Inlägg

Inlägg som magnusvmt har skrivit i forumet
Av magnusvmt

Hej.

Jag har ett MSI N560GTX-Ti Hawk och idle-temperaturen ligger på 52 grader, men när jag köpte den låg den på under 30. Under load ligger kortet på ca 80 grader. Jag testade att rengöra kortet och applicera ny kylpasta men det hjälpte inte. Vad kan vara anledningen till denna ökning? Kortet är inte, och har aldrig varit, överklockat.

edit: Märkte precis att om jag kopplar ur min andra skärm så går idle tempen ner till 40 och load tempen till 76... skumt.

Av magnusvmt

Använd CODE-tags för att formatera kod.

edit: testa att lägga till en } i slutet.

Av magnusvmt
Skrivet av Devildoll:

Dessa köptes ju inte riktigt på 90-talet, men det nämdes tidigare i tråden.

http://i.minus.com/iXqwi452v2IOw.JPG

ett chieftec fulltower, samt ett mid till vänster

problemet med dessa är att de inte är djupa nog att husera moderna grafikkort.
dragon är bara ruskigt hög, dock är den smal, och som sagt inte djup.

Snack! Jag har två sådana ståendes bägge med moderna grafikkort (ett MSI GTX 560ti Hawk och ett GTX 460). Det enda negativa med chassit är att det är 80mm fläktar där fram. Skulle föredragit 90 eller 120.

Av magnusvmt
Skrivet av JohanFalk:

Sweclockers gjorde väl det för inte så länge sen ? Skulle varit kul att pröva.

http://www.sweclockers.com/artikel/15090-video-overklockning-...

Prova du, men kom inte och klaga på mig om du förstör något. Det är trots allt ca -200 grader Celsius och förstör det mesta som kommer i vägen (inklusive biologisk vävnad).

Av magnusvmt
Skrivet av Kitraff:

Flytande kväve? Vart får man tag på det då?

Bara undrade eftersom man kunde vinna det på nya EVGA tävlingen

Finns på AGA, men jag skulle inte rekommendera det eftersom du inte verkar särskilt erfaren. Testa med torris först om du vill börja med lite extremare saker.

Av magnusvmt

Varför skulle man vilja handla något genom Windows Store över huvud taget?

Av magnusvmt

Varit på några stycken. Min favorit var London.

Av magnusvmt
Skrivet av Slaktardej:

Ingen försäljning i forumet
Tänk på det

ooops, tänkte att det var relevant men tog bort det nu

Av magnusvmt

En Kinnarp modell 9124N1:

http://www10.kinnarps.com/Images/Products/DeskChairs/Size3/9334N...

Älskar den. Beslöt mig för att lägga en bra peng på stolen efter att min förra gick sönder och orsakade ett stort blodigt köttsår på min rygg.

Av magnusvmt
Skrivet av Extremaz:

Undrar om dem får upp sidan i tid? Som sagt så är ju det roligaste vid 18 men rean börjar ju vid 16 med Foto eller ngt va? Bara 1.5h tills dess...

Hem och fritid först, sen foto, sen gaming. Man får hoppas att de får upp den innan dess iaf.

Av magnusvmt

Skojar ni? Det ligger en hel del sådana på min vind, de med den gamla typen av kontakt (innan ps/2). Är det inne med retro nu eller? Kanske ska passa på att sälja mina gamla modem, 100MB hårddiskar och 5 1/4 tums floppy drives nu då.

Av magnusvmt

Det hade varit härligt om Valve lyckades lägga in dödsstöten, men tyvärr kommer inte det ske. Har plågat mig själv med Windowsanvändning i alldeles för många år nu...

Av magnusvmt

Vissa låtar sätter jag i samband med saker, men inte var jag hörde den första gången... men t.ex. om jag lyssnade på en låt väldigt mycket när jag gjorde X, så kommer jag minnas det för alltid. Orkar inte komma på några exempel direkt, men det händer ganska ofta.

Av magnusvmt
Skrivet av Sentenced:

Det här är ju snarare ett problem i att många tror de kan läsa en lagbok som de läser en vanlig bok. Lagboken innehåller lagtexter som skall tolkas och värderas. Ett bra ord att komma ihåg är uppsåt. Samtidigt handlar rättegångar om rimlighet också. Skulle det vara så att det krävs ett ögonvittne till allt så skulle ju en stor del av brotten aldrig bli lösta. Är datorn i en persons ägo och personen uppenbarligen medger att han eller hon haft tillgång till den och att denne ägt datorn sedan urminnes tider så är det ett rimligt antagande att personen vetat om innehållet på datorn.

