Inlägg

Inlägg som anon233652 har skrivit i forumet
Av anon233652
Skrivet av Orisons:

Ska man bara streama spelen då? Ingen nedladdning?

Som det funkar nu kan du även ladda ner ps4-spel via Playstation Now, det finns inga ps5 versioner eller titlar där tyvärr.

Om du ska lira ps3-spelen som finns är det endast streaming som gäller.

Av anon233652
Skrivet av HenrikM:

Hur f-n vet du nått om ring of powers kvalitet eller ändringar av en 30 sekunders filmsnutt? Och så är vi tillbaka till "de enda ändringar vi vet är hudfärgen på en alv och en dvärg"

Och rörande ditt första stycke så tycker jag att man borde föra in det i ett lexicon under uttrycket hypokrat.
"Ändringar är ok så länge jag tycker de är bra ändringar"

Så nu är man hypokrat för att man har olika åsiker? Skärp dig.

Men ja, man kan se tillräckligt av trailern för att se att det är mediokert. Jag har aldrig sagt att hudfärger är basen för att jag tycker som jag gör så lägg inte ord i munnen på mig.

Av anon233652
Skrivet av HenrikM:

Visa mig en film/tvseries av en bok som inte ändrar på saker.

Jag ser inte hur det är relevant. Det handlar inte endast om att man ändrar saker. Kolla på ursprunliga trilogin av lotr till exempel. De ändrade saker men de togs emot relativt bra ändå, ellerhur?

För att de var välgjorda. Detta är bara ett hån

Av anon233652
Skrivet av Xinpei:

Som var helt okej filmer. Att sedan den artikeln bara skriker prepubertal fanboy som inte klarar av att något ändras gör ju inte saken bättre.

"Nevertheless, Payne and McKay once again showed their hubris and pride that they could do Tolkien’s story better than Tolkien." Yes. För det är ju inte så att dessa två kanske vill göra något eget inom ramen av det universum som Tolkien skapat? Nej då. Det skall var exakt som denna person tolkar det för annars är det hybris..

Jag delar inte åsikten att de var okej filmer tyvärr. Ren skit om du frågar mig.

Om man vill göra något eget av någon annans verk så får man nog även räkna med kritik. Speciellt när det ser ut som ett mediokert påkostat fanfiction skapat av folk som inte bryr sig ett dugg om om böckerna egentligen

Av anon233652
Skrivet av DevilsDad:

När hade du velat använda ett par sådanna lurar? Är genuint nyfiken, för själv använder jag bara trådlösa när jag är ute, i mataffären, på kollektivtrafik etc. Då föredrar jag definitivt slutna så man inte stör alla runt omkring sig.

Bara skönare att ha trådlöst när man sitter vid tvn, även inte negativt att slippa sladd vid skrivbordet

Av anon233652
Skrivet av KroesusSork:

Tänk dig ett par trådlösa AKG k240-II -- drömmen! Man kan ha på sig dem verkligen HUR länge som helst utan att det känns...

Drömma går ju! 🙂 Jag hade nog drömt om Sennheiser hd599 alt. Beyerdynamic Dt 990 som trådlöst. Något i den stilen iallafall

Av anon233652

Synd att ingen kan släppa ett par bra trådlösa openback med låg latens. Dessa är dock ganska intressanta och kommer testa dem någon gång

Av anon233652
Skrivet av Alexraptor:

Nehepp... visar sig att Rings of Power är inget mer än väldigt påkostad fan-fiction.

https://boundingintocomics.com/2022/02/16/the-lord-of-the-rin...

Låter som serien kommer bli värre än Star Wars ep 7 till 9 efter man sett trailer och sen läst detta

Av anon233652
Skrivet av NordhNet:

Njae, om du tänker på citaten från ”konungens återkomst” så är det:

Eller möjligen:

Från silmarillion

Det ”citatet” är något av en förenkling som inte riktigt passar i kontexten, i min mening (eller förvrängt för att passa) 🤷‍♂️

Texterna pekar på hur orcher skapas och att melkor (eller ”Morgoth Bauglir”, black hand, mfl) är en dumming av rang som inte kan göra något bra

Edit: Mest för att reda ut vad som är det faktiska citatet. Andemeningen är ju inte direkt fel i stort

Det är en parafras. Men tycker båda citaten kan stämma bra in på Amazon just nu faktiskt

Av anon233652

Ser ju värdelös ut. Hur kan någon vara taggat på detta?

