Inlägg

Inlägg som Sneaky_rhino har skrivit i forumet
Av Sneaky_rhino
Skrivet av Bopper:

Du blir säkert nöjd! Det enda jag inte tycker håller samma kvalitet är armstöden, plastiga och skramliga. Men det är tydligen ett medvetet val. Fast King har nog lite annorlunda (bättre?) armstöd än Formula, som jag har.

får hoppas det, men kommer återkomma när jag får min stol!

Av Sneaky_rhino
Skrivet av Whaleman:

Tror inte du kommer ångra dig som andra redan sagt, det är fantastiska stolar. Jag fick dock en med lite för dålig stoppning i sittdynan, men maxfas var snabba som attan att skicka en ny till mig, så kundservicen går inte att klaga på heller Det enda jag inte är helt nöjd med är att jag köpte gummihjulen vid sidan om och de har lite "kundvagns"-tendenser då de måste komma i rätt vinkel för att rulla som man vill... kan vara bekymmer med att jag blockerar mobiliteten med päls också, nackdelen att ha hundar och katter på kontoret Kör på originalhjulen nu och de beter sig som helt vanliga stolshjul.

haha får min runt den 28th då de inte hade den i lager! men blir en orange king stol, får hoppas på att den passar mig perfekt!

Av Sneaky_rhino
Skrivet av zeleni:

Hitta en försäljare med utställning och testa?

går inte, då jag tex skickade iväg ett medelande till inet och dom har inga demos och kommer inte ta in det, så tror nog det är en beställnings vara.

Skrivet av Whaleman:

Jag kör med en DXracer King och är fantastiskt nöjd med den. Väger dock 20 kilo mer än du även om vi är samma längd. Körde IKEAs Markus tidigare, men den var för klen generellt i konstruktionen för att vara fullt bekväm vid längre bruk, plus att gascylindern gav upp efter några år då jag tangerar den stolens viktrekommendation. Körde på King för att ha goda marginaler och inte få en för trång stolsrygg då de är skålformade och det finns få saker värre än att bli inklämd i en sportstol i en bil så ville jag undvika det.

tack för din input, bestämt mig för en king när jag läste ditt inlägg, hört mycket om markus på ikea men ville köra på en DXracer hade dock problem att hitta specs på stolarna hos både inet,maxfps,dxracer.se sedan så är stolsryggen viktig för mig med och förstår och håller helt med vad du menar, så tack igen för att du var snabb med ditt svar :)!

Av Sneaky_rhino

Dxracer stol 198cm-100kg

som tråden läser så är jag på jakt efter en dxracer stol för en person på 198cm samt 100kg~

kollade lite på F-serien och vad jag förstår så är den för 175-180cm ish och jag är osäker på Racer serien som sägs vara för 92cm rygg(?)

så min fråga är: vilken stol är rätt för mig?

/mvh
Sneaky

Av Sneaky_rhino
Skrivet av Izak80:

Jag undrar om jag måste installera samtliga uppdateringar i Windows 7, både de obligatoriska och de valfria, för att få den lilla "Reservera Windows 10" ikonen att poppa upp nere i det högra hörnet på skrivbordet? Har precis installerat samtliga obligatoriska uppdateringar men inte samtliga valfria. Brukar nämligen vara ganska selektiv med vilka av de valfria jag installerar. Tack på förhand.

Skrivet av danedi:

Uppdateringen heter: KB3035583
Har dock aldrig sett folk i forum fråga efter hur man installerar den, bara folks som velat ha bort den.

saken är att har du internet explorer avaktiverat i program&inställningar osv så kommer du inte få uppdateringen & du kommer inte få popup ifall du installerar den manuelt.

Av Sneaky_rhino

dina frysningar är precis vad jag hade när jag spelade vilket bf3/bf4 med senaste drivrutinerna, fick gå tbx till gta optimerade versionen för att inte få frys lagget i battlefield, kan ju vara värt att testa

var skit störande med bild frys dock om jag rörde mig under tiden så hoppade den till efter (precis som att bara bilden frös) och jag hade inga fps drops, så kan vara värt att testa =)?

Av Sneaky_rhino
Skrivet av Söderbäck:

Är inte helt säker på att rotorblad i huvudhöjd är mer accepterat av säkerhetspersonal än rotorblad tio meter upp i luften ;).

huvudhöjd? snarare sko/knäskål max

Av Sneaky_rhino
Av Sneaky_rhino
Skrivet av FlashTec:

Det kanske är möjligt att konstruera men sen måste han ju passera säkerhetspersonalen på dreamhack också och det kan nog bli värre, man får ju hoppas i alla fall att dom ser till besökarnas säkerhet

jag tror itne datorn skall flyga 10meter upp i luften utan kanske några cm eller en knapp halv meter ovanför marken så han slipper bära den?

