Inlägg

Inlägg som Jackbob har skrivit i forumet
Av Jackbob

Fattar inte vad speltillverkare tänker med. Är det ett 6 år nyare spel så ska det spöa alla andra spel i samma genre på ALLA plan. Att folk försvarar Watch Dogs med att "grafiken är inte allt", "dom fokuserar inte på bilar" eller "GTA4 är sämre på det och det". Det är ju fan 6 år nyare, allt som GTA har ska Watch Dogs ha så det rinner över. Plus nya aspekter.

Ett lysande exempel är ju Halo 4. Inte ens märkbart bättre grafik och strippat till hälften på alla options jämfört med tidigare spel. Sen att dom körde serien helt åt skogen genom att korsa det med CoD är ju en annan historia. När Halo 3 blev gratis så var spelar siffrorna 3 ggr högre än Halo 4 har jag för mig.

Folk bara sväljer faktumet att spelet suger och betalar gladeligen hur mycket som helst för ingenting. Om jag inte tycker om ett spel så får väl jag uttrycka det hur mycket jag vill för att nästa spel ska bli bättre istället för att låta dom köra ner ännu ett skitspel i halsen på mig.

Av Jackbob

Som det skrivits tidigare så tror jag också att ett beroende av datorspel oftast beror på att någonting i livet skulle kunna varit bättre och inte på själva datorspelet i sig. Som ett dåligt socialt liv, ett sug efter spänning eller en flykt från verkligheten och då är datorn är en enkel utväg.

Satt själv rätt fast i datorn när jag var mindre. Jag kan nog själv känna att jag var beroende då. Jag ville göra andra saker men suget efter datorn var alldeles för stort och det spelade ingen roll vad som än lockade. Men en dag så vaknade jag bara upp och tänkte nu jävlar får det vara nog. Jag tror att jag blev så pass gammal att jag insåg vad verkligheten har att erbjuda som inte datorn har och jag hoppas att alla som är beroende kommer känna så också. För det finns så mycket annat att göra.

Riktigt bra artikel om datorspelsberoende måste jag tillägga. Jag vågar nog säga att det är den bästa jag läst!