Inlägg

Inlägg som FierceBrosnan har skrivit i forumet
Av FierceBrosnan

Sjukt att hiteg kan va så olika. Tyckte det kändes rätt bra med hitreg specifikt sedan sista patchen i december förutom för 50cal på vehicles men även den funkar bra nu för mig.

Av FierceBrosnan
Skrivet av Pvt_Rinzler:

Den är mycket sämre, håller med dig.

Är det i conq 128 players eller? För i breakthrough 64 som jag spelar är allt smooth. :Shrug:

Av FierceBrosnan
Skrivet av Aeig:

Jag har sagt detta i flera månader, de kör endast minimala lösningar för att kunna friskriva sig, det handlar trots allt om miljardbelopp och stämningar är ingen rolig grej.

Hade de velat lösa BF2042 hade de gjort det, men EA skiter fullständigt i alla som köpte spelet, de har ju redan fått betalt

Mvh

Så kan det vara fast men jag tror inte det är deras plan direkt - att de skeppar sina spel för tidigt, gör bare minimum för att fixa de sen fokusera på nästa. Det är för kortsiktigt och idiotiskt även för EA.

Av FierceBrosnan

Jag har kört en del sen patchen och nya kartan är indeed häftig. Responsiviteten och fpsen mkt bättre /jämnare än förut men fan va trist att nya kaleidoskop inte kom med. Jag hade gärna sett att de fokuserat på hourglass före renewal också för den tidigare e markant sämre enligt mig. Orbital är också ganska ass och de har åldrats än sämre med nya kartan att numera jämför med.

Om jag hade varit producent hade jag ju försökt styra skutan mot att få med remade kaleido,hourglass och orbital i season 1 och med tanke på att de inte fått in det börjar jag tro att EA/Dice är i abandon ship/damage control mode. Hoppas jag har fel såklart men det känns riktigt rötet just nu att hoppa från exposure till gamla Maps, speciellt de jag tidigare nämnt.

Av FierceBrosnan
Skrivet av SellahiR:

Hatar fordon...chansen är att dom 5 som toppar scoreboarden på varje server är just fordonsförare.

Fast ehh markfordon har verkligen tufft nu men jag spelade lite igår! Det var nice. Hinden har ju time of its life nu när alla kör tv missil istället för AA så det kändes som att köra transport chopper igen från Vietnam, vilket var riktigt nice.

Exposure e också tyvärr en mycket bättre karta än övriga tillsammans. Jag hade hoppats uppdateringarna till vanilla kartor kommit in men verkar ej så, någon eta på det nån, icekey kanske vet?

Av FierceBrosnan
Skrivet av IceKey:

Har du kört ngt på Valparaiso och Noshahr Canals AOW 64 players som finns nu? Helt galet vad bra det är, gillar verkligen remasterna. Går att komma runt överallt.

Faktiskt inte men ser fram emot att testa sen! Jag lirade aldrig bfbc2 dessutom så Valparaiso blir som en extra, helt ny karta

Av FierceBrosnan
Skrivet av Swennis:

Skillnaden är att dom spelen va bra, och dog inte ut
Kolla hur många servrar/spelare det är i bf4, riktigt kul att se!

Jag tror inte det hade gjort någon skillnad idag. Det är ett tuffare klimat ute i spelvärlden och jag tror folk hade övergett bf 4 också om det släpptes i samma katastrof skick idag som när det begav sig. Bf 4 tog väl 6 månader innan det nådde en acceptabelt låg buggmängd. Ingen hade accepterat det idag.

Personligen har jag lite mer överseende för tekniska buggar i bf3 o 2042 just för att de testade nya saker. Bf3 ny frostbite motor med allt vad det innebar och bf2042 för 128 spelare.

Hoppas bara season 1 blir riktigt bra nu, framförallt kartändringarna. Skönt med nya voicelines också så en slipper höra angel berätta hur kul han tycker det är med krig.

Av FierceBrosnan

Hoppas de ändå steppar upp produktionshastigheten när de väl e klara med att fixa alla gamla Maps. Sitter vi med en ny map om ett halvår så vet jag inte hur mkt bf jag orkar spela men är ändå taggad på alla remade maps och den nya. Det lär hålla en underhållen ett tag iaf!

Är också nyfiken på hur responsen är numer som många talar väl om.

Av FierceBrosnan

Yeah jag såg en genomgång från jackfrags och äntligen kan infantry gör advances utan att röka ner hela kartan. Med det sagt till alla därute som är på attacking team i break through pls använd smokes, de är t o m bättre med mer cover runt omkring.

Av FierceBrosnan
Skrivet av IceKey:

Nur börjar det hända saker och ting.

DiCE släppte en video-blogg om vad som komma ska!

Allt ifrån utseende utav karaktärerna, hur dom pratar (Angel does it again! ), hur dom springer och rör på sig men även justeringar utav kartorna vilket vi sett förhandsvisningar innan.

https://pbs.twimg.com/media/FTiHMpAWIAEKVSw?format=jpg&name=large

https://i.imgur.com/tOSxBgm.png

Battlefield 2042 just announced HUGE changes (Specialists, maps, content)

Ja det verkar lovande! Jag kommer definitivt hoppa in igen när juni patchen kommer! Lite segt att 128 spelar break through blev borttaget. Jag uppskattade ändå kaoset där även fast jag håller med om att det funkar bättre för 64 spelare

Av FierceBrosnan
Skrivet av Dreas89:

Böj, det heter böj. Välj fritt bland knäböj, benböj eller böj bak.

Squats är något amerikaniserat fitnesstjoflöjt som kommit med Instragram.

Squatrack kan ändå accepteras då det är namn på en produkt.

