Inlägg

Inlägg som Hellscreame har skrivit i forumet
Av Hellscreame
Skrivet av Ozzed:

Jag säger inte att det inte stämmer, men går varken bekräfta eller dementera givet att det är så liten sample size. Att blåsa upp det här såpass mycket med så liten källa känns mer som sensationsjournalistik än något annat.

Skulle faktiskt vilja påstå att denna artikels fakta och käll kvalitet håller en sådan låg nivå att den hör hemma på favebook.

Av Hellscreame
Skrivet av lossah:

Jag älskar fokusen på singeltrådad prestanda, bra med konkurrens (åt andra hållet, det trodde man inte för några år sedan) det enda spelet jag spelar är WoW och då kommer det sitta fint med en 5600x snart. Bra för "WoWs framtid"! Ja, jag pratar raid med mycket folk.

Nja WoW är inte så singeltrpdat som det var en gång.
Idag använder WoW faktiskt fler kärnor än vad man tror.

en sak som kan vara värt och tänka på är Ram med bra hastighet och timings där 3200/CL14 3600&CL16 verkar ge en viss boost som man inte ser i andra spel.

Sedan har GPU'n blivit mycket mer belastad för varje expansion.

Vågar inte es tänka på BWL 40 man med Shadowlands detaljnivå på max.

hade 1-3 fps i snitt på första bossfighten back in the days.

Av Hellscreame
Skrivet av CubaCola:

Nu kan jag minnas fel, men det var någon kemikalie tyskarna tog fram som vapen under andra världskriget som var så explosivt att det kunde explodera utan att man egentligen gjorde något. Dessutom brann det med hög temperatur så det kunde få glas att börja brinna.
Det gick dessutom knappt att lagra då det reagerade med de flesta materialen och exploderade.

Det används idag om jag inte minns fel bland annat inom elektronik tillverkning.
Så om det brinner ibland förstår jag isåfall, för det lär inte bara vara en farlig kemaklie som används vid tillverkningen.

edit: hittade det.. Tyskarna kallade det "N-stoff" eller Klortrifluorid som det går under idag.

"In the semiconductor industry, chlorine trifluoride is used to clean chemical vapour deposition chambers.[16] It has the advantage that it can be used to remove semiconductor material from the chamber walls without the need to dismantle the chamber.[16] Unlike most of the alternative chemicals used in this role, it does not need to be activated by the use of plasma since the heat of the chamber is enough to make it decompose and react with the semiconductor material.[16]"

Du tänker på deras Raketplans prototyper och deras special bränsle som exploderade vid felblandning eller skakningar eller ljus.

flertalet piloter dog utav bränslet som var förutom explosivt även giftigt att inhallera och extremt frätande.

flertalet personer smälte levande framför deras kamrater som bara kunde stå hjälplösa och titta på.

Av Hellscreame

Så jag är den enda som slickar upp det?

Skämt åsido Torky om den har god viskositet annars lite kemisk bensin

Av Hellscreame

Kan någon ge Nalle Puh lite honung?

Han blir så sur när hans mage är tom.

Av Hellscreame

jahapp

Dags att blåsa liv i mina gamla gpuer då
ATI HD4770
HD6870
AMD HD7970
R9 380

tror jag har några nätagg från 2004 och 2008 som fungerar.

förr var det Veteran bilar nu är det Veteran datorer haha

Av Hellscreame
Skrivet av Wasp:

Ja dethär blir synnerligen intressant med tanke på hur strömhungriga 3000-serien är. 1500mhz på kärnan vid spelande?

Tror det tisslades om 1125mhz core om jag minns rätt.

pratades det inte om typ 2080TI prestanda som bäst?

Av Hellscreame
Skrivet av Ozzed:

Han lär väl göra en video om det när han frisknat till. Jag menar han avslutade ju all sin spons från MSi för att de gett sig på någon annan på liknande sätt. Så kan tänka mig att det blir en djupdykning från hans sida som går igenom Nvidias ruttenhet genom åren när han väl tillfrisknar. Patrick har säkert kompetensen och kunskapen att göra det själv. Men han gå inte riktigt genom rutan på samma sätt och har inte samma "animerade" stil som Jesus, så jag tror de väntar, men att det kommer.

Nu när man sovit på saken så känns det hela än märkligare. Jag menar 3000-seien är så bra att den skulle fortsätta vara en bristvara även om Linus Tech Tips och andra stora tech-kanaler fullständigt sågade hela serien, bara de visade äkta prestandasiffror, så den här sortens fittighet (rent ut sagt) är knappast något Nvidia behöver för att vara relevanta på marknaden. "Poor Vonta" och liknande drygheter kan jag ändå förstå från AMD's sida när de var i kraftigt underläge. Är det moget och bra? Nej, men att slå uppåt är betydligt mer begripligt och förmildrande än att sparka nedåt, även om nu resultatet blev att Nvidia sparkade sig själva i skrevet.

nu har jag likte svårt att läsa för tillfället(akut ögonlaser) men tror vi är på samma linje att GN steve lär gå igång och djupdyka ordentligt på detta vilket jag tycker är bra.

