Inlägg

Inlägg som Don_Tool har skrivit i forumet
Av Don_Tool
Skrivet av Elakekocken:

Så varje kommentar till en artikel ska bara kommenteras av de som gillar innehållet? Vilken transparens, djup och verklighetsförankring skulle det ge?

Nej det var inte vad jag skrev eller? Lyft upp ditt huvud och förstå vad jag menar! Det jag menade var att precis alla får skriva precis vad fan dom vill!!
Just nu är det precis som det var med CP2077 att det de inlägg som tar mest plats är av folk som inte vill spela det medans majoriteten sitter och njuter och inte har några problem. Det är lätt att bara hitta problemen medans majoriteten inte har problemen

Vi behöver faktiskt ibland också kommentera positivt också

Av Don_Tool

Jag förstår att spel inte fyller allas ändamål hela tiden och smaken är som baken osv osv. Jag tycker dock att det är rätt viktigt att det faktiskt här i forumet publiceras inlägg av alla som spelar det som faktiskt gillar det! Det blir annars mest en kavalkad med inlägg av folk som inte gillar spelet medans det finns en större mängd folk som verkligen GILLAR spelet och som inte har några problem med det. Folk går in och läser en massa negativa inlägg medans andra bara spelar det och har skitroligt

Mina 5 ören!
Love it!

Av Don_Tool

Fysiska kopior är ett minne blott och nu staplar jag dom på höjden digitalt istället. Jag ser inget fel med att lägga till och köpa "exklusiva" tillägg för att spela tidigt. Dessa dagar det handlar är inte det som får ett spel att bli helt eller ej. Vi får samma spel som alla andra men jag är villig att betala mer för att spela tidigt helt enkelt

Av Don_Tool
Skrivet av landahl:

Vissa skriver att dom har spelat i 15 timmar innan spelet börjar bli bra. Roligt att du tycker om det.

Ja gud ja, jag är så djupt inne i ett par sidequest att jag just nu inte alls följer mainquest. Jag gillar verkligen detta spel!

Av Don_Tool
Skrivet av landahl:

Menar du att spelet är bra?

Nej sitter o lider timme efter timme. Japp spelet är bra

Av Don_Tool

16 timar and going, herrejösses vilken resa. Jag upplever inte laddning mellan världar som ett problem. knappt 1-2sek. M.2 SSD

Av Don_Tool
Skrivet av Arghuleh:

Har kört flera timmar igår, och jag får en myskänsla i spelet. Har försökt undvika sidouppdrag (typ bara gjort ett), och följer kampanjen stenhårt. Tänker köra sidouppdragen om jag behöver kontanter (vilket jag troligtvis behöver längre fram), eller när jag känner för ett avbrott i kampanjen.
Känns som att jag knappt öppnat upp spelet än, vi får se hur stort det är.

Riktigt nöjd än så länge (har inte kört story-spel på länge, Cyberpunk blir nästa efter det här).
Underbart att det fungerar så väl på Linux också med AMD-kort (FSR2 fungerar inte så bra dock, men tycker att jag inte märker nån direkt skillnad med 7900XTX).

Ett utav sidouppdragen leder till att man får ett nytt Rymdskepp samt rymddräkt som är väldigt bra

Jag spelar enbart sidouppdrag just nu men dom är så stora så den jag håller på med nu känns mer som ett mainmission hahaha

Av Don_Tool
Skrivet av Sando:

Visserligen, men då kör du en frame rate som är i nedre spektrumet där ett fps är spelbart, och gör det i en relativt låg upplösning också. Baserat på youtube-tester så har du antagligen medium-inställningar och FSR aktiverat.

Och det på ett kort som kostade 15 000kr för 1,5 år sen, och utan att spelet ens ser bra ut.

Nej jag kör high och eller ultra (varierar men absolut inte medium) sen om du tycker att 70-80fps är nedre spektrat vad som är spelbart så tycker jag du är fel ute

Av Don_Tool
Av Don_Tool

Jag ser inte den negativa feedbacken som läggs upp här i tråden, jag är helöt och hållet tvärtom vad alla säger och jag har idag spelat ca 9timmar och jag har inte märkt av buggar eller andra problem, för mig fungerar spelet perfekt och felfritt. Fps mässigt så ligger jag runt 70-80fps på 1440p.

Spelet i sig är helt fantastiskt! Det är ett sådant spel som man tänker att "jag ska bara göra detta, sedan ska jag xxxxx" storyn känns bra och levande. Jag fastnade i att göra side quest men de utvecklade sig till att bli så stora så det kändes som jag gjorde mainquest. Det finns sååååå mycket att göra och utforska. Jag tog ett utforskningsjobb där det gäller att hitta ett visst antal växter, djur etc etc för att få complete och aldrig någonsin träffade jag på den där osynliga väggen och jag sprang länge för att hitta en liten larv hahaha. fighting systemet i spelet är kvickt och riktigt bra. Ja kort och gott så älskar jag detta spel och det kommer läggas många dagar på detta framöver, nu måste jag pausa ett tag hahaha

edit:
Just det jag testade med DLSS modden och det gjorde nog sitt också. Jag kör spelet från MS-store

Av Don_Tool
Skrivet av +_+:

Allt jag fick från en bekant var "Don't buy starfield :/ it's quite broken" han har ett 3080 ti. Verkar vart en del krascher bland annat.

Jag har ett 3080Ti och det fungerar helt perfekt. Jag har inte haft några krascher och har spelat ca 5timmar. 1440P runt 80FPS med allt på High (funkar att köra på ultra också)

Av Don_Tool

Har blivit ca 5timmar spelat och jag är helt fast! Springer runt och gör sidouppdrag som ledde till andra spännande uppdrag (vill inte spoila) och som sagt det är helt omöjligt att sluta hahahaha.

Jag kör med dator i signatur och spelar i 1440P och har dragit ner allt till high (körde med allt i max och det fungherade också men ville ha lite mer FPS) och hamnar runt 70FPS, ibland kan det krypa ner till 58 men väldigt kortvarigt.

Detta spelet är braaa!

Av Don_Tool
Skrivet av källarinvånare:

Det är lite luddigt, det står att det kan hända att man får spela det fem dagar tidigare om man köper premium edition men eventuellt inte.

Premium edition

Kan ju bara tolka vad som står på min nedräkning men det verkar lovande, tror inte det skiljer sig från "andra"

Av Don_Tool
Skrivet av källarinvånare:

Eight Thoughts ger spelet 6/10 och rekommenderar det inte.
https://www.youtube.com/watch?v=qYYiUZ9t7gE

dude

Av Don_Tool

Jag är så redo jag bara kan bli just nu!

Av Don_Tool
Av Don_Tool

Det är väldigt lätt man börjar leta fel i nya spel bara för sakens skull och då kommer man antagligen hänga upp sig på vissa saker och störa sig på det. Det är bättre att bara låta spelet ske och spela, SPELA inte leta buggar. Jag gjorde samma sak med CP2077 från start och spelade igenom det 3 ggr utan störa mig på buggar (funkade bra för mig utan större buggar). Jag kommer göra eeexakt samma sak med detta spel.

Vi är nära nu iallfall

Av Don_Tool

Nu är det så nära, bara en dag kvar! Vilken tur att chefen redan hade friplanerat mig imorgon hahaha

Av Don_Tool

Jag sitter och tittar på Adam Savage och hans crew i det tredje avsnittet av skapandet av rymdskeppet i Starfield.

Av Don_Tool

Blev Gamepass och Premium upgrade för mig, jag hade ändå ganska många spel som jag kör där så varför inte aktivera mitt gamepass igen

Pre-load for the win!