Inlägg

Inlägg som korvOlle har skrivit i forumet
Av korvOlle

1600:- för 32GB är helt otroligt bra pris, var inte länge sedan 16GB ej gick under 1700:-.

Av korvOlle

Konstigt och synd att tjänsten inte finns till Mac!

Av korvOlle
Skrivet av zather:

Tycker att det är en trygghet att veta att så länge som jag har en fysisk kopia (och det inte kräver patcher eller liknande för att fungera) så kommer spela att fungera för mig även ifall ifall någon något företag går under.
Ett exempel som hände rätt nyligen är Nintendo Wii stängde ner sin eShop och allt som var köpt via den är nu borttaget helt och hållet. Det enda som finns kvar därifrån är det folk sparat undan med hjälp av mods för att folk ska kunna spela dom sakerna i framtiden.

Simpelt och att saker tar plats kan vara saker som påverkar vissa vilket jag helt förstår men jag gillar också att samla på sakerna och tycker att det ser fint ut att visa upp sin samling. Ungefär som att ha en bokhylla med massa böcker där man kan lätt komma tillbaka till saker som man tittat igenom tidigare.
Att det tar tid att sätta in en skiva är ett stort icke-problem enligt mig. Reser mig från soffa, går och hämtar det jag vill spela och sätter in en skiva. Det tar max en minut och jag tycker inte att det är jobbigt så har inga problem med den delen.

Så lite snabbt så är det för min trygghet, mitt samlingsintresse och lite som dekoration i lägenheten.

Okej, tack för att du orkade utveckla!

Av korvOlle
Skrivet av zather:

Fattar hela saken med att streama tjänster och liknande men fan... jag köper fysiska spel till konsol oftare än PC då man vill kunna äga produkten man köpt.
Förstår att vi kommer komma till det tillfället någon gång där allt är streamat men jag längtar verkligen inte tills vi är där

Vad får du ut av fysiska spel? Det är av intresse för mig då jag själv är för allt som tar mindre plats, och är mer simpelt. Jag tycker om enkelheten med att ha allt samlat digitalt.

Av korvOlle

Grymt kul faktiskt. Vilka produkter Microsoft visat upp!

Av korvOlle

"Borta är det mockaliknande "alcantara"-tyget" något jag längtat efter på Surface Laptop! Blev sunkigt även när man skötte det väl. Riktigt härligt med ARM Surface också!

Av korvOlle

Hmm, måste säga att jag är tacksam för att han väljer att dela ut lite gratis spel då och då i varje fall.

Sedan är det väl Donald Trump som äger Steam vad jag hört.

Av korvOlle
Skrivet av firstofmay:

Vill verkligen inte att Epic ska växa mer med tanke på vem som står bakom och deras metoder. Länge leve steam även om det finns många brister även där.

Illuminati?

Av korvOlle

Snygga! Äntligen ett headset för spel som är stilrent.

Av korvOlle

På Gotland säger man "tred = träd", detta är olika i landet. Skall man då ha annat skriftspråk på Gotland gentemot där man uttalar det "träd"? Man säger inte bara "tred" där utan: "soffe = soffa", och ganska många fler ord olikt andra delar av landet. Vore konstigt att ändra språket efter uttal. Talspråk och skriftspråk, jag förstår inte problemet om jag skall vara helt ärlig med att "ovanför" uttalas "åvanför" med mera? Utveckla gärna varför det vore bättre att ändra skriftliga språket efter talspråkets uttal? Tycker inte det är tydligt nog i ditt inlägg.

Aldrig mött någon som haft problem med att förstå hur något stavas baserat på att talspråket uttalas på ett visst sätt, inte ens på SFI.

Av korvOlle

Bra.

Av korvOlle
Skrivet av Ralle_81:

Du vet om att hastigheten inte är allt va? En bättre optimerad CPU med lägre hastigheter på varje kärna slår en snabbare dito med sämre optimering alla dagar i veckan. Fler kärnor spelar mindre roll om mjukvaran inte är optimerad för det. Samma krig som mellan Intel / Amd och Nvidia / Amd behöver vi inte ha mellan Android och Apple...

Sedan är det riktigt patetiskt att Apple ställer sig först i ledet gällande att skrika "vi har snabbast CPU och GPU" när detta var något som Qualcomm / android gjorde för några år sedan (och apple då gnällde på detta sjukt mycket, främst för att Apple låg sjukt mycket efter)

sifforbögar kommer alltid finnas, upplevd prestanda kommer dock alltid vara viktigare än siffror - ja väntar på de första riktiga testerna och jämförelserna mot toppmodellerna med Android innan ja skriker hej

"Sifforbögar". Jag gissar att du äger en iPhone Jag tycker förövrigt inte att iOS är dåligt optimerat, jag vet inte vad du antyder riktigt.

Sen vet jag att hastigheten inte är allt i en CPU. Men Apples A11, A12, och nu A13 är riktigt vassa. Att säga annat är galet i mina ögon, tycker det är riktigt imponerande vad Apple lyckats åstadkomma i sina mobila chip.

Sedan äger jag inte en iPhone själv just nu, utan jag tycker om variation och har just nu en Galaxy S9. Kanske blir det en Pro Max dock då den hade intressant batteritid med mera!

Av korvOlle

Det hade varit kul att se åtta kärnor i Apples A13 precis som Snapdragon 855 har. Nu är ju A12 ändå snabbare än 855, och ja, A13 ännu snabbare så spelar inte så stor roll. Men det hade bara varit kul att se prestandan med två kärnor till.

Av korvOlle
Skrivet av crew seven:

Suck nu kan man inte ens vara anställd på ett it-företag utan att behöva utföra en massa spektakel.
Jobbar jag som tekniker så är jag tekniker, dans och sång det lämnar jag över till andra.

Jag har en känsla av att de som medverkar i videon inte blev tvingade. Jag tror inte heller om du nu jobbar på ett it-företag här i Sverige att du kommer bli tvingad till liknande bara för denna video.

Av korvOlle

Fidget Spinner.

Av korvOlle

Grymt om Sony tar efter Microsoft. Älskar att kunna spela Forza på PC.

Av korvOlle

Har vi tackat LG och Samsung nog för att deras skärmar inte ser ut som rymdskepp utan mer åt vanliga skärm hållet.

Av korvOlle

Att köpa ett grafikkort utan hårdvara för ray tracing är helt galet.

Ser riktigt bra ut i Minecraft!

Av korvOlle

Klarar den Forza Horizon 5 i 4k 60fps blir jag nöjd.

Av korvOlle

Kan man ha denna 56-kärniga CPU till en speldator?

Skickades från m.sweclockers.com