Premiär! Fyndchans i SweClockers Månadens Drop

Inlägg

Inlägg som Lexius har skrivit i forumet
Av Lexius

Är så sjukt besviken av av AMD´s support och drivrutiner har börjat tappa signal till skärmar och tangentbord från ingenstans . Händer inte ofta kanske 1 gång i månaden men är sjukt störande . Googlar man detta har väldigt många fler problem med senaste amd korten inkluderat vega korten . Synd att amd´s drivrutiner suger och är katastrofala har inte kunna spela in ljdu och mic sen 2018 heller . Så amd grafikort suger vilket är synd för prestandan är grym med mjukvaran är katastrofal . Kommer lida ett år till med amd dlss när prestandan inte räcker innan man gå tillbaks till Giriga vidriga Nvidia.

Vi behöver en tredje spelare på grafikfronten både amd och nvidia suger på sina sätt . Intel/samsung kanske? (vet att intel kommer försöka)

Av Lexius
Skrivet av Threedots_dead:

Jag har:

  1. Flower

  2. Terraria

  3. Rainbow Six Vegas

  4. Dirt 4

  5. Insurgency

  6. Star Wars KOTOR 1& 2

  7. Shadow Warrior classic redux

  8. King of fighters XIII

  9. Legend of Grimrock

att skänka bort. Citera mig och skriv en bra motivering så PM:ar jag.

Bra motivering hm jag är en Rainbow Six siege spelare och skänker nycklar själv i denna tråden så är intresserad av vegas koden

Av Lexius

Ha den medaljen av äran !
93EL8-GLM2C-B6DZ4

Av Lexius

Väldigt imponerande men lär kosta lika mycket som en helt okej fungerande bil i Sverige

Av Lexius
Skrivet av medbor:

Jag gissar att du menar analoga utgångar för 5.1 ljud?

Då kommer följdfrågan: 3,5mm? RCA? ...

Asså för mig är det bara färgade kablar som medföljer inte RCA nej inte 3.5 mm heller . Verkar som flera tusen personer fick detta problemet så får se om Samsung kommer ersätta folk (troligen inte)

Av Lexius

Asså WOW ja exakt !! Vafan trodde bara det var jag pågrund av åskan . Så alla med samsung fick detta problemet nyligen ? tack för tipset btw

Av Lexius

Blue ray spelare med inbyggt 5.1 support ? (edit paja pågrund av Samsungs egna firmwire )

Hej min ljudanläggning pajade precis pågrund av åskan jag var dum nog att glömma av allt förutom datorn . Så drog ut datorsladden datorn klara sig men bluerayspelaren startar bara om sig om och om igen så det är kört . Hursomhelst tänkte kolla om nån kunnig vet hur man kan komma undan billigt med att köpa endast en blue ray spelare eftersom högtalarna säkert klarade sig . Enda problemet är att jag inte hittar blue ray spelare som har hål där bak för 5.1 så finns det nån slags konverterare ?

Hjälp av kunnig uppskattas !

Av Lexius

Activision Blizzard har en deal med Nvidia detta är som att se 2 bovar göra affärer .

Av Lexius
Skrivet av aRINKI:

Hej spelar mest csgo, och tycker inte att riggen gör sitt jobb riktigt. hört att 3700x ska råda bot på det problemet värt att byta?

Nej

Av Lexius

Sparar genom att leva som en minimalist alltså köper jag endast saker jag behöver . Som ovan köper endast saker vid rea när jag käkar ute använder jag nästan alltid appar/kuponger osv . Har alltid byggt high end datorer så jag kan maxxa spel dock så har jag kvar datorn i oftast i 5-7år+. Istället för att göra det många här på Sweclockers gör oj nu kom det nu gpu eller cpu måste uppgradera...

Samma gäller för mobil köper det senaste och bästa men sen har jag kvar det i minst 3 år eller tills det blir nåt stort fel på telefonen . Lever dock ett premiumliv gratis. Va menar jag med det?
Har haft musiktjänster och Netflix osv sen 10 år tillbaks och betalat 0 kr för det . Såna som mig kan kallas för smarta och även för ``parasiter ``

När det gäller utgifter som mat lever jag på erbjudanden tar alltid upp matidningar och köper alltid matvaror som är på rea . Lägger ca 10 kr-200 kr på kollektivtrafik per år .
När det gäller bredband och telefoni har jag gjort ett speciellt trick genom att utnyttja hur desperata efter kunder företagen är . Ringde till exempel com hem för att säga att jag ska gå över en annan operatör då gav dem mig ett sinnesjukt lågt pris för att jag skulle stanna kvar . Mobil telefoni samma sak kontakta hallon och sa att jag skulle gå över till Vimla då fick jag 50 gb gratis+studentpris trots att jag inte var student .

Resor? alltid på stor unik rea Hotell? Trivago nä skämt åsido alltid Airbnb eller så tältar jag .. Finns så många sätt att leva billigt på och spara . Trials är ett stort sätt att spara och som matt 76 skrev röker inte snusar inte kollar alltid prisjakt inga avbetalningar o räntor osv . Sist men inte minst sweclockers erbjudande tråd har varit en stor fördel med när det gäller att spara . Ursäkta mycket text och bra initiativ av dig OSkar000 som skapa denna tråden

Av Lexius

Väldigt bra tråd men svår fråga!
Jag nominerar
Witcher 3
Skyrim
Och faktiskt Rainbow Six Siege!!va kasst när det kom men är klart det bästa fps spelet nu
Obs glömde BF3
Skapa omröstning btw!

Av Lexius

Såld för 1300kr! personen sparade 450 kr kostar 1750 i butik

Av Lexius

Såhär https://www.youtube.com/watch?v=ggqwNSl1q9M
Skämt åsido brukar träffa en polare ha förkrök dra till krogen tills 12 slaget då drar man till göteborgs stora broar där man ser hela staden typ . Men i år blir det nog nåt mer omoget ska nog fästa fast såna pinnar som skjuter ljusklumpar på min drönare och köra en egen airstrike tror de kommer bli ballt

Av Lexius

Nytt pris och bud från 1300+ (Pris online nu är 1800+) Kvitto finns och Xboxen är fortfarande i kartongen helt Oöppnad

Av Lexius

Den som kom på idén har defensivt kollat på Mr robot ...E Coin

Av Lexius

Riktigt snygg får bara hoppas att ni inte får copyrightstrike från Crytek bara för deras bubblor

Av Lexius
Skrivet av Pelle:

vart är det köpt från?

Elgiganten

Av Lexius

Ny Xbox One S 1TB +3 spel och trådlös kontroll .

För er som missa rean finns det fortfarande en chans att fynda genom att köpa från mig (: Säljer Xbox One S All digital + 3 SPEL Minecraft+Sea of thieves osv tror även gamepass 1 månad är inkluderat med . Köps direkt för 1750 (först till kvarn för 1750 ) eller bud från 1600. Inte ens kartongen är öppen nu och digitalt kvitto skickas till köparen via pdf .Trådlös kontroll och Xbox live gold är inkluderat med . Går jättebra att hämta i gbg eller så skickar jag paketet som det är .
Billigast för Xbox one S 1 TB Nu är 2000kr

Som alla mina andra annonser gör jag en schyst deal och delar på frakten till den som köper direkt

Läs hela annonsen här

Av Lexius

Så nu förväntar sig bortskämda Intel att få allt serverat i ett siliconfat

Av Lexius

Va smart kör på att din sekundära ska vara IPS då du ändå inte ska spela på den . Jag kör AOC IPS sekundärt och bilden och färgerna är sjukt bra .
https://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=4399494