Inlägg

Inlägg som nDre har skrivit i forumet
Av nDre

Enda anledning till att jag inte köper en elbil är att jag har inte råd med det. Att ta ett lån för att köpa en bil är inte min grej även om jag måsta ha en bil för att ta mig till jobbet (bor ute på landet med väldigt dålig kollektivtrafik). Så egentligen behöver inte att tänka på mycket på saken. Kör med en V70 D4 från 2015 som jag servar själv. Har gjort en ganska bra TCO kalkylator och det är fortfarande billigare att äga den än att köpa en elbil (trots att jag kör ca 2500mil varje år t/r till jobbet)

Av nDre

Hmm. Alltså fullpris på 22k? Köpte en likadant specad legion 5 (165Hz) för 12k som fullpris förra året. Kanske jag är ensam med den känslan men känns som fler o fler företag anger en helt hittepå fullpris för att sen skulle ser ut som att de har nu sänkt så jvla mycket. 9000kr rabatt eller hur...

Av nDre
Skrivet av Paiytor:

Det finns ett konto skapat med ditt personnummer som du angav vid köpet från Halebop.

Jag kan inte logga in. Får upp felmeddelande om att ett oväntat fel inträffade, försök igen senare. Inte för att jag är förvånad eftersom det är trots allt är telia....

Av nDre
Skrivet av slipbit:

Samsung har fördelen att de är ett megakonglomerat . De gör ju allt och kan dumpa priserna internt mellan bolagen. Plattan är ju bra, 120Hz, metall och allt. Närmar sig iPad Pro 11 och för den som gillar android så är 3290kr en no-brainer.

Samsung har ju motsvarande, men man får lämna in en trasig telefon, använda bf2022 som kod för att nå 3390kr-någon eventuell inbytesvärde. Gäller för 5G-versionen också. Hårda tider väntar, men den galnaste dealen är AW7 GPS+cellular 45mm för 2490kr. Det är sjukt billigt. Får hoppas att Halebop levererar också.

Jag har svårt att motivera mig till en köp av en TFT platta för 3290kr oavsett den är 120Hz (som enligt test är ganska hackigt vid scroll). Hade den varit Amoled då hade jag köpt den direkt förstås. Trots det den duger säkert för den flesta.

Av nDre
Skrivet av slipbit:

Det var ett bra pris, men jag lyckades stå emot, inte bara en, utan två gånger. Men helt sjukt att Samsung kan sänka priset så mycket. Fast det är lite synd att man ska vara orolig att priset inte ska hedras. Har ju handlat på Komplett i över 20 år. Minns Göteborgsavhämtningsstället.. samt Magnus på kundtjänst.

Man kan ju undra hur mycket Samsung tjänar på dessa plattor och även annan elektronik när de säljer den för fullpris.
Jag köpte inte mest för att jag inser inte att priset var en wow deal för den plattan men säkert en bra platta.

Av nDre
Skrivet av Thrince:

Min erfarenhet av Jensen produkterna är att dom är totalt skräp. Titta på något annat är mitt tips.

Hade en Jensen router som jag köpte back in 2009 från EG med så kallad livstidsgaranti eller var det 10 år kanske. Hur som routern gick sönder efter 8 år användning så jag gick tillbaka till EG med kvitto och routern. Fick pengarna tillbaka rakt av.

Av nDre

Användare: @CreamyBanana
Typ av affär: Köpte
Tillvägagångssätt: Frakt
Produkt: type c hub

Positivt:

Snabb och trevlig kommunikation. Bra packade snabbt frakt. Rekommenderar starkt

Negativt:

Inget

Slutbetyg: 5/5

Av nDre

Jag förstår nu. Tacksam för all hjälp/input. Har beställt nu en. Återkommer hur den går.

Av nDre
Skrivet av mrqaffe:

5uF 450V till en motor ? Det går att ta högre spänningar om du inte kan hitta just 450 V eller är storleken väldigt kritisk?
Jag får många träffar om jag söker på 5uF 450V.
https://www.svebry.se/product/motorkondensator-5f-450v
https://www.elfa.se/sv/kondensator-5uf-450v-kemet-c44amfp4500...

Tack. Alla dessa har jag hittat också.
Dock lite osäkert vad betyder den understa raden med 40/085/21. Har inte hittat något med dessa värde.
Enheten är en Woods avfuktare där kompressorn har slutat kicka i gång. Endast själva fläkten som går. Den här kondensatorn är kopplad till kompressorn. Tänkte det är billigare att byta ut en kondensator än att köpa en helt ny avfuktare (trots att den har redan gått 7 år 24/7)

Av nDre

Elkomponent - Kondensator - Hjälp

Hej,
Jag har försökt att hitta en kondensator med just dessa egenskaper men verkar inte finnas?!
Kan någon som är kunnig hjälpa mig att hitta en?

Av nDre

Samaritan

Det var helt okej att slötitta. Jag ger en 4/10.

Av nDre
Skrivet av Valonen:

Okej, då är jag med. Jag förbokade nämligen lillasystern för 8990:- tidigare i år(avbokade för det dök aldrig upp någon robot) och trodde då att D10 som kostade 9990:- var ett kap för 3990:. Inte följt priserna slaviskt.
Reagerade för att jag inte såg mitt inlägg, så önskar bara veta om även 3990:- är för mycket för roboten?

För att tydliggöra: Jag vill ha en bra robot som är enkel att programmera, klarar någorlunda trösklar men framför allt har reservdelar framåt i tiden. Köpte en Kärscher som rullat bra, men reservdelar är ett helsicke.

Vad än du planerar att köpa, undvik Neato som pesten. Det är sämsta av alla. På riktigt. Har servat massa dammsugare men så mycket problem som Neato hade jag har aldrig sätt. Köp en Roborock om du vill ha en bra maskin för rimlig pengar. (och även framtid säkert med massa reservdelar).

Av nDre

Hej,
Är dessa x8 eller x16?
Mvh

Av nDre

Glömde bilderna.

Av nDre

Har en X52 PROFESS­IONAL om du är intresserad. Du kan hämta den i morgon i Malmö

Av nDre

Hej,
Hur mycket kostar frakten till Lian Li Air Mini?

Av nDre

Fick två sms igår. Hoppas att det kommer inget mer.

Av nDre
Skrivet av Laktos:

Tyvärr inte, då jag inte har något lämpligt emballage.

Helt förståeligt. Tack för en snabbt svar! Ha en trevlig kväll.

Av nDre

Hej,
Kan du skicka Phanteks chassit? isf hur mycket kostar frakten?

Av nDre

Hej,
Säljer du endast RAM kittet? (32GB)