Inlägg

Inlägg som TheBodyLotion har skrivit i forumet
Av TheBodyLotion

Tar för långt tid

Av TheBodyLotion

Tack, Sonos kan dra åt h-

Av TheBodyLotion

Jag kan inte ens uppgradera till windows 11 även om jag ville.

Av TheBodyLotion

Betalar idag 340kr för cmore/tv4play. Men det är bara för det annars är helt omöjligt att titta på sport. Men filmer och serier är ju betydligt mycket enklare att få tag på.

Av TheBodyLotion
Skrivet av Errek:

Hur kan det bara vara 5 års giltighetstid på Nationellt ID och Pass? Ett helsike att hålla på att förnya eländet hela tiden.

Körkortet är på 10år, enda jag använder mig av.

Av TheBodyLotion

Bloons TD6
Slay the spire

Av TheBodyLotion

Har ett konto jag inte använder mig av längre, osäkert vad som krävs för att få den nya.

Av TheBodyLotion

Oj, trodde inte jag skulle känna igen så här många.

Av TheBodyLotion

Sodastream Pepsi Max, 7up zero samt Mnt Dew zero.

Av TheBodyLotion
Skrivet av shogou:

Rekord lågt på ett helt fantastiskt tangentbord, endast detta pris på cherry mx röd. Bruna och andra färger är nedsatta men kostar mer. Finns bara 11st i skrivande stund, passa på!

Jag har prövat detta tangentbord i brun tidigare och det är awesome, men passade på att ta en nu iom priset på röda för gaming.

Produkt: iQunix OG80: Wormhole RGB- Cherry Red
Länk: https://www.inet.se/produkt/6102994/iqunix-og80-wormhole-rgb-...
Kategori: Tangentbord
Prisjakt: https://www.prisjakt.nu/s/iqunix-og80/
Pris: 899 kr

Köpte två stycken, riktigt nöjd!

Finns andra iquinix tangentbord som är nedsatta.
https://www.inet.se/kategori/657/gaming/1017/iqunix?filter=%7...

Av TheBodyLotion

Om det är som alla tidigare FIFA så kommer spelet ändå starta Origin/EA launcher.

Av TheBodyLotion

Youtube är den tjänsten jag tittar mest i, men som jag vägrar betala för. Gissningsvis även tjänsten jag har använt mig längst av. Varit medlem sedan 2006.

Av TheBodyLotion

Betalar idag 339.15 kr/mån för att se på sport i c-more, någon som har koll hur det blir med priserna? Det ser ut som att jag måste betala 549kr för motsvarande paket i framtiden?

Av TheBodyLotion
Skrivet av Hondaxl:

Jovisst dom strök fakturan såklart,det är mest att varan inte kom jag blir konfunderad av.
Kan tillägga att deras kundtjänst var jättesnabb och bra,men litar inte på deras fraktpartners.

Vaddå, deras fraktpartner är väl precis som alla andra svenska ÅF. Budbee, Airmee, Postnord, DHL m.m.? Eller missar jag något.

Av TheBodyLotion

Företag får fortfarande publika ipv4 från diverse leverantörer så de har väl inget incitament att byta till ipv6 idagsläget.

Av TheBodyLotion

Huawei P30 Pro, bästa mobilen jag någonsin haft. Haft den sedan 2019 och batteriet och snabbheten finns kvar efter så många år. Har tidigare haft iPhone och andra android telefoner som jag har bytt ut efter bara ett år eller två.

Av TheBodyLotion
Skrivet av heddan:

DevOps manager. 61k per mån, 5k friskvårdsbidrag. 6 veckors semester. Optionspaket som gett ca. 250k per år extra. Jobb hemifrån.

Byter jag arbetsgivare kan jag nog bumpa upp grundlönen 10-15k men trivs där jag är då jag har mycket frihet och tid över till familj och trädgården.

Japp, samma här. Hade kunnat få en rejäl bump på ca +10 tkr. Men pengar är inte allt, värdesätter kollegor, kompetensutveckling, frihet, flex upp till 2hr om jag skulle behöva utan att behöva koordinera något med chefen. Det är något jag värdesätter mer än vad dom där extra 10 tkr i månaden hade kunnat ge mig. Har även bara 5min promenad till kontoret om jag skulle vilja vara inne en dag.

Av TheBodyLotion

Snart lär man väl behöva en mjukvarulicense för att kunna snabbladda om Apple inte får kränga sina egna kablar för att tjäna lite extra pengar på

Av TheBodyLotion
Skrivet av TheBodyLotion:

Yrke: Nätverkstekniker
Lön: 27 500 kr/mån
Erfarenhet: 2 år
Förmåner: 5000 kr/år friskvård, valfri jobblaptop, valfri jobbtelefon, enterprise utrustning som t.ex. brandvägg, switch och accesspunkter till hemmet, studiematerial samt labbutrustning.
Ålder: 30
Län: Stockholm

Vet dock inte hur jag ligger till lönemässigt, men vill definitivt upp i +30k ranget och jag satsar stenhårt på att ta fler nätverkscert.

Skrivet av TheBodyLotion:

Liten update*
Har bumpats upp till 32 000kr efter lönesamtalet som skett iår och skulle få en till löneökning innan jul skiftet enligt chefen. Nya lönen får jag reda på nästa månad

Skrivet av TheBodyLotion:

Ser att jag har missat att uppdatera, vi fick alla på bolaget julbonusar på 15,000kr istället för en löneökning. Sedan har jag haft mitt lönesamtal med chefen under veckan. Från och med nästa månad så kommer jag nu få 36 000kr i lön Nästa mål är att komma upp runt 50 000kr. Kommer att fortsätta satsa sten hårt på att ta flera avancerade certifikat samt ta an på fler komplexa miljöer.

Skrivet av TheBodyLotion:

Här kommer en liten uppdatering, anslöt mig till beredskapen och fick en löneökning på 2 000kr. Vilket får mig att landa på 38 000kr/mån, och får även beredskapslön enligt kollektivavtal. Det blir ca 43 000kr/mån i en vanlig månad utan storhelger.

Nu har man haft årets lönesamtal och bumpas upp med 4000 kr vilket resulterar till en grundlön på 42 000 kr/mån, jag sitter kvar i beredskapen och den är %-baserad, så jag hamnar på cirka 47 300kr i en vanlig månad utan några röda dagar.

Plockade ut en ny Macbook M2 iår via jobbet, och kommer förmodligen plocka ut en ny iPhone då min nuvarande börjar bli lite sliten.

Av TheBodyLotion

Använder HBO MAX för lite oavsett, men för 49kr "livet ut" har varit för bra för att säga upp det. Men chockhöjs det nu så blir det att säga upp.