Inlägg

Inlägg som RawHead har skrivit i forumet
Av RawHead

Dessutom är nu de digitala CE slutsålda enligt Bioware

Citat:

We can confirm that the Origin store is sold out of Pre-Orders of the Collector’s Edition. You can still Pre-order the Collector’s Edition from the retailers on the Pre-Order landing page (swtor.com/preorder when you click on "pre-order now"), however supplies are limited!

Av RawHead

Oavsett så verkar de ju rampa upp så smått nu, hoppas vi får ett datum i helgen (även om jag inte tror det...)

Av RawHead
Skrivet av Flandersss:

AUSTIN, Texas--(BUSINESS WIRE)-- The start of your personal Star Wars™ saga grows nearer! BioWare, a division of Electronic Arts (NASDAQ: ERTS) today revealed three editions of Star Wars™: The Old Republic™, each custom-designed to delight RPG and Star Wars fans worldwide. The Star Wars: The Old Republic Collector's Edition, Digital Deluxe Edition and Standard Edition are available for pre-order today at participating retailers*, with digital versions available exclusively at Origin™ (http://preorder.origin.com). Upon pre-order, players will be granted a redemption code that will unlock early game access** as well as an in-game color stone to change your weapon effect. Pre-order quantities are limited and Early Game Access will only be available to those who pre-order the game and redeem their code before the game's official release.

Star Wars: The Old Republic has been honored with over 95 industry awards and accolades from game critics worldwide and continues to be one of the most anticipated launches of 2011. The game innovates and advances the MMO genre by emphasizing story as a key pillar of the experience — a proven strength of BioWare and Lucasfilm. As anticipation grows, BioWare also proudly announced today that Star Wars: The Old Republic will open "Beta Test Weekends" starting this September. These weekend play sessions will be open to selected players worldwide and create an opportunity for fans to get a sneak peek of the epic stories, worlds, quests, battles and characters in the game. Please visit www.StarWarsTheOldRepublic.com to register for game testing and to stay tuned throughout the summer for more details as they become available.

Jag gissar att det är din fetning? Hur som helst kan man ju gissa att relase i så fall är planerad till efter september, annars hade man ju spelat spelet istället och inte en helgbeta.

Av RawHead

Fick min strax efter att jag skrev ovan vid 15!

Av RawHead
Skrivet av Meenaze:

Bokade precis en standard edition från webhallen
Nån som vet ungefär hur lång tid det tar tills man får sin pre-order nyckel?

Fått svar ännu? Jag la en beställning strax efter dig så det kan ju ge mig en hint

Av RawHead

Jag kommer nog köra på Digital Deluxe Edition tror jag. Ska kolla i eftermiddag efter jobbet, vår ISP här routar vår trafik via Schweiz så jag kan inte beställa härifrån

EDIT*
Såg just att Schweiz är med på listan, så antagligen är det något annat som felar eftersom jag inte kan beställa...

Av RawHead
Skrivet av Feskmacka:

Gött, ska kolla in det nu - Är lite halvtaggad på CE, speciellt eftersom jag aldrig har köpt något liknande förut, men den där jävla statyn... Tror någon skulle vilja köpa den av mig?

Och tack för det Flandersss, men jag undrar fortfarande hur de kan ha spikat specs när de fortfarande testar? Är de preliminära på någe vänster? I och för sig så antar jag att man nog har ett bra hum om vad för minimum som krävs, vid det här laget... Det kanske var en dum fråga, men jag är inte den skarpaste hönan i kanoten - Ett kort, fördomsfritt svar skulle vara snällt.

Tja, specen är ju officiell nu också eftersom den finns på hemsidan. Jag gissar att de har en ganska bra idé om vad som krävs på nersidan för att alls kunna spela spelet. Frågan är ju snarare vad som ska till för att dra på med allt, och hur det kan tänkas se ut.

Av RawHead

Inatt kom tydligen förbokningsbanners för ToR, bland annat på http://www.mmorpg.com, som länkar till en död sida på officiella siten. Dessutom finns nu collectors edition att beställa på olika webshopar som Discshop och Webhallen.

Hoppas det drar ihop sig till ett releasedatum snart.

EDIT*
Nu är aven den officiella pre-order sidan uppe: http://www.swtor.com/preorder

Av RawHead

Hittade "felet" i internetalternativ.

Av RawHead

Vad hände med rullisten i IE9

Som sagt, installerade för en tid sedan IE9 och upptäckte att rullisten i adressfältet numera bara visar de fem senaste adresserna jag skrivit in, i motsats till tidigare då väsentligt fler dök upp. Kan man ändra någonstans så att fler syns?

Av RawHead
Skrivet av Beginner:

Någon som vet mer om republic utöver "fightandet"? Crafting, auctionhouses mm?

Om du inte redan läst på officiella sidan så är denna tråden en mycket bra start.

Av RawHead

Nu kan jag ju inte svara för MBY men generellt är det en bra sak men korrekt källhänvisning till påståenden, kanske rant av dokumenterad och peer-reviewad och i övrigt formaliserad så att man kan skapa sig uppfattning om vem som säger vad och varför.

Av RawHead
Skrivet av MBY:

--- Jag godtar av lätt insedda skäl inte en youtubevideo som svar.

Men, då finns ju inget mer att säga.

