Inlägg

Inlägg som k4rst3n har skrivit i forumet
Av k4rst3n
Skrivet av Tirre182:

Tycker lite synd om de som köpte MOH LE nu när man kan få precis samma early access + spelet för 380kr.

Åh nej jag har blivit blåst på 99 kr för MoH... Tur att jag slapp pizzan och ölen den dagen

Av k4rst3n
Skrivet av Thrasher:

Tja har en gaming rif från 2009 me gtx 295 tror jag att det är och en i7 920, 6gb ram... är det dags att uppgradera? kommer ett gtx 295 klara av bf3 på höga inställningar?. man borde kanske också skaffa sig sandy bridge med?

http://www.sweclockers.com/nyhet/14305-battlefield-3-alpha-i-...

Att utgå från Alphan så definitivt inte på High, men vänta till de officiella rekommendationerna kommer.

Av k4rst3n
Skrivet av edberg24:

Du vet inte vart man kan få tag på det? Jag hittar bara Vanliga MOH på Webhallen för 59 kr.

http://www.siba.se/Products/Product.aspx?id=4534085&sw=medal%... <- i lager + 29 spänn i frakt. Köpte mitt där, tog en dag att få, reggade och allt var frid och fröjd.

Av k4rst3n
Skrivet av RottingRhubarbs:

Detta har diskuterats jag vet inte hur många gånger i ett flertal trådar på detta forum. Det finns inget officiellt datum för när den stängda betan alternativt den öppna betan blir tillgängliga utan mest bara rykten och antaganden.

I början var man tvungen att ha en veteranstatus och prenumeration på Battlefield 3's nyhetsbrev för att få komma in på alfan, men mot slutet verkade det som att de reglerna lättades på och de som hade tur kom in ändå.

De med Medal Of Honor Limited Edition / Tier 1 samt en liten röd triangel uppe i vänstra hörnet på fodralet kommer få en inbjudning till den stängda betan om spelet är registrerat. Den stängda betan kommer pågå ett tag innan alla får tillgång till den öppna betan, hur länge den stängda betan pågår finns det dock inga officiella källor på så vitt jag vet.

Precis vad ovanstående sa. Eftersom Alphan varande 19 jul - 1 aug så är det väldigt ologiskt att den stängda Betan skulle börja direkt i Augusti. De ska ju se över alla information de fick från Alphan, allt från hur servrarna betedde sig till all feedback folk gav i forumet. Angående Betan så kommer vi säkerligen få reda på mer under dagarna då Gamescon är i ze Germanland, 17-20 Augusti om jag inte minns helt fel, så bara att vänta. Men en sak är säker, i September kommer många av oss att få spela Betan så tills dess se till och vara ute i solen och få lite färg pojkar

Av k4rst3n
Skrivet av D00mbr0s:

Kan alla joina den öppna betan eller är det bara medal of honor spelare?

Har fortfarande inte kommit någon information om det mer än att de som äger MoH Tier 1 / Limited Edtion är garanterade tillgång till betan. Sen om det är en vecka innan den öppna börjar eller dylikt återstår att se. Gamescon är runt den 17e Augusti om jag inte minns fel och då lär vi få reda på det med tanke på att man kommer kunna se och spela Battlefield 3 där samt att zh1nt0 hintat om det på twitter.

Av k4rst3n
Skrivet av xarl:

källa på stängd i augusti eller chansar du bara som alla andra här?

http://blogs.battlefield.ea.com/battlefield_bad_company/archi...

Citat:

Is this the Beta promised to buyers of Medal of Honor: Limited Edition?
No, this is an Alpha Trial, meaning this software is still not at the "Beta" development milestone. The Open Beta will start in September. The exact date for when Medal of Honor: Limited Edition players can join the Beta will be announced at a later date.

Citat:

Recently a Medal of Honor: Limited Edition Beta newsletter went out to users. What is that all about?
Well, that newsletter says you are entitled to play the beta in September. It is however not a ticket or a code. If you purchased a copy of Medal of Honor with the Battlefield 3 Beta sticker on it, you are eligible for the Beta. If you have not received the newsletter, make sure you opt in on your EA Profile to receive them. Also, if you haven´t received the newsletter and own a copy of Medal of Honor: Limited edition, you are eligible to play in the beta.

Jag tolkar detta som att Betan kommer börja i September och inte i Augusti fast de som har MoH: Le kommer få det lite tidigare. Sen om det nu är sista veckan i Augusti eller första veckan i September finns det inget svar på. Gamescon är väl runt 17e Augusti och det är väl under den som de kommer släppa mer information om Betan.

Av k4rst3n
Skrivet av Tirre182:

Ja vi får se. Själv tror jag på att alla kommer få tillgång till betan samma dag vare sig man har köpt MOH eller inte.

Jo de säger ju att det ska vara en öppen i September men varför ens säga att folk som köper MoH med en sticker ska få tillgång tidigare, känns ju nästan som en stängd Beta några veckor i Augusti. Men eftersom de själva inte släppt någon information om det än är det ju som sagt bara att vänta och se.

Av k4rst3n
Skrivet av Lullebulle:

Nej, alphan slutade idag, betan börjar senare.
Ja, det är för sent att köpa MoH.

Enligt supporten jag pratade med för dryga veckan sen så gäller erbjudandet 12 månader efter MoH var släppt vilket var 12 oktber 2010 så tekniskt sett ska det fortfarande fungera. Frågade specifikt att om de som köpt tier 1 / limited edition med en sticker om BF3 Betan skulle få tillgång och fick ett Ja på den frågan. Men eftersom alla verkar få olika svar äre väl bara vänta och se vad som händer.

