Inlägg

Inlägg som Sneaky_rhino har skrivit i forumet
Av Sneaky_rhino
Skrivet av bgorn:

https://www.inet.se/kundvagn/visa/9816804/https://inetimg.se/img/tiny/forum-divider.pnghttps://www.inet.se/kundvagn/bild/9816804/

folk överskattar nyaste intel serien något sjukt, den enda egentliga fördelen är strömförbrukningen prestanda mässigt är det obefintligt för att vara värd den högre kostnaden

är inte ett 1060 både bättre och billigare?

Av Sneaky_rhino

många som inte förstår att cs motorn är lite off, det är att föredra 250+ fps för "smooth" gameplay, valves source/csgo motor är lite konsitgt kodad & hur du tolkar fpsen är lite off

Av Sneaky_rhino
Skrivet av Calle_p40:

Går i valet att köpa och spela näckros det, vilket tycker ni? Vill ha spelglädje. Har aldrig kört maffia spelen men bf 1942 fram till bf3. Maffia tycker jag är som gta och den serien har jag kört igenom många gånger.

Vilket bör jag ha? Sugen på båda men måste välja ett

Maffia III fick jag refund på av steam pga alla bugs det har atm

Av Sneaky_rhino
Skrivet av Hymer:

Varför hatar rockstar pc för

kommer till pc tidigt 2019 eller runt vintern 2018 dom vill såklart bara mjölka consol spelarna först.

Av Sneaky_rhino
Skrivet av Oggaaaa:

Minns jag fick BF4 snorbilligt. 450 med premium via indisk proxy. Lite bättre kurs än 1200 spänn!

Skrivet av hultron:

Köpte BF3 och BF4 på Origin via mexikansk proxy utan problem. Lär fortsätta med det.

Betalade 260kr för BF4 på releasedagen.

igenom origin? vilken proxy använde du för jag försökte med en vpn från privateinternetaccess och det var samma pris fast i annan valuta.

eller det kanske var någon annan websida?

Av Sneaky_rhino
Skrivet av Backgård:

Tjena, har en kompis som är en hyfsat känd streamer. Den senaste tiden har han haft problem med att hans internet har lagt under tiden han streamar. Vid närmare felsökning så verkar det vara en ddos attack då det endast uppstår dem gångerna han streamar och då en kille har tagit på sig skulden för ddosen men ändå fortsatt. Routern är en gammal router från Telia (osäker på märket) och enligt vad jag kollat så verkar inte routern ha några portar öppna. Han har även bytt IP ett antal gånger men ddosaren har alltid fått tag på den igen. Det är väldigt ledsamt när det händer då hans stream är väldigt positiv och glad! Vad finns det för orsaker till att hans IP blir upptäckt och vad kan man göra för att motverka dessa attacker?

Tack på förhand
/Backgård

det är inte så att han har en donation knapp som är länkad till hans skype email? går att söka på emails i skype find friend loggen och därigenom antingen ringa för att få ip eller skriva samt ibland även resolva, eller att han vart inne på någon random teamspeak som den här personen har haft admin på? eller tex en csgo server som säger asd123 connected from sweden (123.5.6.7) ?

jag slutade använda skype pga just det här men ifall han måste använda skype så rekomenderar jag tex PIA vpn efter att han har gjort en ny skype inloggning och BARA har irls eller folk han litar på och sedan gå över till en egen discord server som han gjort själv för allt annat där ingen kan se ips.

det går även att få ip igenom messenger på facebook så tänk på det!

Edit: morgontrött och såg inte inlägget om skype.

Edit 2: anl teamspeak så tycker jag inte det är så säkert då om du blir bannad eller connectar till en server som inte är din/har dåliga ranker så kan folk se din publika IP. kör på discord ist det kostar inget alls.

