Inlägg

Inlägg som Doofmachine1 har skrivit i forumet
Av Doofmachine1
Skrivet av SCORPIUS:

1. Prova ett annat batteri i affär tex.
2. Garanti.

Så det finns lösa exemplar, t.ex på telia så man kan testa lite fort? innan man skickar iväg den på onödig service.

Av Doofmachine1
Skrivet av tcntad:

Du vet om att den endast är vatten"tät" om den är i ett stycke va?

Ja, men om batteriet trillar ut så stängs den av och ingen "ström" går genom. Den har överlevt, dock vägrar den ladda. Lät den torka innan start så.

Av Doofmachine1

Bytte från Swedbank till Nordea, har varit otroligt bra service och snabbt.
Vet inte om dem har exakt vad du söker, men det funkar bra för mig!

Cons
Vissa butiker kan jag behöva vänta till måndagen veckan efter för att se hur mycket jag har kvar på kontot. Ingen big deal, men kan vara lite småsurt om man måste hålla koll på sina slantar.

Av Doofmachine1

Samsung Galaxy S5, Vägrar ladda efter tappad i vattnet.

Hej, kollade runt lite men hittade ingen med samma problem. Så skapar ny tråd!

backstory
Så, var på krogen och lite lätt berusad. Smart som jag är när jag är på toaletten så känns det som en smart idé och kolla snapchat.
Tänkte svara på en samtidigt som jag st.... Jag tappade den i toaletten, mobilen hamnade i 3 delar. Mobil, skal och batteri. Fiskade upp dem och sköljde av dem. Torkade av dem med papper och la i fickan, när jag kom hem la jag mobilen i ugnen i cirka 9h på 50 grader och väntade ytterligare 2 dygn innan jag försökte starta den. Den funkar, men när jag försöker ladda den så laddar den i kanske 10 sekunder sen slutar den ladda.

Så nu vänder jag mig till er om hjälp, vad tror ni det beror på? Batteriet, eller kanske laddningshonan/uttag(eller vad det nu heter).
Vore jag åka in till Telia be dem skicka den på reparation, eller kanske bara ett nytt batteri hjälper?

Ifall det skulle bero på batteriet, så skulle det va ett stort + ifall ni visste något pålitligt batteri men kanske lite extra juice (mAh) i den utan att jag en dag har ett stort frätande hål i låret.

Tack i förhand!
Mvh

Av Doofmachine1

http://www.inet.se/produkt/1972707/asust100-chi-10-1-fhd-med-...

Den kan jag tycka är en liten typisk mamma dator, inga high end komponenter, men det sitter en SSD där så den ska nog kunna ladda hyffsat fort..

Av Doofmachine1

Tror ni att en 670oc och 3570k håller stabila 60+ frames på high? Man har ju testat can you run it etc.etc och blivit besviken några gånger...

Av Doofmachine1

Tror du inte kan få någe nytt så.. men om du köper ett nytt så fixa en flaska anti-klös spray eller vad det heter o dra på alla kablarna.

Av Doofmachine1

19 år
Nån tusing timmar på 1.6..
Runt 900H på go
DMG

Spelar mycket med engelsktalande personer så om du kanske e sugen på lir innan 21.00 eller inte har något emot o prata engelska då han jag lirar med mest är en bloody jänkare.
Gogo pm. Är på luren så orkar inte dra fram steam link

ps jag improviserar mycket. Grimsar o konstiga strategier. Funkar ibland. Ibland inte.

Av Doofmachine1

Okej, laddade ner Realtek High defenition audio. O allt fixades tydligen direkt behövde inte göra något där inne. Så, tack för tipset för realtek, hade helt glömt bort det.. tänker bara på det när datorn är fräsh o inte har något till moderkortet..

Av Doofmachine1

Teamspeak

Av Doofmachine1

QH-90 mic fångar upp ljudet från lurarna.

Hej, efter lite vevande ifall jag skulle skaffa steelseries elite, siberia v3 eller qpad qh-90 så blev det tillslut qh-90. Ljudet är prima, micken är kristallklar för dem som jag frågat. Men ett problem bara. Micken verkar plocka upp ljud från lurarna och gör ett echo så folk hör sig själva ibland. Det finns ju enkla trick o fixa detta typ o sänka ljudet, men som jag är halvdöv så kör jag gärna på max. Och försöka dra micken längre ifrån är inte möjligt då den är så långt bort den kan. Så jag undra bara kan det vara någe fel på lurarna så jag behöver skicka tillbaka dem? eller så kanske jag bara är döv nog för att micken hör bättre än jag?

Tack o hej. MVH Victor

Av Doofmachine1

Bestämt mig, får bli ett par qh-90 lurar efter läst runt lite. Tack för tipset

Av Doofmachine1

Nattlampa med vitt ljud/ljus

Hej, ursäkta ifall jag felplacerar tråden.. men detta verkade mest vettigt o lägga den på.

