Inlägg

Inlägg som Infiniti har skrivit i forumet
Av Infiniti

Har nog över 100 spel i backloggen som lockar mest. Men Zelda BotW 2 lär spelas någon gång iaf, även nya Kirby. Half Life Alyx till PSVR2 hade varit mest lockande.

Av Infiniti

Vänta, denna klarar inte läsa UHD-BR?

Av Infiniti
Skrivet av martinot:

Jo, håller med. Känns inte som Ghost längre, och att de tappat lite av sitt DNA (men de vill antagligen bli en större och mer "normal" chassi-tillverkare).

Anledningen till att jag backade Ghost S1 på Kickstarter var storleken, tophatsen, den avskalade designen och det anonyma yttre utan logga. Nu gör de sig av med en av de viktigaste delarna.

Av Infiniti

Besviken på storleken

Av Infiniti

Worms och Quake 2 kände jag igen åtminstone. Ganska få spel man själv spelar i övrigt.

Av Infiniti

Äger ingen sreamingbox eller modern smart-TV. Har endast HBO Max då det gick att få för halva priset, men använder knappt. Kollar ofta nyheterna på linjär TV om jag är hemma den tiden på kvällen. Ibland rullar SVT för slötittande också. Play genom webbläsaren har märkbart sämre bild med mycket hackig bild (50Hz/60Hz mismatch mellan sändningen och vad webbläsaren skickar ut) och lägre uppdateringsfrekvens (30Hz istället för 50Hz?). Vet ej om det går att få äkta 50Hz via SVT Play på Apple TV?

När jag vill se film vill jag inte se Netflix-producerad dynga. Har inget intresse för serier. Jag får tag på de filmer jag verkligen vill se istället.

Av Infiniti

Kan bekräfta att FOSBB2020 ej fungerar.

Av Infiniti
Skrivet av Swennis:

Projektor is that way 🙈
Denna är vi nöja med, upptill vår 65” oled:

https://www.hembiobutiken.se/produkter/projektorer/lcd/286610...

Ligger ju ungefär lika i pris som en 77" OLED då. Frågan är om man vill offra bildkvaliteten och 120Hz mot extra tummen...

Av Infiniti
Skrivet av Aldatroid:

Nice! Sitter själv på en ZT60, 60", och känner att det är svårt att byta upp sig om man tänker på vad man får för hur mycket man behöver lägga ut. Skulle gärna haft 4K... men det är väl det enda jag saknar tror jag.

Trevligt. Det blir inte så mycket bättre i plasma-väg. Kommer ju bli en riktig raritet den TV:n. Priserna var inte så farliga heller på plasmorna mot slutet. Jag vet inte om de var svårsålda p.g.a. sitt dåliga rykte kring inbränningar?

4K är inget jag suktar efter alls egentligen. Kanske när man kommer upp i 60" och uppåt. Däremot HDR och större bild hade varit nåt. Sitter för långt bort från min 50-tummare egentligen. Har testat sätta mig så nära att bilden är så stor som möjligt utan att jag behöver vrida huvudet för att se hela bilden. Har sedan räknat ut ratiot på avståndet till tv:n och skärmtummen. Kom fram till att 100" hade varit perfekt i min lägenhet. Man har för dålig lön helt enkelt... skulle haft en halv miljon eller så att bränna på en TV.

Av Infiniti

Sista generationens plasma, närmare bestämt en Panasonic GT60 i storleken 50". Är himla nöjd med den ändå. Även om svärtan kickats upp några steg i takt med att den åldrats.

Inväntar en OLED i storlek 77" eller mer som klarar VRR utan fluktuerande svärta och inte kostar med än 30 tkr. Kanske blir ett köp nästa vår om årets modeller visar sig vara bra nog.

Av Infiniti

Antar att det inte rör sig om WOLED för dessa mindre skärmar. Eller? Är inte BOE och JDI, utöver Samsung, två nämnvärd leverantörer av OLED-paneler?

Av Infiniti

Tur att datorn endast agerar HTPC nuförtiden. 6000kr för ett PS5 var ett riktigt kap

Av Infiniti

Panasonic GT60 plasma. Gör en pudel nu Swec och fixa en ny omröstning

Av Infiniti

Ganska säker på att det där är en röd panda och inte en eldräv.

Av Infiniti

Vänta... Får man diskutera piratkopior på Swec?

Av Infiniti

Sista frågan var bedrövligt dålig, skämmes, du som skrev den. Kunde lika gärna frågat vad quizmakaren har för favoritfärg. Lika så den om kabeln. Vad har det med bildteknik att göra?

Av Infiniti
Skrivet av robie76:

Jag har fått äran att bli omgärdad av barnfamiljer när hyresgäster flyttat. Har nu barnfamiljer brevid, ovanför och under. Samt att kåken är byggd på härliga 40-talet där man tydligen inte kände till "ljudisolering".
Jag gick i taket för nån vecka sen när "alla" sprang runt, studsade med bollar, hoppade o stampade i golvet. Drog en busvissling och skrek "sluta dunsa". Sen dess har det blivit väldigt tyst
Antingen är familjerna bortresta eller så tog dom åt sig av min önskan.
Egentligen är det bara o gå ringa på o prata vänligt att det stör men av någon anledning känns det jobbigt

Ouch, vilken nitlott. Min är byggd på 60-talet och ljudisolering verkade inte finnas då heller. Kan höra vad grannarna pratar om, eller ja, om jag hade förstått kinesiska då. Har försökt banka i väggen och höjt ljudet på TV:n till orimliga nivåer för att få dem att haja men det verkar inte funka.

Att ringa på blir nog sista utvägen. Man vill ju inte vara den griniga grannen heller...

Av Infiniti

Jag har inte bytt batterier i min fjärrkontroll en enda gång sedan jag köpte min TV för 9 år sedan (long-life AA som följde med).

Av Infiniti
Skrivet av jOnÄTÄn:

Är ju bara att flytta så till ett hus. Bor man i lägenhet eller liknande får man ta hänsyn och följa reglerna, de flesta föreningar/hyresvärdar har ju regler som säger vilka tider man ska sluta stöka.

Jag är själv väldigt trött på mina grannar under som pratar högt mitt i natten och grannen över som har en hund den inte kan kontrollera. Kommer flytta så fort jag har råd och hittat något lämpligt.

Finns inget värre än grannar som väsnas på natten (eller dagen för den delen). Mina har en femåring vaken till ca 23 varje kväll. Ibland till 02 på natten. Busar, tjoar, tjimmar och kutar runt för fullt.

Av Infiniti
Skrivet av medbor:

* host * * host *
#19415944

(Ja jag inser att det var extremt felaktigt)

Men 77B1 kostar ju ca 25k på vanlig rea och har nästan alla funktioner i C1 vad jag kan se...

Hehe, en del av er hade tur. Men det var ju inte rea, utan ett misstag av butiken.

B1 har sämre processor än C1 och kommer inte få ta del av eventuella firmware-uppdateringar i samma utsträckning som C1 (nya funktioner o.s.v). Har inget intresse av B-serien. Iaf inte för priset de begär när de inte knappat in fel pris

Nå ja, årets OLED:s verkar vara ett bra steg upp från förra årets modeller. Satsar på att köpa en nästa Black Friday