Inlägg

Inlägg som Infiniti har skrivit i forumet
Av Infiniti

Produkt: Wild Hearts (PS5)
Länk: https://www.elgiganten.se/product/gaming/spel/wild-hearts-ps5...
Kategori: Spel
Prisjakt: https://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=7264287
Pris: 169 kr

Finns även till Series X för samma pris:
https://www.elgiganten.se/product/gaming/spel/wild-hearts-xbo...

Av Infiniti

Produkt: Deathloop (PS5) (ENDAST 1 EX KVAR)
Länk: https://www.inet.se/produkt/6609872/deathloop-ps5
Kategori: spel
Pris: 69kr

EDIT: Slut

Av Infiniti

Xbox var den första spelkonsolen jag fick av mina föräldrar. Fram tills dess var det otänkbart att jag skulle få något så dyr i present, då mina föräldrar hade det rätt knapert under min uppväxt. Även om de veckorna innan hade hintat genom att fråga mig om vilken konsol som var bäst, och vilka utav dem som kunde spela upp DVD-filmer, så vågade jag inte hoppas. Jag vill minnas att jag försökte styra dem mot att PS2 eller GameCube var det bästa valet, då dessa vid tillfället var mest hypade och hade flest väletablerade spelserier. Och så en dag då låg det ett enormt paket där i mitt knä, och där i låg den, första Xboxen, komplett med The Duke, en Controller S samt första Halo. Enorm, kantig, tung, kraftfull. Doftande av kretskort och plast, en doft som etsats fast i min hjärna. Jag hade tidigare sparat ihop till begagnade exemplar av både PS1 och Dreamcast, men det här var något helt nytt, bokstavligen. Ingen ingrodd smuts på handkontrollen, inga repor, ingen trasig, tejpad kartong. Sladdar perfekt lindade och ihopsatta med små plastbeklädda ståltrådsbitar, så nya och fräscha att de knappt ville sträcka ut sig när man skulle koppla in dem. Min fascination för elektronik startade den dagen

Av Infiniti
Skrivet av bluetrain:

Köpte en lg oled förra året efter att ha kört plasma sedan Gunnar Nordahls dagar. I början störde jag mig på att bilden kändes digital/stel och inte så levande som på en plasma men det minnet numera är jag rätt nöjd. Undrar hur länge den håller..

Samma här. I början kändes det lite som en nedgradering att gå från 600Hz sub-field drive ner till 60Hz sample-and-hold. Såg direkt att bilden var betydligt mjukare vid rörelse, men nu har man vant sig. Plasman lever kvar i sovrummet tillsammans med en 3D-blu-ray-spelare och en Shield TV.

Av Infiniti

Produkt: The Callisto Protocol: Day One Edition (PS5)
Länk: https://www.elgiganten.se/product/gaming/spel/the-callisto-pr...
Kategori: Spel
Prisjakt: https://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=6691174
Pris: 129kr

Edit: slut

Av Infiniti

Märklig vinkling på rubriken kan jag tycka. Är den stora nyheten verkligen att den blir cylinderformad, inte att den förlorar skivläsaren?

Skrivet av Ahlen:

Rätta mig om jag har fel men ligger verkligen spelen på disken idag? Hade för mig att det bara ligger en licens på blu-rayen sen går den ut och tankar spelet ändå? Isf så förstår jag varför de är påväg bort.
Enda som är tråkigt isf är ju att man tappar access till sina gamla x360 spel. Men hade varit nice om man kunde regga dessa på sitt konto så man får dem digitalt istället.

Spelen ligger på disken, du kan installera dem helt offline så länge du haft din Xbox online vid något tillfälle för att göra första setupen. Så är det med de allra flesta spelen, förutom undantag som bl.a. Halo Infinite, CoD-spelen, Starfield m.m. som har noll eller mycket lite data på skivan.

Du kan inte regga spel på skiva och göra dem digitala (och spela dem utan skiva). Då skulle du kunna dela ut skivan till alla du känner, sälja den vidare så fler kan göra samma sak. Microsoft skulle aldrig göra något sådant. Har du ingen skivläsaren så förlorar du alla spel du har på skiva.

Av Infiniti

Äger det till Xbox 360 och PS5. Hyr det även på Epic Games Store på obestämd tid.

Av Infiniti

Nästa iPhone förväntas väl ha en rekordstor prisökning också?

Jag har i alla fall insett att jag inte kan motivera att köpa ännu en iPhone efter min 11 Pro. Priserna börjar bli fåniga.

Fyra av min närmaste äger numera Pixel 6a:s, vilka tre av dem fick dessa gratis via Comviq (japp, noll kronor om man tecknade abonnemang hos dem). Kan inte heller uppgradera min MacBook, då även de billigaste laptopsen Apple säljer kostar löjligt mycket, dessutom med endast 8GB RAM, lika lite som min åtta år gamla Mac.

Överpriserna beror troligtvis mest på den svaga kronan och kemikalieskatter o.s.v. Men sjukt att folk fortfarande betalar dubbla/tredubbla priset för att få iOS/MacOS och något bättre byggkvalitet.

Av Infiniti
Skrivet av Infiniti:

Kinect + tillbehör. 300kr + frakt.

400kr + frakt

Av Infiniti

Kinect + tillbehör. 300kr + frakt.

Av Infiniti

Användare: @FaqieFPS
Typ av affär: Köp
Tillvägagångssätt: Frakt
Produkt: Nio stycker Yakuza-spel till PS2/PS3/PS4

Positivt:

  • Bra Packad vara

  • Trevlig

Negativt:

  • Inget

Slutbetyg: 5/5

Av Infiniti

Finns det något kvar…?

Av Infiniti

Kinect + båda stativen: 500kr

Av Infiniti

3DS, Kinect samt båda stativen: 2400kr + frakt.

Av Infiniti

En hel del intressanta prylar. Om du är beredd att skicka prylarna så har jag lite funderingar. Är adaptern för Kinect original (Microsoft)? Hur är skicket på Kinecten? Hur är skicket på 3DS? Skicket på Jobyn? Vilken modell är det av Manfrottot? Riktpris?

Av Infiniti

Har räknat på spelens faktiska värde (baserat på avslutade annonser på Tradera) och därefter lagt på ett par hundra för felmarginal. Kan erbjuda 1500kr för hela paketet inklusive spårbar frakt. Borde gå att fixa frakt genom Schenker för 60-70kr. Fundera på det.

Av Infiniti
Skrivet av FaqieFPS:

Nej, alldeless för lågt.

Dina priser är alldeles för höga, med tanke på att spelen är billigare i butik. Har du något motbud?

Av Infiniti

200kr för Kiwami 2 och Yakuza 6 + frakt.

Av Infiniti

När Apple släpper en uppdatering som gör telefonen märkbart segare. Då är det dags att byta.

Av Infiniti

- Internet innan Facebook och övriga ”sociala”-medier som nu dominerar människors medvetande.
- Linjär TV. Innan det fanns en miljard olika serier att streama. Alla kollade på samma serier och såg nya avsnitt samtidigt. Att kolla i TV-tidningen vad som stod på schemat inför kommande fredag-/lördagskvällen. Istället för att scrolla igenom Netflix i en halvtimme och välja någon B-produktion för att utbudet är uselt, men tjänsten ändå smidig, som många verkar göra numera.
- Windows Phone. Så cleant och snyggt. Inga skins från mobiltillverkarna. Som iOS fast utan hårdvarulåsningen till Apple och iPhone.
- OLW Cheez Chruncherz med ranchsmak.