Inlägg

Inlägg som serverfel har skrivit i forumet
Av serverfel

2fps till 6fps i 720p är 300% prestandaökning :-D! Kunde inte hålla mig.

Nej, det är kul att Intel är med i matchen!

Av serverfel

Nu kommer säkerligen folk tycka jag är ute och cyklar igen, men i mina ögon är det inte mycket konstigare än vad antialiasing var när det kom. Nu är ju antialiasing något som man kan hävda föbättrar bildkvalitén, men tanken är ju att taggighet maskeras i linjer. Att göra så att en upplösning ser högre ut än vad den är lite samma sak i mina ögon.

Jag ser inga problem med det. Speciellt inte om det görs på ett bra sätt. Vet inte exakt hur det funkar idag. Men i kanterna på bilden behövs det ju inte. Och inte heller på väldigt mörka delar av skärmen kanske. Eller väldigt ljusa. Det är väl dom sakerna som man fokuserar på som skall se bra ut.

Kanske har missförstått hur det funkar helt och hållet med.

Det jag vet dock, eller har märkt är att fin grafik nödvändigtvis inte behöver betyda kass prestanda. Optimerad kod och bra speldesign gör nog mer. Men det hör inte hemma i denna tråden kanske.

Av serverfel

Tycker det är skönt att ha möjligheten när man är krasslig eller minsta barnet måste vara hemma.

Av serverfel

Man va med när super mario var state of the art 😂

Av serverfel
Skrivet av THB:

Inte nå större fel på Windows 11 som jag kör på mina burkar.
Men det är ju alltid häftigt att "hata" på MS senaste OS och tycka att det föregående är så sjukt bäst.

*this*

Samma jävla visa varje gång. Hur länge satt inte folk och höll hårt i Win7!? Och XP innan dess. Nu håller de hårt i sitt älskade 10 som bara var spyware när det kom.

Av serverfel

Det finns alternativ.

Av serverfel

Alltså kan du inte hitta en vettigare dator för under 1000-lappen och bara strunta i detta projekt? Istället för att köpa usb minne som knappt orkar som systemdisk eller för vm? Eller har den något sentimentalt värde?

Av serverfel
Skrivet av Alphahanne:

Hur har hårddiskar och area INTE med simulatorer att göra?

De har lika mycket med en flygsimulator att göra som ram minne, grafikkort och cpu. Med den logiken kunde man ställt frågan hur mycket cacheminne en Ryzen 3900x har i quizen.

I frågan skrevs att det krävdes avancerade lagringslösningar för att skapa en flygsimulator. Det är kanske sant idag, men många flygsimulatorer har kodats på helt vanliga datorer. Så kanske inte nödvändigt.

Det krävs också mycket tid. Skall man ställa frågor om vad som inte är ett mått på tid?

Av serverfel
Skrivet av Jocke83:

Det var för att CS faktiskt fungerade bättre ju högre FPS man hade.. Vet ej om CS:GO Fungerar på samma sätt men det är både dokumenterat och bevisat....

Har hört detta i evigheter nu så jag tror på dig.

Men jag fattar inte logiken i det. Fungerade det bättre om man hade 400fps istället för 300?

Fattar att 60 kanske inte är drömmen. Men någonstans måste det ju jämna ut sig?

I normala fall vill man som spelare undvika dippar. Jag spelar själv hellre ett spel i konstanta 60fps än ett spel som växlar mellan 40 och 80 hela tiden. Men vi behöver inte gå ner i det kaninhålet.

Av serverfel
Skrivet av dlq84:

Du får nog testa själv, det är helt klart ett lyft graffikmässigt över CSGO. Med det sagt är det inte tänkt att det ska vara sjuka mängder ögongodis då antalet FPS är mycket viktigare i ett sånt här spel.

Så är det nog. Kommer säkerligen testa någon gång. Men jag är på tok för dålig på sådana här spel, och jag har inte tid att bli medelbra på dem end. Blir dödad direkt. Ungarna spelar dock CS en hel del. Dottern är riktigt bra verkar det som.

Av serverfel

Jag tycker inte det ser mycket bättre ut än CS:GO på screenshotsen helt ärligt. Ser ganska daterat ut. Samtidigt fattar jag ju att det måste vara höga fps för att folk skall börja spela det överhuvudtaget då CS:GO folket är dom värsta när det gäller det.

Av serverfel

Det gick ju skitbra på dom frågorna som faktiskt hade med flyg och simulatorer att göra. Hårddiskar och jordarea? Kom igen, Sweclockers....

Av serverfel
Skrivet av Yasko:

Finns det inte apparater som kan störa mikrofonerna så man inte behöver dra ut elkabeln för allt? Typ hög frekvens etc. Frågar för att jag har noll kunskap om ämnet. Hade inte sagt nej till några för hemmet.

Finns säkert sätt att komma runt övervakning, men dom som övervakar är rätt bra på det där med.

Man kan kanske höja volymen på TVn så att man inte hör vad man viskar.

Av serverfel

Ooo vad trevligt! Innebär detta att vi kommer börja gå hem till varandra, stänga av alla enheter, och prata över en kopp kaffe?

Jag ser fram emot nya östtyskland!

Av serverfel
Skrivet av Cimlite:

Det finns redan, du behöver inte använda Google Photo.

Antingen laddar man ner Google Lens appen i telefonen, eller använder befintliga Google Assistenten (finns liten knapp bredvid mikrofon ikonen där). Sedan kan du vara ta en bild via kameran, eller ett sparat foto... markera IP adressen eller vad som helst, och välja "Kopiera till datorn" (kräver att Chrome är öppet på datorn).

Alternativt om man vill göra det på själva datorn kan man öppna bilden i Chrome på datorn, höger-klickar och väljer "Search Images with Google". Där kan man sedan också copy/paste:a text ur bilder.

Nice tips! Tack! Jag tror inte jag orkat lära mig det eller något. Har varit en hektisk tid.

Av serverfel

Jag hade viljat ha den i standard bildvisningsapp med.

Då kan jag fotografera ipadresser och serienummer på jobb och enkelt klistra in i dokumentation.

Edit: kom nu på att jag kan kopiera från google photo

Av serverfel
Skrivet av medbor:

Det här är kanske första gången på länge som jag känner att vi (äntligen) lever i framtiden. Sånt här trodde man ju skulle vara vardagsmat efter man såg google realtidsöversätta skyltar och liknande för ganska många år sedan

Hoppas det sker lokalt och offline bara, vill inte skicka alla skärmdumpar till MS

Men vaddå? Har du inte gjort något fel så behöver du inte oroa dig!

/Grov sarkasm

Av serverfel

Man kan åsså tänka på miljön och köpa begagnat. Men jag fattar om oem tillverkare köper denna.

Av serverfel
Skrivet av underd0g76:

Och andra är mindre nöjda. Precis som med alla andra tillverkares produkter.

Fair enough. Funderade länge på att ens skriva mitt svar.

Av serverfel
Skrivet av baggz143:

Och så betalar vi 30% mer också. Alla som köpt ASUS vet.

Fast jag upplever nog ändå att jag alltid blivit väldigt nöjd med deras produkter för sitt pris. Oavsett om det gäller grafikkort, moderkort eller laptop/netbook.