Inlägg

Inlägg som Bakgrund har skrivit i forumet
Av Bakgrund
Skrivet av Thomas:

Har aldrig sett det där, men med tanke på att den nämner "in stop" så kanske du måste ha en servicefjärrkontroll (som har den knappen). Det finns att köpa, eller lösa med app om du har en mobil med IR-blaster.

Skulle gissa på att detta är ett fabriksfel, de har inte gått ur fabriksläget ordentligt innan de packade ner den och skickade till distributör/butik.

I vanliga fall kan man också emulera en servicekontroll med program på datorn, men då lär TVn behöva vara inställd på det först, och jag antar att du inte kan komma in i vanliga inställningsmenyn nu?

För att vara 100% säker på att allt blir rätt och att garantin gäller så är det sannolikt byte som gäller, om de inte kan skicka ut en tekniker... men jag skulle tro att du kan fixa det själv om du vill chansa lite.

Kan inte komma åt någon meny alls i TV:n och det händer ingenting med Tv:n oavsett vad jag trycker på på dosan, men man ser att signalen går fram för lampan på TV:n lyser.

Får ringa supporten imorgon och se vad de säger. För jag antar att lösningen med mobilen inte är något LG står bakom? Vill nog inte fippla med massa tredjepartslösningar och bränna garantin.

Av Bakgrund

Helt normalt. Finns en hel Wikipedia-artikel om den nageln. https://en.wikipedia.org/wiki/Accessory_nail_of_the_fifth_toe

Fila ned den med en nagelfil.

Av Bakgrund

Har precis installerat min 55C2 och kopplat in kabeln, då startar TV:n i "power only( 03.21.30.01)"

Har provat göra som det står på skärmen utan resultat.

Vad gör man?

https://i.imgur.com/8mLIEF0.jpeg

Av Bakgrund
Skrivet av SUMITOMO:

Bara för att få pingvinstång...

När jag beställer pingvinstänger från Inet så brukar de skicka med någon hårdvara också.

Av Bakgrund
Skrivet av Flutters:

Betyg:
+Tyst
+Brun
+Effektiv
+Skruvat värre
+Brun

- Inte tillräckligt brun.

Äntligen en till produkt förtjänt av denna utmärkelse.

https://cdn.sweclockers.com/artikel/bild/98384?l=eyJyZXNvdXJjZSI...

Av Bakgrund
Skrivet av Dinkefing:

Hur för ni över pengar från banken till era nätmäklare? Till vilka konton för ni över pengar till? Känner inte för att föra över en bunt med pengar till ISK kontot nu i och med nya skattesatsen för ISK nästa år.

Till ett sparkonto+ på avanza, därefter en intern överföring.

Av Bakgrund
Skrivet av sqd:

Ni som köpt via LG.com - hur lång tid tog det att få hem den? Min skickades i fredags, och inte ett ljud från något fraktbolag eller liknande 😄 Inte så att jag bor långt norrut heller, alls.

2-3 dagar efter beställning ringde ett lokalt fraktbolag och bestämde leveransdag. Behövde boka upp hela dagen eftersom de kan komma när som helst mellan 8-16 med ett telefonsamtal 15 min innan leverans. Glöm inte att boka upp en kompis också eftersom du inte får hjälp att bära upp den heller. Vissa lokala fraktbolag har säkert bättre service än så.

Av Bakgrund
Skrivet av Komplett:

Vi är glada att det fanns intresse att lägga bud på en dator där allt gick till välgörenhet. Såklart hade vi hoppats på ett högre belopp och en större summa till barncancerfonden. Att summan slutade på "marknadsvärdet" för datorn kan beror på en mängd faktorer. Men då flera verkar ha missat auktionen trots ett par tillfällen på förstasidan och listning i marknaden, så behöver vi jobba mer på synligheten nästa gång.
Oavsett vad auktionen hade slutat på så hade det varit en vinst för Barncancerfonden