Av anon233652

Jag kunde bara fråga 3 och fråga 7. Är inte gammal nog för det här men tur har jag.

Av anon233652

Maxar det mesta men stänger alltid motion blur, grain, dof och liknande trams

Av anon233652
Skrivet av Runqen:

Vill utvecklare inte vara en del i det Apple skapat så behöver dem ju inte det. Det är väldigt smidigt att komma till bordet när maten är färdig när man inte hjälpt till att laga den.

Vore det inte för apputvecklare hade iPhone troligen inte varit så dominanta. Apple hade isåfall lagat mat och inte haft någon som vill komma, varken utvecklare eller användare.

Av anon233652
Skrivet av blue eyed devil:

Så en sån här 8 000 Hz mus skulle det på något sätt vara bättre än en Logitech g pro, som har bäst sensor i hela världen?

Har du någon najs benchmark som ställer hero 25k mot pmw 3370 eller varför är hero bäst? 😁

Av anon233652
Skrivet av Herr Kantarell:

Kanske ni var med också på tiden med de tidiga optiska mössen (125Hz) som skuttade när man drog musen snabbt?

Tror man även har fixat det med algoritmer på moderna möss med låg rate.

Frågan är om man har nytta av över 1000 på en mus dock

Jag tror jag var väldigt sen med optisk mus. Hade kulmus när jag började lira cs och säkert fram till 2003 ungefär. Crt hade jag till 2013 😁

Är nyfiken på att testa om det blir skillnad på över 1000hz, men någon nytta vet jag inte om jag skulle hitta egentligen

Av anon233652
Skrivet av bennyfax:

Jag känner lätt skillnad mellan 500 och 1000Hz.

Håller med. Inte jättestor skillnad på musens rörelser men man märker lätt av det. 125 till 1000 är däremot jättekliv.

Av anon233652
Skrivet av lillaankan_i_dammen:

Skärmar så var de platta dyra länge men jag vill minnas folk köpte nya spel crt skärmar runt 2008.

Själv byte jag inte ut min crt förrän 144hz kom 😁 Var nästan så jag skickade tillbaka den när jag inte tyckte den var tillräckligt responsiv

Av anon233652
Skrivet av Spelaspel:

Monopol på sin egen produkt? Apple får väl göra vad de vill med produkterna de säljer. Gillar inte Epic eller något annat företag vad de erbjuder så är det inte tvång på att släppa grejer till plattformen, samma som Ubisoft t.ex gör med Steam där de inte släpper nya spel alls. Annars har Sony/MS också monopol på sina konsoler, där är det mer stängt än iOS när det kommer till sideloading/app stores. Även Valve och Epic har monopol på respektive spelbutik, alla betalningar går genom dem och spelutvecklare kan inte sätta in sin egen betalningslösning så Valve/Epic inte får några pengar på DLC köp etc.

Ja Apple har monopol på sin plattform. Valve och Epic har inte någon monopol för spelbibliotek så förstår inte hur du kan jämföra det ens. Har du missat diskussionen?

Däremot är Sony- och Microsoftjämförelsen bättre.

Av anon233652
Skrivet av medbor:

Tekniskt sett begränsar inte apple någon typ av försäljning eller appar som körs via webbläsaren (kolla stadia och annat), så det borde gå att bygga en spelbutik där om man vill

Men då går det väl bara att ströma och inte installera direkt på mobilen? Så skulle fortätta med att de har monopol, men kanske skulle använt ordet appstore istället.

Av anon233652
Skrivet av joakim99:

Då kan man kanske göra som flertalet i världen gör och köpa en android-telefon. Jag förstår inte riktigt upprördheten om jag skall vara ärlig.

Var är upprördheten? Jag nämnde att Apple kommer med en dålig jämförelse om de tänker jämföra sig med Steam och sedan la ett argument om varför jag tycker så.