Av Sneaky_rhino
Skrivet av Alle22:

Det finns något som kallas för försäkring! Alla produkter ska försäkras. Råkade själv välta ner en kruka på city gross och undrade hur jag skulle gå tillväga, de förklarade att alla deras produkter är försäkrade och kommer inte kosta ett öre för personen som gjorde olyckan.

this. sedan så fick inte bilen användas i trafik men ändå så "lånade" dem ut den?

Av Sneaky_rhino
Skrivet av ClintBeastwood:

1920x1080 (förstår att du snubblade på 1an ) kommer förhoppningsvis. Battlefield 1 blir nog ett spel som redaktionen kommer ha med i sina grafiktest hädanefter precis som med BF3 och BF4.

Galna dips med DX12 förövrigt.
Battlefield är ju så jävla kinkigt med överklockningar så kan man verkligen enkelt få en klock på sitt 970 som presterar som ett stock 980 i detta spelet?

jo sånt händer, men blev lite sur på mig själv nu skall uppdatera mitt inlägg tack!

EDIT: jag kan tydligen inte redigera mitt inlägg

Av Sneaky_rhino

alltid kul att läsa! dock så blev jag lite besviken då jag hoppades på lite 1910x1080p tester men det kanske kommer senare :)?

Av Sneaky_rhino
Skrivet av JacobsDator:

skaffa INTE dxracer de är väldigt obekväma

vadå obekväma? köpte du en för liten eller en för stor stol? allt handlar om att träffa rätt. aldrig haft en bättre stol själv.

Det ända jag kan klaga på är att armstöden inte sitter helt fast (dom har så många inställningar att dom inte riktigt sitter stenhårt i stolen men det gör inget alls, bara en vana att inte ha några inställningar och så på andra stolar )

Av Sneaky_rhino

där jag bor så finns bara 3g/4g eller adsl, så då är ju frågan ifall banhof har adsl?

Av Sneaky_rhino

Tycker inte det är rätt att skapa en tråd för att smutskasta ett företag, då personerna med ett dåligt omdöme kommer nästan bara kommentera medans alla tusen och fler som har fungerande produkter helt ignorerar tråden.

känns bara så meningslöst att skriva "jag hade asus x gick sönder" när det säkert finns 1000:1 ratio på att produkten gick sönder vs alla andra.

my two cents.

Av Sneaky_rhino
Skrivet av marukusu:

Sämsta headset jag någonsin haft. Otroligt buggig mjukvara och opålitlig trådlös mottagning. Mikrofonen är dålig med. Enda positiva jag kan säga om det är att det sitter okej på huvudet.

Skickades från m.sweclockers.com

jag skulle vilja säga att micen är på den bättre sidan av det hela jämfört med andra spelheadsets så skulle jag ge den 7/10 då tex siberia headseten osv får 3 / 10. sedan så har jag haft 3av dessa då mitt första gick sönder och fick ett nytt som var defekt byttes till det jag har idag. och kan säga att ljudet är nog inte det bästa på makrnaden men det är ett trådlöst gaming headset och det är inte dåligt alls, snarare bättre än vad man skulle tro med rätta inställningar. och sedan kan jag hålla med om att det sitter skönt, tänker inte på att jag har mitt headset på mig ibland! angående trådlösa mottagningen så kan det vara så att du har betong i huset eller annat som gör det svårt för signalen att ta sig runt huset? bor själv i en villa och fungerar perfekt, lyckas ibland få connection till 20+meter bort i trägården när man går över till garaget en snabbis!

Av Sneaky_rhino
Skrivet av ClintBeastwood:

Verkar vara mest 480 som är svårt att få tag på.
---
RX 460 4GB vs. 2GB VRAM Benchmark - Is more better?
https://www.youtube.com/watch?v=mz5qH2vuOqs

holyshit vad den här killen var jobbig, hur har han kameran när han pratar? och tycker att hans röst är allt annat än klart när han går in på specs osv. ush men annars bra test.

Av Sneaky_rhino

det är inte så att du har monterat moderkortet fel så att pci slotten hamnar fel?