Av Hellscreame
Skrivet av Ozzed:

Ja, till skillnad från här i kommentarstråden har jag inte sett en enda video som försvarar Nvidias beteende, utan alla fullkomligt gick samman, sem en enhet, och visade att man för fan inte försöker påverka fri medias innehåll med hot på det sättet. Det var en upplevelse att kolla alla videor, och se hur upprörda alla var. på riktigt. Man såg illskan i ögonen på de flesta. Detta var inget "Eh... OK, Jag antar att jag får prata om det här, det är väl typ en nyhet som har beröringspunkter med min kanal-ish" utan folk var engagerade och fly förbannade på riktigt.

Synd att Steve Burke på Gamers Nexus fortfarande återhämtar sig från en operation. Hans video hade varit väldigt intressant att se.

Hehe ja kan riktigt se det framför mig Tech Jesus försöker kravla iväg från sjukhussängen samtidigt som läkarna försöker hålla fast honom.

Steve the surgery aint done yet!.

Av Hellscreame

Radeon Marketing : Missar öppet mål.

Intel Marketing: Missar öppet mål genom att dribbla bort sin egna målvakt och dra den upp i krysset i sit egna mål.

Av Hellscreame

den stora frågan för mig är nu, Vad var det för prototyp Intel sände ut till olika rescenceter tidigare i höstas ?

för den var väl påstådd att vara en APU/Igpu?

Av Hellscreame

Userbenchmark är lika tillförlitligt som SMHI's väderprognoser..................

Av Hellscreame
Skrivet av JDM:

Är det inte Raja som lagt grunden för RDNA? Kanske blir ett stort 300w intel-grafikkort i toppen om 5 år?

Har för mig at Raja's sista verk hos AMD var Vega och att han lämnade innan RDNA men jag kan vara ute på en AMD cykel där.

Vega var väl inte det bästa för AMD gällande Vinst men för Inbyggd grafik och beräkning var den inte fy skamm.

Av Hellscreame

Skall Raja droppa nyheten likt hur han droppade RX 480 under intervjun med Linus Sebastian hehe?.

Enligt sägnen skall linus sakta rest sig upp och viskat i Raja's öra "Thats my thing, Dont steal my thing.".

https://www.youtube.com/watch?v=eqCo0LTUhsE&ab_channel=LinusT...

Av Hellscreame

Denna tråd är mer "Nroken" än Intel's Tick-Tock......

Av Hellscreame

En bättre liknelse med bilar/filmbranschen hade varit.
hypotetiskt.
Du köper en ny SAAB, efter några år så säljer du vidare den begagnad.
SAAB polisanmäler dig därför att du ej får sälja vidare en bil som du köpt lagligt och äger, anledning är att det är en kopia av SAABS original bil.

om bilmarknaden hade varit likt filmbranschen rättighetsmässigt hade det varit olagligt att sälja sin egna bil vidare eller sälja delar av sin gamla bil efter man skrotat den.

Det hade även varit olagligt att låna ut sin bil till någon annan, speciellt om personen tankat den efter att ha kört en längre sträcka(Betalning).

Förövrigt så är nordisk film duktiga på att göra det smått omöjligt att spela upp deras Blurays via laglig väg då deras koperings skydd ofta gör det omöjligt att spela upp via dator då den optiska läsaren helt enkelt inte hittar skivan (Repmånad senaste för mig).

Av Hellscreame

Windows 95 av två anledningar.
1. första Windows operativsystem som jag upplevde då föräldrarna skaffade vår första stationära dator 1996 (Compaq) har för mig farsgubben även hade en bärbar som var vit vid samma tillfälle..... var inte ens 6 fyllda so minnet sviker mig hehe.

2: SAAB 95......Need i say more?

Av Hellscreame

Hej vill bara tillägga lite Info angående moderkort om du ej köpt det Ännu.

1. om du kan, vänta till 16 Juni då B550 släpps. om du har i åtanke att Köra Ryzen 4000 senare är det helt klart bättra att invänta dessa med tanke på att B450 kan komma att få strypt 4000 stöd beroende av Storlek på Bios Chip och Asus har varit lite knorriga på dena punkt.

2. Om B450 ändå är Prio ett Välj då Helst MSI B450 Tomahawk Max då den har ett större Bios Chip 32MB istället för 16 MB plus att MSI har varit den tillverkare som varit mest positiv till Ryzen 4000 Bios.

3. Angående ljudkort så har det varit mycket prat om RTX grafikkort och surr i högtalare och headset som varit inkopplade på Moderkortens egna inbyggda ljudchip HardwareCanucks har tagit upp Detta, Verkar inte vara några problem med Pci kort dock.

Som sagt ville bara ta upp detta innan eventuellt inköp. Ber om ursäkt för stavning och menings uppbyggnad.

hur som haver Lycka till med allt ihopa.

Av Hellscreame

Med sådana Temps behövs inga levande ljus för att hetta upp dina romantiska Gaming sessions hehe.

Men allvarligt så blir frågan om dom kanske skall döpa om den till Circuit breaker istället för Comet lake med tanke på Fas belastning.

Av Hellscreame

Åh Typiskt......

Inga avsnitt av *Nya äventyr med Nalle Puh* förrän September...

Abstinensen börjar bli farlig..........

Obs Detta är inget skämt.

största anledningen till Disney + är för mig De gamla tecknade Disney serierna i bättre kvalitet