Inlägg

Inlägg som BiggieLiten har skrivit i forumet
Av BiggieLiten

@Dr.Mabuse: Och varför ska jag inte ha det? Enligt mig är det rätt smidigt ifall man lanar så slipper man dra kablar igenom hela huset.

Av BiggieLiten

@anon233652: Kan man koppla in internetkablar från datorn till den repeatern? Eller vad är alla dom portarna till för?

Av BiggieLiten

Aktivitetsfältet visas i fullscreen i Youtube osv.

Tjena, har ett väldigt störande problem. När jag te.x kollar på Youtube eller Twitch så syns aktivitetsfältet i botten av skärmen, jag har youtube på min andra skärm men när jag ska kolla te.x facebook så visas aktivitetsfältet på skärmen jag har youtube på. Är det någon som har en lösning? Väldigt störande!!

Av BiggieLiten

Värt att skaffa annan router?

Tjena, jag har kikat lite på routrar. Men är det värt att skaffa en ny router? Jag har en vanlig telia router, den som står på höjden. Kommer det göra mycket skillnad hur långt wifi räcker osv? Jag har 30 Mbp/s ner men får bara ut 20, och telia säger att det beror på att jag bor så långt ifrån deras "station" eller vad man ska säga. Kommer jag kunna få fullt ut, alltså 30 Mbp/s ner om jag skaffar en ny router?
Länka gärna lite förslag, inte allt för dyra. Runt 1000-2000kr

Och sen undrar jag om det finns typ någon "second router" eller vad man ska säga? Jag tänker om man drar en kabel från förstaroutern till den så man får wifi signal och internet portar i den andra routern? Så slipper jag ha en så slipper man dra kablar igenom helat huset ifall man lanar.

Av BiggieLiten

@BM-Mods: Hoppas kan man ju alltid

Av BiggieLiten

@MadMantiz: Ja just de det har du rätt i. Bara att hoppas nu då!

Av BiggieLiten

Kör schenker på röda dagar?

Tjena, sitter och väntar på ett paket, och då undrar jag om schenker kör imorgon (2016-05-04)? Mitt ombud tar bara emot paket från schenker på tisdagar och torsdagar har jag för mig, så blir ju lite drygt att vänta en vecka.

Av BiggieLiten

@Bakgrund: Jag kollade på en video där dom jämförde Gitup Git2, Firefly 6s, Xiaomi Yi och SJ5000X. Och då tyckte jag att Xiaomi hade rätt dålig bild om man jämför med dom 3 andra. Enligt mig så hade SJ5000X bäst bild.

Av BiggieLiten

Vilken actionkamera?

Tjena, Sitter här och funderar lite på vad jag ska skaffa för actionkamera, jag har tänkt att ha den på min drönare som jag har köpt så helst inte för tung. Sen har jag även tänkt att ha den när jag kör motorcross och även kanske när man badar osv, så vattentätt hus behöver den!

Jag har kollat lite på Gitup Git2 PRO och SJ5000X. Tror båda går för runt tusenlappen, jag ville också höra med er vad ni rekommenderar runt tusenlappen?

Av BiggieLiten

@mrqaffe: Löste det nu, hittade några drivrutiner till den

Av BiggieLiten

@mrqaffe: Jag har inte riktigt koll på om det är jordat men det antar jag! Ska höra med farsan sen. Men jag tror dock att det är moderkortet i grund och botten, för jag bytte moderkort och då började ljudet efter ett tag, men det är bara byta tillbaks till det gamla. Jag köpte ett annat moderkort för att mitt andra inte stödjer crossfire men jag använder inte crossfire nu så får väl byta om det inte går att lösa på något annat vis!

Av BiggieLiten

LogiLinkg USB ljud kort, brusar/låter konstigt.

Tjena, jag införskaffade mig ett USB ljudkort eftersom att mitt integrerade låter konstigt när jag spelar, något konstigt statiskt ljud. Och nu när jag satte i usb ljudkortet så låter det konstigt hela tiden, ungefär som ljuder är boostat. Jag kan inte ställa in det i realtek eftersom det inte är dom drivrutinerna till det usb ljudkortet men det finns inga drivrutiner till usb ljudkortet heller... Tror ni att de hjälper om jag avinstallerar drivrutinerna till mitt integrerade ljudkort?

MVH Filip.

Av BiggieLiten

@Gurk: Nu blev jag lte besviken, laddade ner Geek appen och sökte på Syma x8g och den första jag gick in på kostade 500 haha, kan tyvärr inte göra något åt det nu.

Av BiggieLiten

@Gurk: Jag beställde en Syma X8G från ebay igår för runt 900kr men då köpte jag reservdelar och 2 extra batterier för att den har ju bara 10 min flygtid, bara för quaden så kostar det 740 tror jag. Ska bli intressant, den har fått bra recensioner . Folk har varit mer än nöjda för det priset, ett minus är att den inte har wifi så man kan köra FPV till telefonen men man kan köpa en wifi action kamera och sätta på så man kan kör fpv, tror jag ska det i framtiden.

Men om du ska köpa en X8G så rekommenderar jag att köpa reservdelar, typ olika plast delar, det kostade endast 36 kr med propeller skydd, ben och propellrar. Riktigt bra pris. Sen kostade batterierna 70 kr styck. Sen ett tips är att köpa ett sd kort om du inte har det liggandes till kameran, och även en minneskorts läsare!

Detta är min första drönare så jag ville inte lägga någon förmögenhet på det. Men jag har kört Rc simulator osv där jag flög helikoptrar, det är ju lite mer avancerat och det gick hyfsat bra faktiskt! Vad jag har hört så ska det vara lättare att flyga en quad så vi får hoppas att jag inte kraschar första flygturen iaf

Av BiggieLiten

Vilken drone? runt 1000kr! Syma?

Tjena, har kollat lite på drones frånt utlandet. Jag har kollat på sidan Banggood.com och jag har hittat Syma X8G, den har fått bra recensioner osv. Men jag tänkte kolla med er vad ni kör för drones och vad ni rekommenderar.

Av BiggieLiten

@Hoggaforfan: Okej får göra detta, tack för hjälpen

Av BiggieLiten

@refTri: har skickat pm, kolla gärna

Av BiggieLiten

@Minisulan: Oj skulle tagga säljaren haha, blev lite fel hehe

Av BiggieLiten

@Minisulan: Har skrivit pm, kolla gärna!

Av BiggieLiten

Har ett powercolor R9 280X, pm vid intresse!