Inlägg

Inlägg som KurtEgon har skrivit i forumet
Av KurtEgon
Skrivet av Mr. Bravo:

Det är olika uppdrag och borde inte påverkar varandra. Hur påbörjade du det uppdraget? Man ska möta en Stalker direkt när man kommit från Garbage, som vill att man ska hjälpa till att försvara dom mot militärerna som stormar deras camp (Eller om det kanske var tvärt om). Man följer snubben springandes dit och börjar skjuta sig genom området. Efter en stund så kallar militärerna in specialtrupper med helikopter, och då flyr dina polare och sätter upp ett camp längre bort mot Garbage i en tågtunnel istället, och så är det klart där.

Om du har startat uppdraget på något annat sätt så kanske det har buggat ur, tex om du inte har träffat Stalkern borta vid laddningszonen mot Garbage, om du kom från något annat håll.

Är du säker på att du har dödat alla militärer i området ordentligt? Ibland kan det ligga någon kvar som är skadad men ser död ut. Dom syns fortfarande som en röd plupp på kartan iaf och registreras som en levande person.

Jag minns inte exakt hur det började, det har blivit mitt highlight quest i alla fall för pilen pekar ditåt hela tiden. Efter att jag dödat alla så pratade någon snubbe med mig och sen sprang han och några till ut en liten bit utanför basen. Är detta main quest förresten? Går det att byta quest som pilen pekar åt? Om det bara är någon side quest så borde jag ju kunna köra vidare med strelok eller?

Av KurtEgon

Har fastnat på questen där man ska rädda alla stalkers i basen genom att döda alla där. Har skjutit alla men det står forfarande att jag ska rädda dom. Minns inte vad stället heter men det är typ där man kommer upp när man har plockat streloks flash drive. Kan vara för att jag inte hittade hans flash drive först gick ut och dödade alla... Hittar inget på Google så jag börjar tro att det inte är så vanligt

Av KurtEgon
Skrivet av SirMacke:

Så, nu har man spelat lite.
Fick fixa behörigheter på katalogen, annars sparades varken spel eller inställningar.
Mycket snygg grafik, ljuseffekter är mycket bra.
Måste få grafikinställningarna hyfsade, första rundan fick jag 40fps, drog ned lite saker och fick 400.

EDIT:
Jobbigt problem, har hittat/tradat ammo men står bara 0/0 med vapnen uppe.
Grrr.

Och ja, det är rätt kaliber med mera.

Högerklicka på ammon i ditt inventory och välj "attach to belt" så kommer du att använda ammunitionen

Av KurtEgon
Skrivet av thunderboy88:

exakt som skrivs här, spelet är tydligen försenat pågrund utav vissa problem med att ladda upp 16gb som spelet väger in på ouppackat.

Jahopp, där rök det söndagsnöjet...

Av KurtEgon
Skrivet av 100mbit:

Tror det beror på att din vram tar slut, då börjar de stuttra o leka runt..

Jo då var det nog... Sålde dem och köpte mig ett 780 istället, nu flyter allt på kalasbra

Av KurtEgon
Skrivet av upl8447:

Var inte ledsen du missar inget!

Ett par vapen upplåsta, m249 och p90 bland annat.

Av KurtEgon
Skrivet av Tornex:

Kan det inte vara nån "bugg" mellan moderkort och graffet då?
Hade ju problem med and 6870 i cf.
Kompisen lika så men han hade 6950 cf.
Exakt samma problem fick vi. Nästan samtidigt också.
Vi hade samma moderkort och CPU osv.
Efter att ha bytt till nvidia singel kort så funkar allt bra igen.

Hoppas det inte blir samma problem för mig som för dig kurtegon

Nä jag hoppas att det löser sig för dig!

Av KurtEgon
Skrivet av Gunner357:

Bf4 kraschar även fast man kör singelkort.

Mycket sällan för mig. Kör jag med ett kort så kan jag spela i flera timmar istället för 15 minuter.

Av KurtEgon
Skrivet av Tornex:

Folk som sagt och så har man läst här och där att sli ger problem....microsuttering eller vad det nu kallas. Har inte läst på så mycket om detta som ni kanske hör hehe...

Jag försökte köra sli med två 660ti, det var inte problemfritt. Om du bara ska spela gamla spel med färdiga sli - profiler så kör i vind, men ska du spela nya spel så kan det vara problematiskt. Jag har haft mycket problem med bf4, ac4 och lite andra nya spel. Problemen är allt ifrån krascher till fruktansvärt ojämn fps. Har pratat med andra som har samma setup som mig och för dem så fungerar det felfritt. Jag har beställt ett 780 då jag tröttnat.