Av k4rst3n

Stängs väl ner senare idag när folk kommer till jobbet på DICE. Undra när vi får info om stängda Betan när den börjar...

Av k4rst3n
Skrivet av Bobokrull:

Hur har ni gjort för att få erat mail ang betan ? Jag har reggat mitt Tier 1 i orgin programmet samt spelat några rundor online. Dock kommer inte spelet upp på ea.com. Hur gjorde ni ?

Jag köpte också och reggade Tier 1 samt lirade några rundor på nätet och det enda jag fick mail om var att jag reggat tier 1 / limited edition på mitt EA konto. Snacka med supporten och de sa att alla som köpt det och aktiverat det kommer få tillgång till den stängda betan men när jag sa att jag inte fått nåt mail än sa de att de skickar ut de mailen lite då o då och inte direkt efter du aktiverat så antar det bara är att vänta och se. Frågade specifikt om just tier 1 = stängd beta access och var ett Ja på den frågan.

Av k4rst3n
Skrivet av flyawaynille:

många som klagar på parken tycker jag. Men de flesta jag kör med fattar ju inte att man måste utnyttja Lav för att vinna. den tar ju många skott. om man ställer den nära mcom och får hjälp att ta bort rocket-snubbar så är det inte så svårt i parken. Om det däremot blir som jag sätt många gånger att folk är rädda för sin k/d och ligger i mitten av parken när man bara har b kvar så kan man inte vinna. jag ställde mig med lav bredvid B men ingen sprang fram och armade, utan de låg kvar 100m bort. Jag tycker att skadan är bra, inte för kraftig och inte för svag. Däremot tycker jag att 3d-spotting ska bli serveroption så att man inte behöver köra hardcore för att få bort det. sen borde de ta bort k/d från scoreboard. då skulle man slippa folk som inte vågar arma mcoms för att de kanske dör en gång.

Kan inget mer än att hålla med här.

Av k4rst3n

60+ fps på high i 1920 med riggen nedan.

Av k4rst3n
Skrivet av andyboy88:

-Någon som vunnit en match som attackerare? spelat en del men, aldrig vunnit en match...

Jorå, vunnit fler gånger, men det är svårt att komma förbi första parken helt klart. Personligen gillar jag nog tunneln och terminalen bäst, tighta områden och flera olika vägar man kan välja att för att ta sig frammåt. Extremt nice är att köra Engineer och dra iväg en raket i tunneln och se hur jäkla grym ljusmotor spelet har!

Av k4rst3n
Skrivet av Erik/Out:

Lirade lite igår men oj vad jag saknar kill-cam. Men det är väl inget som kommer senare va?

För mig det stod nån stans att man kommer kunna sätta på/av kill-cam men då att det är ett server kommando och att det troligen är default på off.
Tog deras survey och en del av frågorna var just om när du dog om du visste vem/vart ifrån du blev dödad av m.m. Alla som kör Alphan borde fylla i den surveyn, ligger i nedre vänstra hörnet i battlelogen.

Av k4rst3n
Skrivet av pocke-boy:

Det här med early access. Jag köpte mitt MoH Tier 1 på steam. Registrerade det sedan på Origin. Men blev orolig när jag aldrig fick något beta-mail så jag ringde och hörde hur det låg till. Då, enligt supporten, så gäller min cd-nyckel endast för standard edition och inte LE eller T1.
Kollade sedan på steam storepage. Då hade dom på steam tagit bort early access texten.

Snacka om att man känner sig lite lurad...

Jag köpte Tier 1 på Siba och efter jag installerat fick jag ett mail om att jag reggat limited / tier 1 på mitt konto men inget Beta access. Dock när jag snacka med supporten så sa de att ifall det står i Origin att du reggat det så kommer ett betamail bara att det kan ta ett tag.

Av k4rst3n
Skrivet av AMSR:

Jag fick en beta key, spelade nyss. Har dock runt 20-25 fps med 1920*1080 med mitt 6950 :/

Då har du nog någon fin flaskhals nån annan stans i din låda för med mitt 6950 går jag nästan aldrig under ~50 fps i 1920 och settings på High.

Av k4rst3n
Skrivet av KKay:

Någon som testat med dom nya AMD drivrutinerna?

Ska görat när jag kommer hem men 11.5 flyter riktigt bra om nån mot förmodan skulle ha problem med AMD.

Av k4rst3n

Ranka precis upp till Level 5, låser upp allt möjligt godis allt eftersom. Måste säga att jag är mäkta imponerad över hur bra framerate man har, även i stunder då det är mycket rök, projektiler och folk så känns det inte som det blir segare på grund av det!

Av k4rst3n
Skrivet av Tigerhamster:

Och det kan man inte ändra om? Skit också. :/ Ska man lära sig WASD istället för ESDF? Töntigt.

Hehe, oh fan, ESDF:are, ett sällsynt folk

Skrivet av widL:

Nu har jag spelat några rundor, första intrycken är att det flyter rätt dåligt (i5 760 @ 3.9, HD5850, 1080p, low) och att det är totalt vansinnigt att det inte går att ändra kontrollerna! Jag har alltid spelat FPS-spel med helt andra kontroller än dessa, och det lär ta några dagar att vänja sig...

Hey, man, it's Alpha!

Av k4rst3n

För er som spelar här kommer en liten snabb lathund till keybindingsen:

W A S D = Duh!
Space = Hoppa
LCtrl = Ducka
X = Ducka toggle
Z = Ligga toggle
Shift = Spring
Q = Tagga fiender
F = Snabbkniv
G = Granat
T = Ficklampa
R = Ladda om
E = Disarm

Inte hittat "Hold breath" med snipern än dock...