Som mycket av det vi gör på Sweclockers så finns det oftast flera anledningar till att vi genomför en aktivitet. Vi vill gärna göra något för communityt och “ge tillbaka” till SweClockers läsare och medlemmar. Det var delvis därför vi kryddade paketet med något unikt som en resa och besök på SweClockers kontor samt en “nördig middag” med Komplett & SweC.
En viktig anledning till att vi gör detta är att vi har en lång tradition av att “hänga” på SweC, vi gillar communityt och vi värdesätter SweC som plattform, ni som hängt med vet att vi varit partner och annonsörer här sedan vi startade butiken i början på 2000-talet Sedan är det såklart en viktig plats att synas på om man som butik vill sälja saker till sveriges geek-elite PR och synlighet var såklart en del av varför vi gjorde denna aktivitet, men långt ifrån den enda. Pengarna gick som bekant oavkortat till barncancerfonden. Att vi som företag kan bidra till något positivt samtidigt som vi får ge tillbaka till communityt som hjälpt oss på vägen och göra en kul grej för SweClockers är alltid en “plusaffär”. Oavsett vad komponenterna, arbetstiden och allt annat kostat här.

Fortsätt gärna diskutera och ge er syn på saken. Vi är inte Arla

//Erik

Marknadsförde ni auktionen på era kanaler i sociala medier något? Det vore ju annars ett bra sätt att nå ut till fler än de som läser förstasidan på Sweclockers.

Av Bakgrund

Varför kör inte LG de här kompensation-programmen direkt från fabrik om det är så enkel?

Säger inte att ni har fel, men det skulle ju i så fall spara mycket huvudvärk och tid för supporten och kund om TV:n var "inkörd" vid leverans.

Av Bakgrund

Bra initiativ av Komplett och alla budgivare. Hade också förväntat mig ett högre slutpris, men det är svårt att förutse.

Av Bakgrund
Skrivet av Hyllbert:

Låter helt onödigt och överflödigt. Det finns appar för Youtube, Netflix och Spotify (och allt möjligt du kan tänka dig).

Ibland är det skönt att slippa leta upp materialet igen om man redan har det framme på telefonen.

Av Bakgrund

Borde vara som i andra länder att man måste ha sålt ett visst antal till ordinarie pris för att få kalla det för ord. pris i reasammanhang. Man kan ju sätta fantasipriser som ord. priser men om ingen har betalat det historiskt är de ju ett tecken på att det är på tok för högt och totalt ointressant.

Av Bakgrund
Skrivet av ninjadas:

Lyckades någon av er köpa en C2 med grå baksida, direkt från LG, med Benify rabatt?

Dvs modellnummer 24LA (tex OLED55C24LA)

När jag beställde min C2 55" fanns den endast med beige baksida.
Skulle verkligen föredra den grå baksidan då TV'n eventuellt kommer placeras med baksidan synlig..

Tänkte inte ens på det förrän nu när du sa det. Jag beställde OLED55C26LD för 11319 kr. Vet inte vilken färg det är på baksidan. Hittade inga bra svar när jag googlade.

Av Bakgrund
Av Bakgrund

Den dagen jag vill spela igen blir det nog en ps5 istället. Helt galet att lägga så mycket pengar på ett grafikkort som är obsolet efter tre år.

Av Bakgrund
Skrivet av Jallle:

Måste telefonen fungera? Jag har en k800i men får inte igång den. Får låta den stå på laddning ett tag antar jag. Hur får man annars ut IMEI numret?

Ta ur batteriet ur telefonen så står imei-numret på en klisterlapp på telefonen. Förmodligen till höger om serienumret, exempelvis 35872602-727229-1.

Av Bakgrund

Min står som "plockad för leverans", lite dåligt med information om leveransmetod faktiskt, står ju inte ens om det är hemleverans eller till ombud eller vilken speditör som används.

Av Bakgrund

Det är ingen riktig black friday utan bluffrea på Harman kardon onyx studio (insert nummer) eller virtuella köer på Felgiganten.

Av Bakgrund

Blev en 55c2 nu när de kom in i lager igen. Tror inte vi kommer hitta billigare denna BF, närmast identiska priser hos alla andra åf skvallrar om att de har i princip samma inköpspriser och att deras smärtgräns går där.

Hoppas den håller länge, helst minst 7-8 år. Byter TV så sällan.

Av Bakgrund

Satt också och velade om jag skulle ta en 55C2 för 11.3k och när jag tänkte köpa var de slut... Hoppas de får in fler innan fredag när rabatten löper ut.