Då jag har vissa svårigheter och somna, inte sova dock.. det kan jag göra länge och skönt.
Söker jag en nattlampa som ger av sig vitt ljud & ljus. Då det sägs vara stimulerande inför sömn.
I nuläget så slår jag igång ett avsnitt south park eller liknande serier som jag inte behöver oroa mig för spoilers. För att somna till, jag tycker om ljuset och ljudet i bakgrunden då jag har svag tinnitus. Musik har jag testat somna till men det funkar inte alls lika bra.

Och jag har kollat runt lite på nattlampa, men hittar dock bara för barn då jag är princip vuxen, kanske lite mörkrädd och hörselskada.
Någon som har tips på vart jag kan hitta en sådan lampa som ger av sig vitt ljud & ljus?

Tack på förhand. Victor

Av Doofmachine1

Använder mig av ett par v2 just nu, älskar hur de sitter på huvudet och är "stealthy" känns knappt att jag har på mig dem och att de har rätt gott med luftflöde i dem så jag inte får fuktiga öron som luktar illa :PpP men om qpad också funkar bra till detta. kanske jag slår till på dem istället.

Av Doofmachine1

Steelseries Siberia V3 eller Siberia Elite?

Tjena, såg nu på dreamhack att siberia v3 hade släppts. Så jag satt och undra ifall man kanske skulle ta en uppgradering från sina Siberia V2 till V3 eller om man kanske skulle gå på ett par Elites? då dem ligger ungerfär på samma prislapp med 200:- mellanskillnad.. men när man är över 1000:- så skulle jag inte säga 200 är så värst mycket extra och lägga ut? nån som har koll på vilka som är mest värda och skaffa när det gäller ljudkvalité till musik och surround till CS:GO?

edit: Såg nu att jag hade kollat prislappen på siberia v3 Prism som kostade lite mer än vanliga svarta. Men samma fråga står kvar.

MVH. Victor

Av Doofmachine1

http://www.g2play.net/store/Arma/

Bra pris, Leverans på en kvart typ!

Av Doofmachine1

R9 helt klart om du väntar till årsskiftet och köper någon annan referensekylare. Då R9 290x med nuvarande kylare sägs flickra i stor press.

Av Doofmachine1
Skrivet av xerez99:

Står på recensioner på inets hemsida att folk har haft problem med den hårddisken, att den försvunnit från bios och dylikt. Deras problem har löst sig efter firmware uppdatering, så testa det om du inte har gjort detta.

Okej, Som jag har förstått det så ska jag hitta mig till MSI downloads och sedan ladda ner Bios update därifrån. Jag är väl inte så jävla high på detta, Ska jag ladda ner genom bios webbläsare eller ska jag tanka nu o lägga in på USB o köra därifrån eller dylikt?

Av Doofmachine1

SSD hittas i windows, men inte i bios. Och windows vill inte installeras på den heller. Hjälp!

Tjena, såhär ligger det till. I veckan så bad en polare åt mig hjälpa han med datorbygge.
Jag fick igång datorn på bara någon timma och sedan när vi kör datorn och ska installera windows på hans SSD, så säger windows emot att den inte vill
installera på denna disk och partition, Så jag gjorde en basic clean på hårddisken, och sedan dela upp den i en ny partition som heter windows. Men det ville inte funka heller, Så jag går in i bios och ser vad jag kan göra där för och fixa problemet. Och sen slår det mig att SSD'n inte finns någonstans där,
Så jag testar o byta mellan IDE och ACHI. Funkar inte det heller. Och SSDn kan ju inte vara trasig heller för den visas i windows men vägrar bara att installera där för det är någe konstigt med den.

Saker jag testat:
Clean
Dela upp SSDn i partitions (ntfs)
Kört med endast SSDn (utan skivläsare och SSHDn inkopplad)
Hoppat mellan olika sata ingångar.
_______________________________________________________

SSDn kan ju inte vara trasig eftersom den visas i windows, Men vägrar dyka upp i bios

Någe tips vad jag kan testa för att få igång den?
Har googlat som en tok, Så mitt sista hopp är er.

SSDn
moderkortet

PS.. Var inte 100% säker vart jag skulle placera tråd, Detta kändes mest vettigt.

Av Doofmachine1
Skrivet av Curemylife:

Kanske hade räckt med att ställa frågan i din andra tråd?

Nu vet jag ju inte riktigt hur du har dina flätar riktade, låter som om du har utsug fram för att du skulle få in fräsch luft genom radiatorn som satt i bakkant(?). Just för stockkylaren hade jag ju personligen bytt tillbaka flödet så att insuget sker i fronten av chassit och sedan en fläkt som petar ut den... har inte Phantom en stor i toppen? Isf är det ju hur lugnt som helst!

Ang. kylare, är egentligen samma prestanda i toppsegmentet både vad gäller ljud och kylning, t.ex Noctua dh14, beQuiet! Dark rock pro 2, Thermal right silver arrow.

Sant sant. Phantom har en stor i toppen, Men den va den kortslutning i så jag orkade inte hålla på o byta o grejjer. Var tvungen o skicka in hela chassit så sket i det.

Men jag får ta o beställa fläktskruvar o en fräsh fläkt i veckan isf!