Inlägg

Inlägg som dennis_81 har skrivit i forumet
Av dennis_81
Skrivet av drwlz:

Jag lirade en stund igår och blev positivt överraskad. Förväntade mig ju rena katastrofen efter all bajskastning, men det var det ju verkligen inte.

Funderar dock på om alla spelare hade kritiserat animationerna lika hårt om ingen media hade tagit upp det över huvud taget. Många lär ju ha blivit rätt färgade utav det, eller?

Håller med jag tycke inte heller det är någon katastrof, frågan är om jag ens tänkt på det om det inte hade varit en sådan mediastorm. Har inte spelat så långt så kan inte uttala mig om det första timmarna dock tycker jag inledningen är väldigt bra.

Av dennis_81

Tangentbord

Startade spelet igår kväll för första gången, till min förvåning började tangentbordets belysning bete sig på ett sätt jag inte har sätt innan. Efter ett tag insåg jag att ljuset bildade Ai precis som det står på karaktärernas kläder. #mindblown

Av dennis_81

Mus tangentbord/ handkontroll

Hur kommer ni spela spelet, tangentbord och mus eller handkontroll.
Personligen lutar jag mot att använda handkontroll tycker det funkar hyfsat i 3:e persons spel.

Av dennis_81

Battlefield 1 mest för att jag insett att gubbreflexerna har på allvar börjat träda i kraft.

Av dennis_81
Skrivet av mrqaffe:

Hur har det gått till ?

Begangnat moderkort...
Lite konstigt dock att ljudet fungerade via HDMI.

Av dennis_81
Skrivet av mrqaffe:

Prova installera om ljuddrivern.

Hittade felet ljudkortet var avstängt i BIOS

Av dennis_81

Får inte ljudet att fungera via moderkortet

Hej

Har problem med att jag inte kan få ljudkort att fungera. det är precis som att ljudet endast fungerar via mitt grafikkort dvs via HDMI.
Hur kan jag kolla om ljudkortet på moderkortet fungerar.. Är det en ljuddel i grafikkortet eller är det ljudkortet på moderkortet som står för ljudet?
Snälla HJÄLP!!

Av dennis_81
Skrivet av GoodGuyGeorge:

Har du hörlurarna inkopplade i frontpanelen? Kontrollera så att kablarna till fronten sitter rätt monterat på moderkort/ljudkort isf.

Har kopplat i moderkortet... har lite slut på idéer känner jag

Av dennis_81
Skrivet av mrqaffe:

Prova installera om ljuddrivern.

Det har jag provat ett antal gånger...

Av dennis_81
Skrivet av dennis_81:

japp och den fungerar korrekt enligt enhetshanteraren. Tyvärr kan jag inte välja på högtalare i uppspelningsenheter, bara HDMI.

https://drive.google.com/file/d/0B5qUuT8_SQvgeXotQmRLQ1ZLVXM/...

Av dennis_81
Skrivet av mrqaffe:

Har du nått ljudkort enligt enhetshanteraren ?

japp och den fungerar korrekt enligt enhetshanteraren. Tyvärr kan jag inte välja på högtalare i uppspelningsenheter, bara HDMI.

Av dennis_81

Kan det bli knas när man installerar grafikkortet först kanske.
För jag har installerat realtek_audio drivisarna.

Av dennis_81

Problem med ljud

Hej
Jag har problem med att jag inte kan få ljud till mina headphones. Det ser ut som om jag endast kan välja att skicka ljud via displayport/hdmi. dvs. kopplar jag in en tv via hdmi ingången funkar ljudet. Vad kan vara anledningen till detta?Om jag tittar i ljudinställningar så har jag 6 utgångar med digital display audio?!? Några idéer?

Av dennis_81
Skrivet av Dinoman:

Allt är ju relativt men att påstå att Hawaii-arkitekturen är gammal är väl att ta i? Det är AMD's just nu senaste arkitektur.

Prestandamässigt håller sig R9 290x generellt runt GTX 970 (Nvidias senaste arkitektur), det är ett givande och tagande. Swecklockers släppte ju ett test idag med Evolve där R9 290x spöar upp till och med GTX 980.

Men om du ska köpa ett så köp för guds skull inte ett referenskort. Fläkten låter som en jävla hårfön. Talar av erfarenhet.

Har tittat på sapphires kort, läser man runt lite känns det kortet (och kylaren) som ett bra alternativ.

Av dennis_81

Ska jag köpa ett R9 290X?

Har satt en budget för mig själv på ca 3500:- och undrar om man ska satsa på ett 290X kort. Prestandamässigt känns det fortfarande som det kan prestera på topp trotts att det är en gamma krets.
Kan man få ett bättre kort för de pengarna?

Av dennis_81
Skrivet av Veisseh:

Det låter faktiskt som en riktigt bra idé då du skulle ha svårt att fylla 240GB/120GB under en kortare period om du verkligen inte försökte.

240/120 GB tar väl slut rätt snabbt med tanke på dagens spel, för att nämna något skulle GTA V ta 65 GB hårddiskutrymme...