Av KurtEgon
Skrivet av Basilisken:

Jag tänkte att jag skapar en tråd(förhoppningsvis ligger den rätt) för oss som inte har en TV och varför vi inte har det.

Själv kan jag säga att jag har inte haft en tv på snart 4-år, och det känns riktigt skönt. Varför vill man utsätta sig för en massa reklampauser mitt i allt och repriser av filmer och serier? Ta en film som går på 3:an, någon dag senare går samma film på 5:an, efter det på 6:an osv. Eller dem där avbrotten mitt i en serie/film när något spännande ska hända, bara för att avbrytas med att det har kommit ut nya sorters tamponger eller en ny modell av ett tvättmedel.

Har du en tv eller inte har en tv? Varför har du en, varför har du inte en?

Det vore intressant och se olika åsikter. En tv idag är ju en stor del av ens vardagliga liv. Jag kör allting streamat via netflix/HBO osv, där kan jag se det jag vill utan att avbrytas av reklamer i tid och otid.

Edit: När jag menar TV, så menar jag tv med abonnemang för kanaler. En tv som man har som skärm är en helt annan sak.

Jag kommer nog vilja ha en tv då jag lämnat hålan jag bor i nu. Främst för att man får "idéer" på saker man vill se och så tycker jag det är lite annorlunda att se på någonting där det inte är på mina villkor, det blir en helt annan grej.

Av KurtEgon

SLI i BF4

God kväll sweclockare!

Hur fungerar sli för er i bf4?

Jag får massiva frame rate drops oavsett vilken setting jag kör på. Jag lyckades få det att fungera en stund då jag installerade om drivrutinerna till grafikkortet. Då flöt det på fint på ultra med konstant 60 fps på Paracel Storm 64 spelare. När jag stängt av spelet och skulle lira igen på en annan server så var dropsen tillbaka igen. Vad kan det vara som strular? Blir så sjukt förbannad på detta, snart säljer jag korten och köper ett 780.

Av KurtEgon
Av KurtEgon
Skrivet av Zpnk:

Nope... en mjuk historia

Provade att installera om drivrutinerna, då fungerade det i ultra med konstant 60 fps och helt utan drops till och med. Glädjen var dock kortvarig, det fungerade bara ett game och sen vart de tillbaka och dropsen var ett faktum. Fan vad sur jag blir, ska nog sälja korten och köpa mig ett 780 istället.

Av KurtEgon
Skrivet av Zpnk:

Tror jag ska ha samma drivar (kan inte säkerställa då jag inte är hemma nu). Med de förra drivarna 331.5nåt fick jag gayparad när jag försökte lira sp-kampanjen (allt ljus i spelet flimrade i regnbågsfärger )...

SLI funkar bra tycker jag, inga drops, enda gångerna det kraschar har det vart pga servern. Sen skiljer våra datorer sig åt en aning då jag har dubbla 680 och en överklockad i7:a.

Testade fraps en sväng och skrev så här i fps-tråden:

Eller har du kanske en hård sli-brygga? Har hört att det kan påverka men är inte säker...

Av KurtEgon
Skrivet av SectionX2:

aldrig fattat iden med två kort. Varför köper man inte 1 värsting kort istället för 2 bra?

http://www.techspot.com/review/644-nvidia-geforce-titan/page6...

Titan presterar 6% sämre är än två stycken 660ti på bf3 i 2560x1600. Det är ganska bra prestanda per krona, speciellt om man jämför med titan.

Av KurtEgon
Skrivet av Zpnk:

Tror jag ska ha samma drivar (kan inte säkerställa då jag inte är hemma nu). Med de förra drivarna 331.5nåt fick jag gayparad när jag försökte lira sp-kampanjen (allt ljus i spelet flimrade i regnbågsfärger )...

SLI funkar bra tycker jag, inga drops, enda gångerna det kraschar har det vart pga servern. Sen skiljer våra datorer sig åt en aning då jag har dubbla 680 och en överklockad i7:a.

Testade fraps en sväng och skrev så här i fps-tråden:

Jo de skiljer sig åt, men det borde inte vara så buggigt med mina eftersom det fungerar med dina från samma serie :/ får pilla med lite beta-drivrutiner och se ifall det funkar. Det kan även vara hos dice som problemet ligger om jag har otur...

