Inlägg

Inlägg som Don_Tool har skrivit i forumet
Av Don_Tool
Skrivet av bjonss13:

måste få prata av mig! många poddar på tiktok gnäller över RBs dominans och att max ska byta med tex tsunoda, hur tänker dom igentligen!
Tänker de själva så i sina egna situationer när de arbetar och tjänar maximalt och kan allt på sitt jobb och är i peaken av sin karriär! nej byt jobb in på donken istället och lämna plats åt kalle på lagret, vi andra tycker du kan göra det!!

max har fan levt hela sitt liv i en gocart eller f3 bil eller va det f2 kommer inte håg nu men asså hans vakna tid har bestått i att bli bäst ska han då bara stiga av haha mindboggling!

ingen tänker på mersas dominans kollade som hastigast 2015 och enda gången inte LH stod på pallen så gjorde NR det! nehe nu har jag lättat på mitt mörka hjärta

ha det bäst o sov gott haha PS förlåt för stavfel eller annat

hahaha jag kan aldrig tänka mig att Max kommer byta med Tsuonda. TikTok är ingen app där du bör lyssna på eller se som en nyhetskanal .
Varför skulle ens Max byta med Tsunoda? Makes no sense.
Källkritik mina vänner är något ni behöver titta på, något som kommer från TIKTOK kommer jag aaaaaaldrig ta allvarligt

Av Don_Tool

Har funnits i mina ägor ett tag och är en slitvarg som OctoPi! Bästa investering till min 3D printer jag gjort (förutom filament)

Av Don_Tool

Ett antal paket kommer alldrig heller fram så vi måste beställa nytt. Fixa era kedjor så kanske vi går ett ut igen.

TLDR

Av Don_Tool
Skrivet av oqvist:

Perez missar andraplatsen titt som tätt. De går ju efter total dominans nico och Lewis var ofta 1-2., även bespottad Bottas var mer frekvent på podiet.

Det är inte hans uppgift att ta andra platsen. Det kan vara ÖNSKVÄRT att han ska ta andraplatsen. Ni läser in alldeles för mycket på en andraförare just nu och behöver chilla lite. Titta på Piastri igår, det är en tydligt exempel på vad en andraförare ska göra och betee sig.

Av Don_Tool

Annonsen är avslutad

Av Don_Tool

Jag valde också att använda F1 modd ratten direkt. Love it

Av Don_Tool

Har idag fått min Moza Racing R5 ratt/pedal och jag älskar det! Vilken skillnad från logitech G920, nu måste jag dock lägga ett antal timmar för att vänja mig vid det nya systemet (o nej vad jobbbigt hahaha)

Av Don_Tool

Youtube Premium since way back. Lätt värt det

Av Don_Tool

Vad säger vi, låta Forza Horizon 5 vila och spela The Crew Motorfest eller ej?

Ser kul ut och identiskt och kommer titta intressant på reviews innan ett köp

Av Don_Tool
Skrivet av tuomi:

Verkar ju förövrigt vara en bugg med detta moderkort
https://www.reddit.com/r/techsupport/comments/y8gsp1/the_real...

Det var iof inte mitt moderkort?

Av Don_Tool
Skrivet av old53:

Jag testade time trial Supercar och ligger på 144 fps där med, samma som i F1. Har ställt in max frame rate till 144.

Jag har ett Radeon 7900 XTX och Odyssey G9 Neo 5120x1440p.

Hmm okey. Får prova igen och se whatsup, har inte startat det på ett par dagar

Edit:
Körde Timelaps först med Supercars och då kröp min FPS ner till 40
Körde direkt efter samma bana fast med F1 bil och då ligger jag på 164FPS hahaha. Weeeird?!

Av Don_Tool

Okey så nu sitter jag och tittar på en Ubuntu skärm och skriver random grejer i terminalen. Hur kollar jag nu om mitt nätverkskort syns? Detta är okänt vatten för mig hahaha

Av Don_Tool

Vart det lider framöver (mest troligast sent efter semester) så kommer jag köpa ny ratt till min R5. kommer bli denna då:
https://mozaracing.com/product/gs-steering-wheel

Av Don_Tool

Funderar på om anledning till att nätverkskort inte hittas är att när jag installerar win så kopplar jag direkt upp via WIFI så då kanske den blockar den av någon anledning efter det?

Av Don_Tool
Skrivet av Bean:

Kan ju vara så att du är tvungen att stänga av Wifi helt och hållet för att kunna installera drivaren till ethernet för att mobo tror att det är bara wifi som ska användas så dom krockar.
Ja testa Ubunto eller Parted magic.
Har läst att det är många med det mobo som har problem med ethernet men Wifi fungerar och det verkar vara Windows relaterat.
Då porten lyser när du kopplar in TPn så verkar det inte vara något hårdvaru relaterat.

Ja det är ju det jag har försökt säga tidigare här men alla har övertygat mig om att det är hårdvaru relaterat hahaha, det är iof inte lätt att faställa en orsak i ärendet bara så här. Du har inte läst en lösning på det problemet som övriga har som använder detta moderkort då?

Av Don_Tool

Jag slog till häromdagen och uppdaterade min ratt efter jag har kört detta spel, det är såpass bra att jag kände det var dags (har funderat på det ett tag och nu fanns de i lager). Gick från Logitech G920 till Moza R5 bundle, och deras performance kit till bromsen. Ska bli kul att köra med direct drive då jag förstått att det kommer bli en helt annan sak

https://mozaracing.com/product/sr-p-lite-performance-kit
https://mozaracing.com/product/r5-bundle

Av Don_Tool
Skrivet av Bean:

Vad står det i enhetshanteraren om nätverk kommer det ens upp Wireless/Trådlös?

När du försöker installera drivaren som på bilden är det en stand alone drivare eller kör du ASUS Armoury-Crate?

Detta är stand alone drivrutinen, den kommer som sagt tidigare inte upp som enhet någonstans så därav kommer den inte heller upp i armory crate. Det trådlösa WIFI 6 kommer upp och fungerar som det ska.

Jag ska testa med Ubuntu på en usbsticka efter jag kommer hem från midsommar

Av Don_Tool
Skrivet av tuomi:

Fortfarande inom reklamationsperioden om 3 år..
Men som du fått tips om längre upp.. lägg in Ubuntu på en sticka och se om du kan koppla upp dig den vägen...
Isåfall kan du utesluta hårdvarufel...

Okey, jag testade att skicka in ett ärende till komplett så får vi se vad dom säger. Värsta är ju att jag kommer ju vara datorlös under hela den ev tid misstänker jag dock :/

Av Don_Tool

Jag kör 3080Ti, det är konstigt när det går från att flyta på runt 140fps och helt plötsligt ner till 30 bara för att man byter typ av race. Det bör vara en bug känns det som.

Av Don_Tool
Skrivet av giplet:

Jag tror att det är bättre att du släpper Deep Sleep. Vet inte vad du ser för tecken, men om nätverkskortet är försatt i viloläge så kommer det att vakna när du startar om datorn. Om du googlar på deep sleep får du förmodligen inga bra tips.

Vad är det för moderkort? Och kan du berätta historien bakom det eftersom du skriver att det inte går att lämna tillbaka det, men du skriver samtidigt att du bytt moderkort. Har det varit en annan ägare av kortet tidigare?

Det är ett ROG Strix B560-A gaming WIFI.
Jag har haft moderkortet sen 2021 och det var en del i ett uppgraderingspaket jag köpte.
Nej ingen annan ägare.