/10

Av killawife

The hunger games - ballad of songbirds and snakes - Prequel till Hunger games filmerna. Denna saknar Katniss och även om man försöker så funkar inte detta så bra utan henne. Storyn är väl ok men en del saker är rätt dumma. 6/10