Inlägg

Inlägg som BiggieLiten har skrivit i forumet
Av BiggieLiten

Har ett R9 280X powercolor, pm vid intresse!

Av BiggieLiten

Testade även COD BO3 nu och jag ligger på 90 fps och det är laggigt...

Av BiggieLiten

R9 280x CF Gta 5 laggar.

Tja, har precis satt i mitt andra kort, och så startade jag Gta 5 för att kolla vad jag fick för fps osv. Så jag höjde alla settings till Very high förutom MSAA. Och när jag kör på motor vägen så får jag 50 fps och det laggar satan. Det är efter när man drar på musen osv. Och crossfire är aktiverat. Något tips på vad de kan va?

Av BiggieLiten

@Hoggaforfan: Har för mig när jag satt och spela igår så drog jag ur headsetet och då slutade ljudet i datorn. Men jag har nog ominstallerat drivrutinerna nån gång om jag minns rätt.

Av BiggieLiten

@jessej: Det låter typ som något statiskt surrande ljud när jag spelar, och sljuder kommer även från datorn när jag scrollar på olika sidor. Undrar vad detta kan vara?? Jag har iallafall köpt ett externt usb ljudkort så vi får hoppas att det försvinner i lurarna, det är viktigast!

Av BiggieLiten

@jessej: Jag har nu testat allt du sa men ger ingen skillnad, jag har en förlängningssladd till headsetet som jag har testat att ta bort men ingen skillnad. Och jag är ganska säker på att det är coil whine för det kommer från datorn också. Kan dock inte säga vilken komponent det kommer ifrån för man hör inte så noga.

Av BiggieLiten

@Klubba: Okej tack för snabba svar med bra info! Kör på en sån här då!

Av BiggieLiten

@Klubba: Tror du denna funkar bra? Billig men värt ett försök? http://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=1203788

Av BiggieLiten

@Klubba: Okej va bra, får beställa en sån då! Men du tror inte micken kommer låta dåligt?

Av BiggieLiten
Av BiggieLiten

@Klubba: Okej men kan man köpa en adapter från 3,5mm till usb eller är det en sån du menar med ljudkort? Eller är det ett ljudkort man sätter i moderkortet?

Av BiggieLiten

Coil whine problem.

Tjena, har ett problem som är ganska störande. Det är så att jag har coil whine i någon av mina komponenter men vet inte vilken. Och nu till det jobbiga, te.x när jag spelar CSGO osv så låter det i headsetet, alltås det där coil whine ljudet låter i headsetet. Går det få bort det som låter i headsetet? Bryr mig inte så mycket om det låter från komponenten.

Av BiggieLiten

Okej va bra, jag kör med ett lepa 800watt 80 plus brons

Av BiggieLiten

R9 280x med 800watt psu.

Tja, tänkte Hör med er om det kommer räcka med 800wat psu till 2 st r9 280x? Har kollar lite på nätet och det står att dom drar runt 600-700 watt tillsammans, stämmer det?

Av BiggieLiten

@philipborg: Tror det duger som det är Man märker väl ändå ingen skillnad mellan 1866 och 1600 eller?

Av BiggieLiten

Satte i dom nu och det fungerar bra

Av BiggieLiten

Okej, tack för svar. Ska sätta i dom andra nu och se hur det går

Av BiggieLiten

Använda 16 gb ram fast i olika hastigheter?

Tja, använder 8gb ram i 1600 mhz och har ett till par 8gb liggandes men dom är i 1866 mhz. Går det använda dessa 4 stickor tillsammans eller blir det helt knas?

Av BiggieLiten

Okej tack för hjälpen!

Av BiggieLiten

Amd crossfire frågor.

Tjena! Jag äger just nu ett R9 280X och ett till är påväg som jag köpte av en snubbe för att jag tänkte köra crossfire. Och då undrar jag kommer crossfire aktivera sig själv eller kommer jag behöva aktivera det? För i nuläget så kör jag med ett kort och jag hittar inte crossfire inställningen men det kanske är för att det bara sitter ett kort i?