Av Sneaky_rhino

vet inte riktigt om swec trollar när de genomför ett test med trådlöst mot ikke, g930 måste ju omvandla ljudet i headsetet och därav kan inte använda ljudkort för att få bättre ljud utan allt ligger i programvaran?

Av Sneaky_rhino
Skrivet av Tumnus:

Det går dock inte att göra dem korrupta om du inte har tillgång till dem.

Självfallet gör de det genom att du blir bannad i spelet via VAC. Eller Overwatch beroende på hur du åker fast.

gick för ett tag sedan igenom ett script som använde något säkerhets hål, men det blev fixade och patchat innom någon dag. och de som använde det fick det inte roligt så att säga, steam tar det seriöst.

Av Sneaky_rhino
Skrivet av Naque:

@Sneaky_rhino: Det var 840, så vitt jag vet har 850 inga problem

ah, vart lite rädd för probs men kanske ska kolla på en 850 själv tack!

Av Sneaky_rhino
Skrivet av Naque:

Rekommenderar starkt en annan ssd. Till exempel http://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=2880218 samma pris, dubbla kapaciteten!

har samsung fixat felen med modelen? eller kanske var 840?

Av Sneaky_rhino

Lirik sa själv att han ligger runt 75fps i 1440p med 3x titan x när han streamar (har capture card) och säger att dayz är skit när det kommer till att ha bra fps.

så om det är därför du vill ha 2 kort, så skulle jag säga sikta på 1kort, till 99% är det alltid bättre med ett bättre en två sämre om du inte vet/är redo för all nvidia profile editing osv i flera titlar.

sedan till csgo kan jag förstå, då source motorn inte är som alla andra då 150fps kan kännas som att spelet inte "flyter", tycker själv det är sjukt stor skillnad på 260+fps i csgo mot 60fps med en 60hz/144hz, så jag skulle nog säga att om du vill köra 2kort så kan det ju vara ett bra aalternativ till prestanda/kr då du redan har ett 760. men i längden kanske det inte är det bästa.

(förlåt för kronglet i min text)

Av Sneaky_rhino
Skrivet av gabinono:

En reboot som ska ha customization med story och poliser.

tack, men tror inte polis delen tilltalar mig, låter som call of duty reboot med samma skit som vart skit men tack för svar

Av Sneaky_rhino

är det underground 3 eller något nytt wanted skit?

Av Sneaky_rhino
Skrivet av Friterad:

"man spelar inte wow för crysis ögongodis ändå?"

Är var jag svarade på. Spelar ingen roll vilket spel, grafiken spelar roll men sedan kan man kompromissa hela tiden för att man kanske hellre vill ha högre fps.

jag tycker du lägger mycket tungd på grafiken, men jag förstår vad du menar med ovan. sedan kanske wow inte är ett så bra diskutions värde då det knappt ändrat sig sedan release i graphics look

Av Sneaky_rhino
Skrivet av Friterad:

Tycker det är fånigt att säga att man inte spelar för ögongodis. Nej man spelar för upplevelsen och grafiken bidrar till detta. Högre upplösning ger en bättre upplevelse för man ser inte lika mycket pixlar osv. När jag spelade på Xbox och sen nu på en riktig speldator så är spelupplevelsen mycket bättre. Samma gäller ju film, du tycker väl inte att det är kul att titta på en film i 360p antar jag?

förstår inte hur du har tolkat det men har man en 144hz skärm så är det väll självklart att man vill ha 144hz? och att du nämner ögongodis i wow? då är det nog fel spel för dig+ det är inte vad vi diskuterade.

Av Sneaky_rhino

bara tacka moderaterna

röstar alltid blankt men tycker svensk politik i sig när det kommer till sjukvården är helt bedrövlig

Av Sneaky_rhino
Skrivet av MystiX:

Ska du bara köra med ett kort finns det absolut ingen anledning att köpa ett Ref, då du får en sämre kylare. Enligt dom flesta tester så är kortets fläktkurva rätt låg, som gör att kortet kommer nå 83 grader sedan börjar throttla för att kunna hålla sig runt 83. Jag skulle ha inväntat reviews på tredjepartskylare, bör dyka upp några denna vecka iaf. Detta kort är strömtörstigt och varmt, så det är en ytterligare anledning att skippa ref-designen.

kortet drar väll mindre än 780ti med typ 20% prestanda?

Geforce GTX 980 Ti kommer med samma TDP-värde som GTX 780 Ti, vilket placerar korten mellan tummen och pekfingret i samma effektfack. Mätningarna avslöjar att systemet GTX 980 Ti landar i snitt 15 watt under GTX 780 Ti och 20 watt under GTX Titan X, vilket får ses som klart godkänt med tanke på prestandan.