Av Sneaky_rhino

@qquality:

Dagens! HAHA

Av Sneaky_rhino

lycka till

Av Sneaky_rhino
Skrivet av Peppar2014:

1. Dyra minnen, du får ett par 3000MHz:are för 899kr. Istället för att göra en dålig investering bör du satsa på ett 2x16GB kit redan från start, blir runt ~100kr dyrare för ett 32GB(2x16GB) 3000MHz Corsair Vengeance LPX minneskit. Med ett 2x16GB kit blir du inte utelåst ifrån framtida uppgraderingar, vilket du blir med ett 4x8GB kit.
2. CPU-kylaren är en smaksak, torn kylare presterar bättre till en bråkdel av priset som AIO kylarna kostar, tänk att eventuell kostnad för fläktar tillkommer till AIO kylaren. Vikten tycker jag inte ska spela den avgörande faktorn, en tornkylare kommer inte skada datorn så länge den är korrekt monterad. Detsamma gäller AIO kylare.

Förslag,https://www.inet.se/kundvagn/visa/9638168/https://inetimg.se/img/tiny/forum-divider.pnghttps://www.inet.se/kundvagn/bild/9638168/

Kolla alltid in prisjakt för bästa pris, t.ex kan du köpa Asus Geforce GTX 1080 8GB ROG Strix DC3 OC hos misco för 7300kr.

Hej!

Har inte riktigt bestämt mig för minnen än, men känner att 16gb är igentligen överkill för mig men att 32gb skulle vara taket på mitt användande, och vill utnutja dual channel och sedan uppgradera med 2x8 när det blir löning igen.

CPU kylare är en smaksak såklart, torn kylare är ju igentligen bättre än vattensystemen som går att köpa men då jag flyttar runt datorn och känner att det är en stor risk för fraktskador med en 1.2kg kylare som jag inte orkar montera ner osv så blir det ett slutet system den här gången.

sedan så använder jag mig alltid av prisjakt när jag köper varorna, men alltid lättast att bygga en kundvagn på 1 plats.

men skall absolut kolla över minnerna senare innan beställning och tack för din feedback !

Av Sneaky_rhino
Skrivet av Kethsi:

är inte så mycket att klaga på bortsett från varför en SSHD? kör på en vanlig HDD istället.

finns det någon anledning till att köpa ett så pass dyrt nätagg? ta t.ex evga supernova g2 650w istället kommer klara sig fint om du inte ska köra sli förståss och de nätagget är riktigt bra också.

kan ju köra snabbare ram minnen t.ex 3000mhz av samma modell kostar 899kr om jag inte minns fel på inet dock i andra färger men borde inte spela någon roll då du inte kör med fönster?

vrf vattenkylning istället för luft? är det någon speciell anledning till att du inte vill ha klumpeduns kylarna? noctua nh-d15 är tyst riktigt bra och är lika bra om inte bättre än de flesta aio vattenkylare.

https://www.inet.se/kundvagn/visa/9637373/https://inetimg.se/img/tiny/forum-divider.pnghttps://www.inet.se/kundvagn/bild/9637373/
då sparar du lite pengar också.

hej!

ser att jag har missat att kolla på uppgraderikspaket med bättre pris! så tack för det!
och minnet hade jag missat där med! tackar!

sedan psun är för sli lite senare så jag slipper uppgradera det innan osv

Av Sneaky_rhino
Skrivet av halojoy:

Det finns inte mycket att säga.
Jag hittar inga tveksamheter i ditt paket.

Jag kan dock nämna att en toppklass luftkylare är faktiskt tystare än vattenkylning.
En del vattenkylare kan vara ganska högljudda. Det beror på fläktarna som snurrar fortare.

hej!

tack för ditt svar!, vet att luftkylare är nästan alltid bättre och jag kollade på ett nucta torn som vägde runt 1.5kg och kände att vill faktiskt inte ha en sådan stor klump i datorn men kanske värt att kolla över det igen?