Det var ett gnäll till tråden så ta det inte personligt

Haha om det är till någon tröst kallar jag 'farmers carry' för bonnagång.

Av FierceBrosnan
Skrivet av lillaankan_i_dammen:

Dagens skratt. Kalla demokraterna för kommunister. Jämför vad de vill emot vad politikerna i sverige vill. I sverige så när vi köper en vara är typ 50% av kostnaden ren skatt, vill demokraterna i usa ha mer skatt?
Att sedan kalla typ 50 % av amerikanska folket rösta på ett ultra-rasistiskt parti.

Jag tror thb spetsa till det lite. Dessutom kallades partierna för kommunister o racister inte dem som röstar men nog är republikanerna rasistiska och använder alla knep fascistpartier utövar. De har ju ballat ur helt, kalla valet för illegitimt storma kapitolium, gerrymandering, fake news hetsen, politisera deras rättsväsende. Riktigt starka racist/fascist vibes där. Goebbels, Mussolini m.fl. hade varit stolta.

Och nej Sverige är inte en gnutta kommunistiskt, mer socialistiskt än demokraterna helt klart men vi utövar ju just nu något naivt nyliberalt skitsystem som polariserat vårt land på ett liknande sätt som hänt i staterna.

Av FierceBrosnan

Kommer Qualcomms arm64 för Windows funka med spel o sånt då är tanken?

Av FierceBrosnan

Folk som inte gör squats i en squatrack, gärna när det bara finns en squatrack på gymmet dessutom.

Folk som gör 62785 set i bänkpressen.

Annars försöker jag hålla mig från att elda upp mig i onödan men dessa gymsaker går liksom aktivt ut över en själv o andra på ett sätt som ibland är svårt att ignorera.

Av FierceBrosnan
Skrivet av Varg:

FX-serien hade höga klockfrekvenser för att kompensera för den dåliga designen och kunna öka prestandan, med rekordhög TDP som bieffekt. Vi får väl helt enkelt se när de släpps.

1. Ryzen är en välfungerande design
2. Ja de ökar tdp likt Intel vilket är lite trist för att pressa upp klockfrekvenser
3. FX modulerna har inget gemensamt med ryzens chiplets, eller io modul.

Så jag antar att det enda som är likt FX serien är att de ökat tdp. I övrigt så ser jag inte vad din jämförelse ska peka på? Gpuer har också ökat sin tdp och nästa generation grafikkort kommer också ha chiplets är de också lika FX serien då?

Av FierceBrosnan
Skrivet av SCORPIUS:

Är det någon av er som läser detta som kommer byta till AMD om raytracing får av er godkänd prestanda?

Hell yes, vill helst inte ha Nvidia då de brukar prestera sämre än amd i bf (min Main franchise) i min gpu prisklass. Men åhh andra sidan har jag ju ett rötet 2060 nu så kan ej använda raytracing ändå. X)

Av FierceBrosnan
Av FierceBrosnan
Skrivet av Raynstorm:

Minns inte hur illa det var innan men idag har det hänt mycket på helikoptrar också. Spelade kanske 3 games innan jag gav upp.

Trist!

Av FierceBrosnan
Skrivet av Raynstorm:

Ingen märkbar skillnad efter dagens patch. Förutom att alla keybinds var nollställda :(.

Fortfarande en hel del störiga buggar. Hälften av gångerna jag ska hoppa ur ett fordon så bara funkar det inte. Får åka med vare sig jag vill eller inte. Helt hopplöst att spawna på ett fordon.

Hmm, har apc buggen spridit sig till andra fordon menar du?

Av FierceBrosnan
Skrivet av SuperSverker:

BF2 dog pga utvecklingen av BF2042, precis som allt som utlovades till BF-V och antagligen ett flertal oannonserade titlar

Edit*
Så ja, jag antar att jag hade högre respekt för ärliga affärstekniker från EA än vad jag var medveten om. Pack med hyenor är dem nu när jag tänker efter...

Skrivet av SuperSverker:

Jag tror det alltid har varit ett problem, beroende på målgruppen för spelet sedan "urminnes tider"...
Jag är däremot helt säker att ta bort chatten för alla är inte en lösning på det problemet, då det ger validitet till de som börjar snyfta för att Kalle skrev att jag skjuter snett.

Jag håller med dig, det kan vara ett problem att folk är taskiga i en chatt, men det jag ifrågasätter är om det verkligen är DICE/EAs ansvar att se till att det "inte skrivs", då detta sker genom regelrätt censur. (Tidigt i Betan gick det exempelvis inte att skriva att Battlefield är dåligt, jag vet inte hur det är idag(?)).
Problemet kanske snarare ligger i att inte bli triggad av några ord på en skärm, och istället ta itu med de riktiga problemen - Varför känner folk att man behöver vara taskiga i chatten..

Men jag känner att jag börjar flöjta ut lite väl mycket, så kan sammanfatta det med att jag definitivt inte anser att dölja eller censurera en chatt i ett datorspel är någon form av lösning, utan snarare resulterar i fler problem, och att det för mig personligen har varit lite av en dealbreaker (bland många) för 2042, då jag brukar ha väldigt trevligt i chatten med just motståndare i de flesta spel jag kör :)(Censuren som sker i chatten är en annan fråga som är ett ännu djupare råttbo...)

Vissa ord tycker jag nog ändå är bra att censurera, speciellt när det inte finns community servrar o browsers där communityt just kan moderera och hantera personer som t ex måste slänga ur sig alla rasse slang de har i sitt vokabulär när de dött en gång för mkt. Sålänge communityt inte får medlen att moderera själva så tycker jag censurering är en bra damagecontrol.