Inlägg

Inlägg som Noob I am har skrivit i forumet
Av Noob I am
Skrivet av eriksson850:

Jag vill ha en 2tb 2230 att uppgradera min Steam deck med.

2230 2 Tb låter ännu bättre. Ovanligt i laptops vad jag vet men är såklart lockande med ännu mindre ssd enheter.

Av Noob I am

Jag hoppas att Crucial nu kommer kunna producera ensidig 2242 med 2 Tb i kapacitet. Det är viktigt för att kunna göra små laptops men behåll förmågan att byta SSD.

Av Noob I am

Tråkigt att detta sker. Jag har ingen bra erfarenhet med Kontakt C. Den börjar enligt min uppfattning glappa alldeles för tidigt. Min iPhone är nästan 5 år och har inga problem. Jag anser att framtidens lösning till denna byråkrati är trådlösladdning. Detta innebär att strömkontakten inte slits i onödan. Dock tror jag att Apple kommer bruka klausulen gällande tjocklek.

Av Noob I am
Skrivet av Jesper.P:

Förvånande att Mercedes var så långt bakom efter att det sades att de skulle vara överlägsna i långsamma kurvor. Känns som det är dags att skrota no-sidepod konceptet nu. "Snabbt på simuleringar" är ju inte så imponerande. Känns som deras strategi detta år är att vara snabba på fredagar och baserat på det säga "vi är inte så långt efter, kolla bara Russell som är snabbast i FP2".

Skrivet av Mieriola:

Frågan är om de har en Plan B redo eller om de investerat för mycket i sin designfilsofi. Är ju knappast såpass lät som att bara smälla dit några sidepods och så blir allt bättre.
Tippar på att de snart ger upp säsongen, om de inte redan gjort det, och börjar fokusera på nästa säsong. Där kommer de garanterat ha en sidepod igen.

Jag anser att ni är lite väl heta på gröten. Föra helgen kund de konstaterat att de har fått CFD och verkligheten att samstämma. Detta innebär att de nu kan utveckla bilen för att få ut max prestanda. Mercedes verkar inte vara tillräckligt snabba på lördag. Dock har de visat tendenser till att ha en bra bil under söndag. Herr Wolff påstod själv att Hamilton hade fart nog för att utmana Verstappen och Leclerc förra helgen. Jag tror att Hamilton kommer ha en rimlig chanse till att säkra en nionde seger på Silverstone.

Av Noob I am

Skulle vara roligt ifall de gör en ersättare till Macbook 12 tum med ett M2 chip. Air är nästan 50% tyngre än 12 tum så det borde finnas marknad för den. ARM borde dessutom fungera utmärkt i ett fläktlöst chassi. Jag hoppas bara att de inte ger den 1 USB-C port denna gång.

Av Noob I am

Reflexfilter har stor påverkan. Matta filter har tendens att göra hela skärmen suddig. Den typen av filter ska undvikas ifall rummet tillåter

Av Noob I am

Ett RTX 40x0 grafikkort som kostar 3000 kronor men har tillräckligt mycket minne för att spela i 4k. Har väntat sedan 2019 på att skaffa ett kapabelt grafikkort till min LG C9

Av Noob I am

Redan säsong 10 gjorde South Park en egen tolkning av säsong 2021 sista minuter. Red Bull fick kämpa precis lika hårt som Red Wings för sin seger.

Av Noob I am

Den stora förloraren denna säsongen är nog Michael Masi. Han har vart i centrum runt mer eller mindre varje kontrovers. Inget stall verkar road av hans beslut. Vad jag vill minnas så var det mindre kontrovers när Charlie Whiting satt vid rodret.

Ser väldigt mycket framemot nästa års mästerskap då Alpine och Alonso kommer briljera. Hoppas även att de ser över reglerna kring att trycka av motståndare. De borde även införa rödflag i stället för säkerhetsbil i sluten av loppen så att vi slipper antiklimax.

Jag undrar ifall Hamilton nu i efterhand önskar sig en snabbare stallkamrat än Bottas som kunde hindrat Verstappen från att gå in och byta däck.

Av Noob I am

Max förtjänade inte detta för fem öre. I alla fall inte på detta sättet

Av Noob I am

Fy fan vilket beslut! Fy

Av Noob I am

Detta kommer bli tuft för Hamilton. Vinner han detta så förtjänar han verkligen sin åttonde titel.

Av Noob I am

Max Verstappen har kört riktigt fult denna helgen. Men Hamilton körde riktigt klumpigt.

Av Noob I am
Skrivet av Fulci:

Vilket snack de kör på radion. "That is my offer". Antingen finns det regler och de upprätthåller dem genom att besluta, vad är det här för konstigt dealande över radion?

Skulle verkligen vilja höra vad de sa på radion. Missade pga ett telefonsamtal. Har vi nu Ocon, Hamilton, Verstappen?

Av Noob I am

Tur för Max att det blev rödflag. Han skulle aldrig få behålla den platsen.

Av Noob I am
Skrivet av Hejss:

Jag såg någon diskussion som föreslog att Mercedes eventuellt tar en ny motor varje race, 5 placeringar är värt det om man kan köra om alla så lätt som Hamilton gjorde igår. Det är ju dock en kostnadsfråga också.

Jag tycker det låter som en konstig slutsats att komma fram till efter gårdagens sprint. Hamilton körde om långsammare bilar, behövde aldrig spara däck och hade lite bränsle i tanken. Under ett riktigt lopp tror jag ej några få procent mer effekt skulle hjälpa till att köra om Verstappen.

Av Noob I am

Alla objektiv har ett minst avstånd de klarar av att fokusera på. Det hela är nog så enkelt att xs har ett kortare minsta fokus avstånd jämfört med 13 mini

Av Noob I am
Skrivet av Prästost:

Brukar inte Kabeln till Lightning gå i sönder efter typ 5 månader vid kabelns ändar?

Typ alla min bekanta med Apple produkter har det problemet med Lightningkabeln.

Det ligger något i vad du säger, jag har själv en kabel som har gått sönder på detta sättet, dock under tidsspannet av 2 år. Detta är tillföljd av en dålig kabel med undermålig dragavlastning snarare än kontaktdonets konstruktion.

Av Noob I am

Själv har jag haft både USB-C och Lightning. Jag anser utifrån ett mekaniskt perspektiv att Apple har lyckats bättre. Minimalt med glapp efter flera års användning. Så detta får väl anses vara en nedgradering men ett häftigt projekt.

Av Noob I am
Skrivet av Gimberg:

Du vet att Bitcoin skapar ett incitament till en del energiutvinning för att reducera utsläppen. Ett exempel är när man pumpar upp olja så finns det oftast en massa olika naturgaser. Mest metan som också har fler gånger större påverkan på växthuseffekten än koldioxid.

När man då stöter på gaserna så måste man lufta ut dem, oftast kräver myndigheter att sådan gas måste brännas och bli koldioxid innan det släpps ut.

Men då tack vare Bitcoin så skapas ett incitament att ta vara och konvertera den metan gasen till koldioxid och samtidigt ge energi för att mina Bitcoin och säkra blockkedjan för alla som vill använda den för att köra finansiella transaktioner. Sen om man vill fortsätta så skulle man kunna ta vara på värmen och värma hus med tex fjärrvärme.

Jag finner det högst otroligt att krypto skulle vara bra för planetens kvot mellan utsläpp och producerade el. Ser absolut inte hur det skulle kunna bidra till minskning av planetens realutsläpp. Finns det någon livscykelanalys som stödjer dina påståenden?