Inlägg

Inlägg som Autodidact har skrivit i forumet
Av Autodidact
Av Autodidact
Skrivet av DaveMcGroin:

Två moment? TVÅ MOMENT?!?! Vad sägs som att klicka på en knapp och bara vänta tills du har perfekt ris, du behöver inte hålla koll på något.

Vad sägs om att bara skita i att äta ris istället? NOLL MOMENT!

Av Autodidact

Utav alla grafikkort jag har ägt genom åren, vilket säkert är ca. 15-20 olika modeller, är det endast ett exemplar jag har haft några större problem med och det var ett grafikkort från ATI som i princip "brann upp" (videominnet smälte sönder på grund av felande drivrutin).

Med det sagt föredrar jag helt klart Nvidia framför AMD då Nvidias grafikkort överlag drar mindre ström och därmed oftast går tystare samt svalare än konkurrerande grafikkort från AMD. Jag har dock ingenting emot AMD och jag har ägt ett flertal utav deras modeller under åren.

Av Autodidact
Skrivet av kvirkel:

@Autodidact jag snyggade till chassit lite idag med fin spritpenna som i princip helt tog bort de små märkena som fanns. Har lagt till två bilder på Dropbox-länken i inlägget ovan så du kan se.

Tack för svar och bilder men jag tror att jag avvaktar. Har inte riktigt bestämt mig än angående vilken typ av dator jag ska bygga.

Av Autodidact
Skrivet av kvirkel:

Är eventuellt intresserad av chassit, beroende på skick. Bor i Malmö och kan hämta.

Hur är skicket och finns samtliga tillbehör kvar?

Av Autodidact
Av Autodidact

Tetris till Game Boy. Få spel har sådan hållbarhet och det är lika underhållande i dag som det var på releasedagen för snart 30 år sedan. Ett tidlöst spel helt enkelt.

Av Autodidact

De skriver ju att det är "wanzinniga reapriser", vilket uppenbarligen stämmer.

Av Autodidact
Av Autodidact
Skrivet av Guybrush82:

@Autodidact: http://i.imgur.com/MNanBHR.jpg

Har själv inte spelat det, men såg ett avsnitt av "James & Mike Mondays" (AVGN) då de spelar bl.a. detta spelet.

Edit: Jag kommer banne mig inte på något nytt spel att lägga upp för tillfället, så om någon annan har en bild på G så är det fritt fram att lägga upp den.

Korrekt svar.

Av Autodidact
Skrivet av Roger W:

Hmm vad kan det där vara??
Visst är det ett Atari 2600 spel?

Stämmer bra det.

Av Autodidact

Är inte Toshiba- och HGST-hårddiskar två helt olika tillverkare? Jag vet att Toshiba är involverade i HGST men deras egna modeller är väl knappast likadana som HGST-modellerna, eller?

Av Autodidact

Beror ju på hälsan på ditt batteri. Runt 4000 kr känns rimligt i alla fall, om du frågar mig.

Av Autodidact
Av Autodidact
Skrivet av duked:

Space Invaders - nej. Dock kan man ju se att det "inspirerats" av det.

Crysis? Can it play Crysis? Svaren på båda frågorna är dock nej (på gott och ont). Är rätt säker på att tom. antalet färger i Crysis överstiger processorns klockfrekvens i denna konsol!

Skickades från m.sweclockers.com

Skämt åsido, Alien Invaders Plus är det.

Av Autodidact

Köpte en icke-uppgraderad sådan i mycket gott skick för bara några månader sedan för 4500 kr. Vilket förvisso var lite överpris men batteriet var även det i mycket gott skick (endast ca. 300 laddcykler) så jag ansåg att det var ett helt okej pris.

Är mycket nöjd med mitt köp och jag har redan uppgraderat den själv till 8GB 1600Mhz RAM-minne samt slängt i en Crucial MX300 275GB SSD.

Av Autodidact

Crysis?

Av Autodidact

Allt annat än kalibrering som utförs i det rum där TV'n är ämnad att sedan stå är fullkomligt meningslöst om man vill ha ett bra resultat och då snackar vi alltså expertkalibrering, inte någon stackare som kommer och ställer in lite inställningar med hjälp av fjärrkontrollen i tio minuter.

Av Autodidact

Det verkade ju så bra, sedan läste man att det är Hyperkin som tillverkar den.

Av Autodidact

The Legend of Zelda: Breath of the Wild.