Inlägg

Inlägg som korvOlle har skrivit i forumet
Av korvOlle

Jag är kanske den enda här som inte tycker att Apple suger - telefoner som flyter bra, har uppdateringar länge och bara fungerar.

Jag har haft både Android och iOS, och har inget behov av att installera massor av launchers, mecka med hur stora apparna skall vara, osv, som i Android. Visst kan man köra med original men det är oftast riktigt fult, men det är en smaksak såklart. Har haft Samsung, One Plus, Huawei.

Jag har en PC med Windows för spel, Mac för arbete, och en iPhone som telefon. Min Air från 2014 fungerar ännu klockrent. Även om det vore trevligt med en uppgradering. Jag har också en Apple Watch.

Och nej jag köper inte en iPhone med maxad lagring för 18000:-, utan jag köper den modell med minsta möjliga lagring. Brukar ju vara det folk hakar upp sig på, priset på den dyraste modellen.

Av korvOlle
Skrivet av tvelander:

Se vattentemp utan ha extra delar för de är nice! kostar samma typ utan!

Du som har en sån jävel, hur ofta kollar du på tempen där?

Av korvOlle

Epic 👌🏻♥️

Av korvOlle

Wow

Av korvOlle
Skrivet av VidarF:

Aha! Ryzen 5 2600. Antar att det är att vänta på gpu:n då ?

Skickades från m.sweclockers.com

Due hau hel rott, deins cpu hau int grafijken

Av korvOlle

Berotta joerna vade for sllages cpu du hau i din dator så kan jae se om den ha grafijken eller int

Av korvOlle
Skrivet av anon159643:

Alla nya nonfondable mobiler känns nu lite meh, liksom det är begränsat vad för mer med dagens teknik de kan slänga in. Men visst nya Oneplus kan väl ha infinty display, bättre cpu och kamera plus trådlös laddning. Men om den får detta minskas sakeena till nästa mobil.

Jag tycker tvärtom., tekniken hos vikbara känns inte riktigt färdig.

Av korvOlle

@FiftyFifty: Göran Persson gick ut med att det kommer hösten 2020. Hade gärna fått komma tidigare, men kul i alla fall.

Av korvOlle
Skrivet av Orisons:

Såg att gässen flög extra lågt i förra veckan när de drog förbi, dessutom bildade min kaffesump en tydlig bild av något för ett par dagar sedan. Som om det inte vore tillräckligt har jag haft riktig värk i tårna mellan stortån och lilltån, så jag kan med ett hundra procents säkerhet fastslå att vi kommer att få en varm eller kall sommar, med väder.

Varsågod.

Min morfar använde sig av denna teknik också, men jag lärde mig det aldrig själv. Kul att det finns fler som gör så

Av korvOlle
Skrivet av Trunk:

Själv hoppas jag på en lika varm sommar. Visst, de dagarna när var som allra, allra värst kanske vi kan hoppa över. Så skönt att kunna ligga och jäsa på gräsmattan! Nackdelen är väl att de få badplatser som finns i närheten blir obrukbara om man inte gillar att gnugga sig mot okända människor.

Jag kommer jobba natt den här sommaren också vilket passar perfekt då jag slipper svettas under allt spring och plastförkläden. Drar jag dessutom ner markiserna när jag kommer hem på morgonen så förblir det ganska svalt inomhus utan hjälp av AC eller dyl. Tror jag hade AC:n på en enda gång förra året.

Att öppna fönster när solen ligger på är ofta kontraproduktivt. Om jag hade varit du hade jag köpt reflekterande folie eller liknande (sånt man ser att husbilar m.m. har). Inte kul att stänga ute allt ljus men samtidigt är det pest när det är så varmt inomhus.

Problemet med AC är att du måste leda ut luften vilket inte alltid är det lättaste när man bor i lägenhet. Har hört att det finns de systemen som kyler m.h.a. vatten/is men jag vet inte hur väl de fungerar.

Tack för tipset med folie, kommer testa det helt klart!

Skickades från m.sweclockers.com

Av korvOlle

Jag hoppas inte det, inte som förra sommaren i alla fall, då hade jag 38 jävla grader i min etta. Jag bor högst upp och har ingen möjlighet att öppna något fönster (smart konstruktion) och solen ligger på här från tidig dag tills den går ner.

Sedan är jag en person som gillar när det är mer lagom värme, tycker om hur det kan vara på våren. Andra kanske inte hade haft problem med att sova i min lägenhet osv, men det har jag.

Någon som vet om det finns AC till rimliga priser förresten? Men AC tar väl luft utifrån antar jag, men kanske finns andra lösningar?

Men ja, med tanke på värmen redan nu tror jag att det kommer bli riktigt varmt.

Av korvOlle
Av korvOlle

"Wow, hoppas nu att nästa generation från Microsoft får sämre prestanda än PS5, så att vi alla PS boys kan skriva på forum och skrika ur oss hur mycket mer kraft vi har i våran dundermaskin, som vi gjorde med PS4 vs One, och sedan när Microsoft släpper något mer kraftfullt som med X vs Pro, då säger vi att det inte är prestandan som räknas, utan hur roliga exklusiva spel vi har"

Av korvOlle

Haha Forza Horizon 3. De kunde väl åtminstone inkluderat senaste.

https://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=4918069

Av korvOlle
Av korvOlle

Fan, då hoppar jag. Har hört om folk som fått CIA och FBI efter sig då de har installerat Epic Games Store på datorn. Även hört om trojaner och andra övervakningsprogram som snor all information om dig ploppa in på datorn efter installation. Vidare har jag hört att kinesiska regeringen också får tillgång till all information om dig om du spelar ett enda spel därifrån.

Läste på lite mer om saken, verkar som att även Donald Trump sitter på information om folk som använder sig av Epic Games Store. Då är det bättre att bara spela via Steam. Epic Games Store verkar inte pålitligt.

Vill inte hamna i dessa händer själv, så får fortsätta spela RDR2 på Xbox One X

Av korvOlle

Har exakt samma problem. Hör gärna av dig om du löst problemet, och hur du gjorde det!

Av korvOlle
Skrivet av rektor:

Trevligt att Windows får det här! 👍

I Linux när man kör med GNOME som skrivbordsmiljö så körs filhanteraren som en separat process från skrivbordet.

https://wiki.gnome.org/Apps/Files?action=AttachFile&do=get&target=general.png

Härligt.

Men du som är rektor på en skola, hur fungerar det där? Kör ni ännu Windows 7 på elevernas datorer eller är det iPad som gäller?

Skickades från m.sweclockers.com

Av korvOlle
Skrivet av anon162230:

Ett perfekt sätt att införa ett hårdare grepp om sina Apple kunder.

Att inbilla folk att man gör saker enklare för dem medan det egentliga målet är att samla en massiv, intet ont anande, kundmassa på ett ställe och på så sätt kontinuerligt kunna influera dem med Apple reklam.

Tänk bara vad Sweclockers samlar in information om dig när du skriver här.

Av korvOlle

Jag blir så glad av detta! Jag är inte i en position i livet ännu där jag kan köpa en dyr dator för att spela spel med grafiskt höga inställningar. Jag blir nu en del av adeln.