Av RawHead

Nu säger ju detta ingenting alls egentligen men kunde inte låta bli all posta iaf

http://www.spelbutiken.se/catalog/product/57561-star-wars--th...

Av RawHead
Skrivet av Sentenced:

Nej det behöver inte ha skett en olycka men i många fall så är det just efter en olycka som det sker av naturliga skäl:

"Brister vägtrafikant, den som för spårvagn eller den som någon annanstans än på väg för motordrivet fordon i väsentlig mån i den omsorg och varsamhet som till förekommande av trafikolycka betingas av omständigheterna, döms för vårdslöshet i trafik till dagsböter. "

https://lagen.nu/1951:649

Finns ju inget som sagt som hindrar att använda den lagen i detta sammanhang.

Här står det:

"Det är utan betydelse om en trafikolycka har inträffat eller ej. Under trafikbrottslagens tillämpningsområde ska främst hänföras sådana fall där trafikanten gjort sig skyldig till ett medvetet risktagande eller annan allvarlig oaktsamhet, och från det straffbara området är avsett att undantas fall där en trafikolycka inträffat på grund av en felbedömning eller tillfällig ouppmärksamhet hos en förare av ett motorfordon."

I detta exempel har det just handlat om smsande MEN det görs efter en bedömning av de faktiska situationen:

"Emellertid har risken för en sådan plötslig händelse varit liten. Trafikförhållandena har varit goda och trafiken obetydlig. S.E. har kört bussen på ett kontrollerat sätt och hela tiden hållit uppsikt över trafiken och körningen. Det kan därför inte sägas ha förelegat någon särskild risk för trafikolycka och därmed inte något medvetet risktagande från S.E:s sida. Körningen har inte varit i egentlig mening vårdslös. Åtalet för vårdslöshet i trafik skall därför lämnas utan bifall. "

https://lagen.nu/dom/nja/2009s819

Detta gick ju ända upp i HD. Men jag ser inget fel i att man gör en sådan bedömning, det gör man ju i de flesta fall.

Tack, jag var tydligen ute på tunn is Nåväl, jag är beredd att stämma in i att det borde kunna täckas in inom ramen för vårdslöshet i trafik. Enda anledningen annars (med en egen lag) skulle vara signalvärdet till medborgarna, vad det nu är värt.

Av RawHead
Skrivet av Sentenced:

Jag vill gärna veta vad som är fel med nuvarande lagstiftning om vårdslöshet i trafik istället. Annars blir det ett sjujävla lagstiftande vi har framför oss. Det är inte okay att tala i telefon eller smsa men jag kan gott läsa bok och sminka mig t.ex.? Finns ju ingen lag mot det!

Nu kanske jag är ute på tunn is men måste det inte inträffa en olycka för att vårdslöset ska anses föreligga? Med andra ord om det inte inträffar en incident är det inte vårdslöshet. Jag gissar att tanken med en eventuell lag är att mota Olle i grind och kriminalisera beteendet, ungefär så som man gör med (drog)rattfylleri, med avsikt att begränsa beteendet.

Därmed inte sagt att smink, nagelklippning, läsning mm är ofarligt eller väsentligt annorlunda.

Av RawHead

Det verkar finnas ganska god vetenskaplig grund till att undvika att hantera sin mobiltelefon (i synnerhet sms:a) när man kör bil:

http://www.vtti.vt.edu/PDF/7-22-09-VTTI-Press_Release_Cell_ph...

http://hfs.sagepub.com/content/51/5/762.short

http://www.trl.co.uk/online_store/reports_publications/trl_re...

http://www.mja.com.au/public/issues/185_11_041206/mce10252_fm...

Låter man sig inte övertygas av fakta kan nog alla och envar på rent anekdotiska grunder ana att man generellt är en sämre förare när man inte tittar på vägen eller är koncentrerad på annat än att just köra. Slutsatsen borde för de flesta bli att sms och bilkörning inte är optimalt kompatibla.

Av RawHead

Då sitter man med ett rykande färskt Fractal Design Tesla 650W och datorn funkar klockrent. Funderar på att börja med 'kast med pissigt nätaggregat' på fritiden.

Av RawHead

Då får det nog bli att testa med en nu PSU verkar det som...

Av RawHead

Datorn startar om - nätagg?

Hej alla,

Sedan i onsdags har min dator plötsligt börjat starta om av sig själv helt utan anledning. Först bara några enstaka gånger och kunde köra någon timme mellan varje omstart. Nu senast igår hinner den ibland bara precis logga in i Windows innan den dör. Ofta kommer den inte ens in i Windows alls utan dör innan eller tex om jag sitter och kollar i BIOS.

Jag har stängt av funktionen för automatisk omstart vid systemfel men ändå dör datorn som om strömmen gick. Alla fläktar går som de ska i chassit och jag har rensat ut det damm som fanns i lådan. Jag har testat att byta runt bland minnesstickorna men får samma resultat. Jag har också resettat CMOS/BIOS men ingen förändring. Ibland när burken dör försöker den starta om sig igen men lyckas bara sucka lite en sekund, som om strömmen inte räcker till för att starta igen.

Är det något jag missat som jag kan testa innan jag knallar iväg och köper ett nytt nätagg? Annars känns det som om det är sista lösningen...

Kör på:
Asus P5K
Intel C2D E6850
Geforce GTX 570
4x1 GB Corsair TWIN2X 6400
Futron Epsilon 700W

Ingen klockning alls.