Av KurtEgon
Skrivet av Zpnk:

GPU: 2st. 680 +110 +335
CPU: i7 2700k @ 4.6Ghz
OS: W7 x64
RAM: 2x4GB 1600Mhz
Max FPS: Ej testat
Avarage FPS: Ej testat
Min FPS: Ej testat
Upplösning: 5760x1080

Ingame settings.
AA Deferred: 2x MXAA
Resoultion Scale: 100%
AA Post: OFF
Post Process Quality: Low
Ambiet Occlusion: OFF
Motion Blur: 0%
Lightning Quality: Low
Terrain Quality: Medium
Mesh Quality: High
FOV: 90
Texture Quality: Medium
Weapon DOF: OFF
Texture Filtering: Medium
Effects Quality: Low
Terrain Decoration: Medium

La till "kategorin" upplösning... alla spelar ju inte i 1920x1080

Jag får återkomma/uppdatera sen med FPS då jag inte testat det än. Spelet är jävligt krävande och jag drar hellre ner en hel del på "ögongodis" för att få flyt i spelet. I trean kunde jag köra avsevärt mycket högre inställningar... men men. Med dessa settings flyter det på utan bekymmer för mig... men är det nåt ni skulle rekommendera att jag ändrar på så är jag öppen för förslag

Hur fungerar sli för dig? Jag kör med 331.65 drivrutinerna med datorn i sign (windows 8 64b pro) och spelet kraschar alltid efter ca 2 minuter. Under spelandet så får jag massiva drops, så pass mycket att det blir ospelbart. Jag kör allt på high även ifall geforce-programmet säger att jag ska köra det mesta på ultra. Jag håller konstant 60 fps helt utan drops när jag kör med ett kort och sänker till medium.

Kör du månne beta-drivrutiner?

Av KurtEgon

Battlefield 4: Windows 7 vs Windows 8

Hittade en trevlig länk häromdagen som jag tänkte dela med mig av.

http://imgur.com/a/kNm6U

Förhoppningsvis så kommer en del google-sökningar ar leda hit

Av KurtEgon
Skrivet av Skynet-IRC:

om det är som ATI så ska det finnas en flik i nvidaias program för SLI .
kolla om du har SLI aktiverat
har du det aktiverat så kör ett grafik test program och kolla hur korten arbetar.

Skrivet av Gunner357:

Kör ett gpu test och titta i tex MSI afterburner hur de jobbar.

Skrivet av Skynet-IRC:

ja du lär få vänta till slutet av månaden om du vill se skilnad i BF4 som du skrev att du spelade .
BF4 är bara BETA just nu .
BF4 BETAn har visat sig ha en stor grad av olik prestanda hos alla spelare .
några med monster burkar får bara 30fps och en del lagg
samt de med klena burkar har visats ha blandad bra prestanda i betan .

detta var samma under BF3 Betan och det var likadant liv om uppgraderingar för just en beta som inte är helt fullt optimerad till det bästa samt att det inte var en ny Build som dom lade upp i Betan.

Körde allt på ultra med vsync på. Pendlade från 30-60 hela tiden helt oberoende av situationer. Kunde vara mitt bland explosioner och rök med konstant 60 och sedan när jag är inomhus så droppar det till 30. Sänkte till high men det var exakt samma sak där. Ett av korten jobbar 100% medan det andra ligger på runt 45%. Jag provade att stänga av sli och då hade jag helt plötsligt konstant 60 fps på high... Jag får väl vänta på riktiga drivrutiner samt det färdiga spelet.

Av KurtEgon
Skrivet av Wrathborn771:

Har du testat några andra spel? För att säga att det inte fungerar när du bara har testat en gammal beta build av ett spel är inte särskilt klokt.

Skrivet av Skynet-IRC:

ja du lär få vänta till slutet av månaden om du vill se skilnad i BF4 som du skrev att du spelade .
BF4 är bara BETA just nu .
BF4 BETAn har visat sig ha en stor grad av olik prestanda hos alla spelare .
några med monster burkar får bara 30fps och en del lagg
samt de med klena burkar har visats ha blandad bra prestanda i betan .

detta var samma under BF3 Betan och det var likadant liv om uppgraderingar för just en beta som inte är helt fullt optimerad till det bästa samt att det inte var en ny Build som dom lade upp i Betan.

Skrivet av Gunner357:

Kör ett gpu test och titta i tex MSI afterburner hur de jobbar.

Ser nu att det bara är ett av korten som jobbar... Kan lika gärna stänga av sli då o.o Det stod att det skulle finnas sli-profiler (331.40 beta) men de verkar inte fungera. Eller behöver man aktivera dem på något sätt?