Inlägg

Inlägg som hakro807 har skrivit i forumet
Av hakro807
Skrivet av Yatagarasu:

Detta är ju inget annat än fantastiskt, speciellt om det i framtiden kan standardiseras så att vi slipper kablar helt och hållet på moderkortets framsida. Tar mer än gärna en extra lång "PCIe-rad" och kopplar sedan allt kablage i baksidan istället.

Hade det varit HP, Lenovo eller Dell så kanske, men det är Asus vi talar om här. Företaget som glatt släpper en ny form factor för att 6 månader senare i tystnad döda alla produkter som använder den nya kontakten.

Av hakro807

Att man måste ha en skrivare ansluten till internet för att den ska fungera är en rent dystopisk utveckling.

Av hakro807

Svårt att se att detta kan bli en speciellt nyskapande produkt. Men med 40 miljoner (än så länge) sålda PS5 så finns ju ändå en betydande marknad. Intressant utveckling iaf. Som unga satt vi och spelade på 20" CRT. Nu har vi allihopa gigantiska skärmar i vardagsrummet. Och ändå verkar framtiden ske liggandes i soffan med en 8-tummare.

Av hakro807
Skrivet av Nikodemous:

Kanske bara e jag, men jag ser det mer 1080p och neråt som lowend, 1440p midend och 4k+ highend. Skall jag köpa något idag, så är det för 1440p och jag uppfattar mig själv endast köpa midend-produkter.

720p är low end, 1080p-1440p är mellanklass, då ofta som en avvägning fps vs bildkvalitet.

Av hakro807

Hur är ljudkvaliteten på den? Sitter kommande månaderna i en stuga så kunde ju vara trevligt med en lite större dator som substitut till min TV.

Av hakro807

Trådat till det mesta, inte primärt för hastigheten utan stabiliteten. Sedan är ju trådat även snabbare. Men jag kan leva med de 40 MB/s wifi 5 i bästa fall ger. Men det är ju det där med "i bästa fall"..

Av hakro807

Tänkte bara nämna att det är en kinesisk version av G Cloud på väg ut som verkar få ett bättre pris. Lite klenare processor från Mediatek, men i övrigt likvärdig och med ett pris på 2300 kr känns den betydlig mer rimligt prissatt än Logitechs. Ä

https://abxylute.com/products/abxylute-top-notch-streaming-ha...

Av hakro807
Skrivet av orig_rejser:

Håller med flera, det är ju lika smidigt att köra handkontroll till telefonen/plattan även om man köper en dyrare kontroll typ

Tycker du verkligen att detta är ett fullgott substitut? Om du får ett samtal under spelandet, ska du trycka upp hela konkarongen mot ansiktet då? Eller tvingas slita av kontrolldelen.

Av hakro807

Vet inte vad jag ska ha den till men stoppar ändå in ett bud på 1600:- plus frakt. ^^

Av hakro807
Skrivet av Elvis_z89:

Nej, det är inte Odin Lite - det är Base-versionen, för mer information:

Kom på vad du menade sedan. Hade helt glömt bort att mellan Lite och Pro fanns en modell med SD845 men med halva minnesmängden.

Av hakro807

G Cloud har hamnat i en ganska kass position på marknaden. För klen för de flesta emulatorer och tyngre android-spel. För välbyggd och med för dyra komponenter för att kunna säljas till ett riktigt lågt pris.

Skrivet av Bobiri:

Hade övervägt en för cirka 1490kr. Men 4000kr? Aldrig i livet.

1500 kronor är bara önsketänkande. De billigaste mobiltelefonerna med samma chipset kostar inte fullt 3000 kronor. Lägg nu till detta att skärmen är större och att bara stommen med alla knappar etc säkert kostar några hundralappar att tillverka. Och att all utveckling på mjukvarusidan ska betalas.

Är G Cloud vad man är på jakt efter så kan den vara värd pengarna. Men det känns som en väldigt nischad marknad.

Av hakro807

Är det Odin Lite som du menar? Har inte hört talas om Odin Base innan.

Av hakro807
Skrivet av Kilroy:

En TCL 98C735 98" kostar 33 333 kronor just nu, det är inte så farligt för en så gigantisk TV.

Helt absurt billigt för oss som växte upp de åren när en 32-tummare kostade de summorna.

Av hakro807
Skrivet av Maximo:

Ja har man köpt en tv för över 10000kr som inte är oled de senaste 8åren så har man misslyckats. Eller snarare Samsungs pr avdelning har lyckats.

Gå tillbaka 8 år och priserna för en större OLED-tv låg väl närmare 50 000 kronor än 10 000 kronor.

Av hakro807
Skrivet av Asssor:

Annars The Boys

Tycker The Boys är bättre som tidning än som tv-serie.

Av hakro807

Minns ni när Google gjorde sig känd som ett företag som producerade diskret och relevant reklam? Numera verkar det vara viktigare att de fortsätter öka sin vinst år till år - 600 miljarder kronor för 2022. På sex år har Google sexdubblat sin vinst. Kanske är det inte annonsblockerarna som är det stora bekymret här?

Av hakro807

Alla sådana här erbjudanden som jag sett har betalat skitdåligt. Enklare då att bara kasta ut en annons på Facebook eller Blocket med ett riktigt bra pris. Och då får man kontant betalning utan en massa om och men.

Av hakro807

7840U ges i den här videon ~2200 poäng i Time Spy. Så i paritet med ett GTX 1050 Ti. Sedan är det ju svårt att rakt av jämföra en APU med ett vanligt grafikkort, speciellt eftersom RDNA 3 har fler moderna funktioner än ett 7 år gammal 1050 Ti. Men tycker detta låter väldigt lågt jämfört med utlovade 8,4 TF. Det är nämligen i nivå med ett 1070 Ti. Och ett sådant kort får 7000 poäng i Time Spy.

https://www.youtube.com/watch?v=VgaguDqdFEc

Av hakro807

Många säger sjukjournalen men baksidan av detta är förlusten av den personliga läkaren/sköterskan. Personlig kännedom om en person förväntades plötsligt kunna ersättas av en hyrläkare som snabbt skummade igenom en journal under mötet med patienten. Är detta verkligen en förbättring?

Av hakro807
Nytt bud: 100 kr Även spekulant på minnena.
Gå till annonsen för att lägga ett bud.