Inlägg

Inlägg som TobbeH94 har skrivit i forumet
Av TobbeH94
Nytt bud: 3 200 kr Bjuder 3200kr plus frakt
Gå till annonsen för att lägga ett bud.
Av TobbeH94
Skrivet av Zemlan:

Känns ju lite tvek, varför visade de inte upp något på sin konferens under computex då?

Eller är kanske något event som ligger närmare som de visar upp dem på istället? Känns ju inte direkt som de bara är tysta sen "tadaa, här har vi 4090 från ingenstans"

Gamescom. Det eventet har använts tidigare.

Av TobbeH94

Känns bra att ha sålt av RTX 3080 TI:t redan om nu dessa rykten stämmer. Då blir det ett 4090 så länge det inte kostar norr om 20 000kr vid lansering.

Av TobbeH94

Annonsen är avslutad

Av TobbeH94
Skrivet av Qside:

10 000kr + frakt

Det är dessvärre inte intressant.

Av TobbeH94

Fick möjlighet att köpa min 512gb-version i helgen, men avstod. Tufft val då man väntat i ett år, men känner att 512gb-varianten är för dyr och att jag kommer använda den alltför lite. Får hoppas på vettig tillgång under nästa år eller en revision två med trevliga uppgraderingar.

Av TobbeH94

MSI Suprim X RTX 3080 TI

Säljer nu mitt RTX 3080 TI av modellen Suprim från MSI pga. nybygge med tillhörande uppgradering. Kortet köptes från Webhallen i juni 2021, digitalt kvitto och originalkartong finns kvar. Har ej använts för mining eller körts överklockat.

Föredrar upphämtning

Läs hela annonsen här

Av TobbeH94
Skrivet av bowseerz:

Jag sitter och väntar på min. Står q2 men vet inte hur sent det blir då jag beställde den 17 juli.

Jag undrar hur jag ska göra med skärmskydd. Använder ni något? Vilket så fall och hur funkar det? Kommer mest spela hemma men eventuellt på tåg/buss.

Kanske hinner dockningsstationen från Valve släppas innan jag får min deck. Blir spännande att se vilken docka jag ska välja då jag tänkte köra det som enda datorn hemma. Det blir ju en uppgradering från GeForce 750ti 😬.

Samma beställningsdatum för mig. Börjar bli otålig när man ser att beställningar från den 16 skickas just nu. Bara att hålla i och vänta, samt förbanna de som omedelbart säljer sina enheter på Blocket eller Tradera!

Av TobbeH94

MSI Suprim RTX 3080 TI

Säljer nu mitt RTX 3080 TI av modellen Suprim från MSI pga. nybygge med tillhörande uppgradering. Kortet köptes från Webhallen i juni 2021, digitalt kvitto och originalkartong finns kvar. Har ej använts för mining eller körts överklockat.

Läs hela annonsen här

Av TobbeH94

Inet är helt enkelt bäst att ha och göra med. Inget strul vid fel på produkter, tillräckligt bra priser och inte minst inget bluff och båg. Till och med BF-kampanjerna från inet är hederliga och ärliga, älskart!

Av TobbeH94

Kan ha råkat gå bananas på slutet då jag tröttnade på ”Lista tre saker med särskild separering - för vi klarar inte av att göra ett vettigt formulär”. Att fylla i det här var mer irriterande än att titta på ett avsnitt av paradise hotell! Till nästa gång: en portal där vi kan dra in tillverkare till olika kategorier - så slipper ni få rage i formuläret…

Av TobbeH94
Skrivet av JohanFlodqvist:

Det här beskriver min känsla väl. Jag tycker alltid det är kul att se om man kan göra ett fynd när någon kör en REA. Problemet är ju just att med tanke på hypen så togs mina tankar till Inets SweC-special innan jul där det var rent episka priser som dom garanterat gick med förlust på (kortsiktigt) men det är ju också såna eventuellt som gör @Inet så populära bland oss entusiaster.

Har man som jag gjorde i det här fallet satt en klocka för att se de episka priserna så blev min direkta känsla just bara ett antiklimax då detta är liknande priser på liknande produkter som jag kan hitta i en fyndhörna sju dagar i veckan.

Ett tanke inför framtiden kanske kan vara att sälja ett antal produkter i begränsat antal. Jag tror till exempel min känsla för hela kampanjen hade blivit något annat om det funnits säg 15st RTX3080 till MSRP eller någon annan populär produkt även om det mest skulle ha liknat ett lotteri så skulle det i alla fall möta den upptrissade känslan.

Kul att ni vill göra något med SweC och det är såklart välkommet även i framtiden

Mycket väl uttryckt och sammanfattat. Misstaget att köpa en SSD som jag utifrån spec och pris inte vill ha är såklart mitt att äga, men jag känner mig i ärlighetens namn lite lurad. Om man kör en kampanj för Swec förväntar man sig inte att läsa ett ordinarie pris som har 100% påslag mot vanliga ordinarie pris, inte heller förväntar man sig att en så pass icke tilltalande produkt med ett så pass icke tilltalande pris ska kvalificera sig för en sån här rea. Tråkigt då det visar att Komplett inte verkar förmå att faktiskt anpassa erbjudanden till kundgruppen.

Av TobbeH94
Skrivet av Komplett:

När den är i statusen "behandlas" är den redan på väg till dig, så därför kan du inte avboka. Men det går såklart jättebra att göra en retur när du får hem den.

/Victor

Rimligt, knappast...

Av TobbeH94

Varför kan man inte avbeställa en order som ännu "behandlas"? Vill inte ha SN750 när jag insett att den är långsam som attan och knappt billigare än vanligt...

Av TobbeH94
Skrivet av rocket:

Det man undrar är vad skillnaden är från en vanlig 55" LG oled panel (tv)

Att dessa har displayport och att de ser ”sjukt fräna” ut…

Av TobbeH94

Fick en magisk kokbok skriven av Sven Melander ”Upp i vikt kvickt” som dessutom var signerad. I övrigt köper jag mina egna julklappar nu efter jul. Planen är att uppgradera med ny CPU i form av 12700K.

Av TobbeH94

Annonsen är avslutad

Av TobbeH94
Skrivet av sameclick:

3000kr och hämtar på Söndag 28:e Nov

Är iväg under helgen, men kommer hem under eftermiddagen på söndag. Vi kan höras i PM när det närmar sig - om inga ytterligare bud dyker in.

Av TobbeH94

Acer Nitro 27" XV273K 4K 144 Hz Quantum Dot

Säljer min tidigare skärm med anledning av uppgradering till 32". Den inhandlades i december 2018 från Inet och byttes ut på garantin drygt 1.5 år senare. Länk till produkten på Inet https://www.inet.se/produkt/2213866/acer-27-nitro-xv273k-4k-1...

Originalfot, kartong och alla tillbehör utom kablageskyddet (baktill) finns kvar.

Hämtas i Örebro, skickas inte.

Läs hela annonsen här

Av TobbeH94