Sen beror det ju helt på vad personen förklarar som skäl till innehållet. Är det en rymdvarelse som lagt in dem medan han eller hon var på toaletten eller menar han eller hon att de 126gig turkisk bajsporr är placerat där av en kompis så får ju rätten ta ställning till detta påstående.

MEN FRAMFÖRALLT SÅ KOMMER INTE PRIVATPERSONER JAGAS FÖR FILDELNING.

Dummaste jag hört. Privatpersoner har alltid jagats för fildelning och kommer fortsätta jagas för fildelning. Vilka tror du det är de kommer jaga egentligen? Jag fick en varning från Warner Brothers i brevlådan redan på DC++ tiden, men då blev varningen skickad via min ISP eftersom de vägrade lämna ut mitt namn till dem. Nu när privata intressenter får begära ut IP-nummer så tror jag vi kommer få se en betydligt större häxjakt. Du måste inse att bolagen har stora avdelningar som inte gör något annat.

Av magnusvmt
Skrivet av Enity:

Snarare baseras de lagarna på att det finns ett offer, om det inte finns ett offer hur kan något vara olagligt?

Sexköpslagen, lagen om tecknad barnpornografi, alla droglagar etc. etc.

Av magnusvmt

"Hello, I'm calling about your Microsoft computer"... säkert 5-6 gånger under ett par månaders tid.

Av magnusvmt
Skrivet av eliasbajen:

Jag sa att jag tyckte att kommunism var en bra ide och min lärare vart påväg att bli galen på mig, däremot får vi diskutera nationalism hur mycket vi vill..
Jag får knappt prata om vänsterpartiet, sen vet jag inte när du gick i skolan. Men så är det nu, när jag går i 8an!
Och sen att nazismens brott diskuterar mer håller jag med om (jag har aldrig läst i en bok om hur många som dog pga av kommunism, vilket var betydligt mer än judar som dog!).
Men oandrasidan så är det skillnad på att döda folk pga maktgalenhet. Han dödade folk (eller andra dödade för han) för att han var rädd att dom skulle göra motstånd mot han.
Medans hitler var lite mer extrem, och enligt mig "ondare"

Låter som att du har en vettig lärare, vilket är väldigt sällsynt. Jag gick i skolan på 90-talet, och då var iallafall den så kallade folkutbildningen bara ren socialistindoktrinering. ALLA lärare jag har haft har undervisat med en tydlig vänsteragenda. Du säger "han" ungefär som att det bara funnits en maktgalen kommunist... menar du Stalin? Mao? Pol Pot? Tito? Om vi utgår ifrån att du menar Stalin, så skulle jag vilja påstå att det inte är någon större skillnad mellan honom och Hitler. Stalin var minst lika rasistisk som Hitler även om han inte koncentrerade sig på en specifik grupp. Stalin tvångsförflyttade etniska minoriteter och då dog massor med folk. Kan ju säga att jag hade varit mer rädd för Stalin än för Hitler. Stalin var galet paranoid och oberäknelig medan Hitler hade en betydligt tydligare agenda.

Av magnusvmt

Det är inte alls särskilt hatat, inte i närheten av så hatat som det borde vara. Nationalsocialism är t.ex. betydligt mer hatat i Sverige. Det beror helt enkelt på hur skolan undervisar. I Sverige koncentrerar man sig på nazismens brott, men kommunismens är knappt omnämnda. Iallafall inte när jag gick i skolan.

Av magnusvmt

Flickvän? Cyklar? Om du är beroende så vet jag inte vad det skulle göra mig.

Av magnusvmt
Skrivet av jezen:

Level 48 Demonhunter
shuriken-thrower
Act 4 NM sista q, klarar inte dibbe

Är det någon som kan döda diablo åt mig?

adda SprutGunnel#2327

Jag kan inte, är inte hög level nog. Men skulle nog rekommendera att grinda lite och kanske köpa gear på AH. Du kan ändå inte börja på hell förens lvl 50.

Skrivet av Zorgie:

Hell, Act I. Hardcore.

Barbarian Level 54 - 37k hp, 2500dmg

Jävlar! Bra jobbat!