Inlägg

Inlägg som nDre har skrivit i forumet
Av nDre

Är det din YT kanal?

Av nDre
Skrivet av kallsone:

Någon som fått sin gåva från samsungkampanjen från höstas när man köpte tv eller deras soundbar? Jag fick bekräftelsemail att varan skulle skickas mellan 16-26/12, men ännu inte fått något paket.

Japp.

Av nDre
Skrivet av Björn Endre:

Då kan du använde de pengart adu sparar till extra trevlig filament ;). Man kan aldrig ha för mkt filament hemma ... vad har du tänkt dig att skriva ut? har du funderat på att lära dig modellera själv?

Ja, precis. Jag har 2 rulle filament kvar (PLA, oöppnad) fån den tiden när jag hade den Anet A6 så jag tänkte att köra med de först. Har ett par objekt i min lista som t.ex batteri hållare både AAA,AA men såg att det finns massa kul till Ryobi t.ex.
Sen säkert kommer jag på några andra grejer (gillar att köra motorcykel bla, så man kan kanske hitta på grejer) sen bor i hus och har en dotter vid 6år så kommer bli säkert lite lekaker också.

Av nDre

Återigen tack för all svar. Efter många timmars forskning så beställde jag en CREALITY ENDER-3 V3 KE. Den här kommer räcka som en nybörjare skrivare till att börja med och känna om det är något som jag vill ha som en casual eller mer seriös hobby.

Av nDre

Tusen tack för alla svar!
Har kollat lite till och verkar som att CREALITY ENDER-3 V3 KE är en ganska kapabel maskin. Ca 2000kr billigare än den vanliga A1. Är A1 2000kr bättre?

Av nDre
Skrivet av nDre:

Hej,
Någon som har erfarenhet med Bambu Lab A1?
(Såg nästan alla videos på Youtube).

och såklart börjar jag tänkta på att köpa en P1P i stället av A1 nu... det är inte lätt. är ganska nybörjare. Hade en anet A6 kanske många många år sen men det var en ren plågeri att kalibrera den rätt hela tiden. Ibland gick det inte alls.

Nu vad jag är ute efter en plug n play skrivare. Jag finner inget nöje med att finjustera eller modda själva skrivaren hela tiden utan jag vill bara skriva ut helt enkelt.

Någon som har kanske en P1P med erfarenhet? Som jag har förstått så A1 och P1P förutom att både två är filamentskrivare funktionsmässigt två olika typ av skrivare (rörelsen). För o nackdelar?

Av nDre
Skrivet av rotkiv42:

Om jag inte misstar mig har väll inte den släppts på riktigt än? Så väldigt få lär ha erfarenhet av den.

Ohh. Då kanske jag som missförstod. Att reviewers fick deras exemplar tidigare jag fattar men läste även massa kommentar där folk skriver hur nöjda de är med A1. Jag kollade på deras sida och det står att leverans innan 10e januari om jag beställer nu (skickas från Tyskland)

Av nDre

Hej,
Någon som har erfarenhet med Bambu Lab A1?
(Såg nästan alla videos på Youtube).

Av nDre

1100kr för skärmen. Kan hämta

Av nDre

900kr för skärmen. Kan hämta

Av nDre

700kr för skärmen. Kan hämta

Av nDre

500kr för skärmen. Kan hämta

Av nDre

Hej,
Batteri hälsa?

Av nDre

Nu kommer ingen att tro mig men enda anledningen varför jag inte köper Pixel mobiler längre är för att deras "teknik" till skärmen är undermåligt enligt mig. Har haft flera Pixel telefoner i familjen och flera av de blivit helt svarta plötsligt. Det var inget skada på utsidan varken på skärmen(glas) eller på ramen etc. Men vid närmare till under lampa kunde man se att underskärmen (under glaset) sprack. Som sagt inget lätt att se utan man måste hålla en viss vinkel och under en viss ljus för att se. Såklart yttre åverkan och täcks ej av garantin. Helt OK. Men varför använder Google så pass kass lösning kan man fråga. Aldrig sätt något liknande på annat märke, och då kan man se många mobiler med sprucken glas men fortfarande fungerade skärm.

Av nDre

Beställde kl10:00 var klar med allt 10:01 fredags. (Valde att betala med Klarna och hämta på plats) fick sms samma dag kl 11:40 att jag kan hämta. Hade ingen tid då så körde dit dagen efter (lördag) kl10 var jag där. Gick in så att vad jag ska hämta. Killen blev lite osäkert om det finns kvar. Gick ut på lager sen kom tillbaka och sa att jag "hade tur" eftersom det finns en på mitt namn. För mig var det helt naturligt om att om jag köper något så den finns där när jag ska hämta. Hur som. Kom hem och var lite osäkert om jag vill ha själva soundbaren (var ute efter surfplattan erkänner). Summa summan, valde att testa den i dag. Herr Jesus vilken tryck den har. Vi har en litet vardagsrum med låg tak (220cm). Kan inte höja volymen över 50% då redan där allt skakar i huset (trähus). xD helt sjuk. Nu gick min Logitech Z-5500 i pension efter 14 år och 4 flytt.

Av nDre
Skrivet av Toss3:

Click and collect är väl bara i kraft i 24h så beställde du kl 10 så kommer ju den vara annulerad imorgon kl 10 då butiken öppnar?

citat från deras köpvilkor: https://www.power.se/kundservice/villkor/kopvillkor/

4.5 "Om du valt att hämta ut paketet i någon av våra fysiska butiker ligger paketet kvar i 24 timmar för obetalda paket, i 7 dagar för förbetalda paket och i 30 dagar för förbetalda paket som inte finns i butik utan skickas från vårt lager."

som sagt jag har redan betalat för den med klarna. så det borde vara lugnt.

Av nDre
Skrivet av macxo:

Sen kom det folk som köpte tvn som ville ha soundbaren och då tog dem ut bokade ordrar från lagret och sa att kunder i butik gick före. Så ni som inte har hämtat bör hämta omgående. Då dem sa att collection inte ens skulle vara möjligt och därför kommer dem i sista hand.

Haha va?
Sånt här tänkandet från butikens sida gör mig att aldrig mer i mitt liv köpa något från de.
(Jag la själv en beställning med klick n collect sen HAR betalat med klarna). Fick sms att varan finns att hämta.(På deras sida står att ordern hanteras på lagret) Dock jag tänkte inte göra något rush direkt till butiken i dag. Pallar inte köra 10mil bara för att få höra att det finns inget att hämta bara för att de sålde MIN enhet till någon annan). Ska kolla i morgon.

Av nDre
Skrivet av Toss3:

Reagerade nu på att samsung ändrat villkoren här: https://www.samsung.com/se/offer/b2s-tv-2023/ (nämner ej längre soundbars)

EDIT: Pratade precis med Powers kundtjänst och de kunde inte lova att Soundbaren ingår längre iom Samsung kan ha ändrat villkoren (därmed har de också plockat bort loggan från produkten på sajten).

Hm?

Av nDre

2600 för dator nr 2. Hämtas

Av nDre

Hade varit kul med helst mycket reducerat pris på den: iQunix ZX75 Gravity Wave Cherry Silent Red