Inlägg

Inlägg som bacillen har skrivit i forumet
Av bacillen

jag har inte fixat sp1 eller EnablaBIGLBA så vitt jag vet.. men snart ska jag installera om igen med sp1.. men hur får jag tillbaka filerna? :/

Av bacillen

förstörda filer efter ominstallation

Min 160gb maxtordisk har börjat uppföra sej underligt sen jag installerade om xp.
efter första installtionen ville xp inkonsekvenskontrollera disken (har aldrig behövts förut). jag lät den kontrollera och så.
sen installerade jag om två gånger till eftersom det blev något knas.. minns inte vad (jag har inte operativsystemet på 160disken) så efter tredje installationen började inkonsekvenskontrolleringen ersätta skadade/överblivna filer.. ganska många dessutom. blev lite orolig men visste inte rikigt vad som hände. typ.
jag lyssnade på lite musik och märke att vissa musikfiler (speciellt de senaste) skadats av nånting.. och vissa andra filer va det "åtkomst nekad" ¨på. jag startade om datorn och inkonsekvenskontrollen höll på i en timme.. ersatte filer och så. och det har hållit på så ibland nu. hur som helst.. mina filer är trasiga, alltså dom finns men har inget i sej ungefär.. jag har kört scanprogram från maxtor (inga fel hittades) och en grundlig scan med win som hittade skadade kluster vill jag minnas.. nu undrar jag förståss om nån vet ett bra program för att återskapa filerna och självklart vill jag veta varför det blir såhär.. nån som vet, råkat ut för samma eller har en endaste aning?