Inlägg

Inlägg som Lexius har skrivit i forumet
Av Lexius

Du kan fuska med att ha 730 watt istället för 750 watt men 650 watt då ligger du faktiskt illa till . Bli inte förvånad om datorn stängs av med i spelet säger jag bara . Men ja som merc säger kan du undervolta . Sen med vega 64 spelar chassi storleken väldigt stor roll har du Fulltower kommer du säkert klara dig . Om inte får du hoppas på att ditt nätagg är 50 c rated annars kommer den stängas av säkerhet

Av Lexius

Miitt Vega 64 Nitro plus är påväg till Sverige nu från Tyskland gött att man fick 3 spel på köpet med

Av Lexius

Asus VG 245HE FreeSync 75hz

Tjena säljer nu min freesync skärm då jag köpt en 144hz . Den kostar som billigast 2177kr men säljes för 1k (köptes för 1890kr) Skärmen är i väldigt bra skick och det är inte en enda repa på skärmen! Föredrar hämtning i Göteborg men kan skicka den med fast då står köparen för frakten . Tar bud från 800 men först till kvarn till den som köper den och hämtar först .

Läs hela annonsen här

Av Lexius

https://www.amazon.de/gp/product/B0157UQ5A6/ref=oh_aui_detail...
16 GB DDR4 CL15 ram minne i 3000mhz (Notera att cl15 är klart bättre än CL 16)
Betalade 1260 kr med amazon prime fri frakt. I Sverige finns bara den långsammare versionen cl 16 för 1450+

Av Lexius

Aja de bara att sälja en av njurarna

Av Lexius

Just nu är AMD kort mer värt än Nvidia efter att AMD seänkte priserna på vega 64 och 56. Synd att du missa kompless erbjudande på black friday vega 56 för 3990

Av Lexius
Skrivet av Ugga:

Jag tror dock att man kan avvakta lite med förstärkare till 58x då de ska vara relativt lättdrivna.

Menar alltså att det bör inte vara någon hets att skaffa en om man inte redan tänkt det. Det är inget fel i att ha bra förstärkeri osv, det har jag med, men det känns som att för ett par 58x så bör man inte behöva springa iväg och köpa en stärkare för att det ska låta bra. Kommer inte vara någon superskillnad.

Det är är ren marknadsföringstrick Sennhieser har gjort för att locka fler användare . Jag kan säga direkt att dem inte är lättdrivna volymen på mobilen är väldigt låg på max . Men När jag driver dem med Asus ThunderFX (300ohm förstärkning) Kommer dem till liv . Det spelar väldigt stor roll va du har för ljudkort när du använder hifi hörlurar som dessa hade du tänkt att koppla in dem direkt till moderkortet eller? isåfall va är det för integrerat ljudkort du har :D? Alla lurar som är över 80ohm kommer vara svårdrivna sen kan ju företagen skriva att dem är lättdrivna men det är bs^^

Av Lexius
Skrivet av Clibben:

Ja precis, 58x. Hur lång tid tog det för dig att få hem dem?

Skickades från m.sweclockers.com

Sorry för sent svar tog bara 8 dagar du kommer inte bli besviken se till att ha bra förstärkare bara

Av Lexius

Om jag minns rätt så va de la athlon 4400+ med 8800gt som va recommended . Körde inte klart testet men tror inte jag hade torskat på den frågan rätta mig om jag har fel. Crysis vilka tider då man faktiskt använde Can you run it om nån minns

Av Lexius
Skrivet av Clibben:

Vad kul att höra. Jag sitter just nu och väntar på att mitt beställda par ska komma hem. Förhoppningsvis har jag dem i veckan. Sitter idag endast på en e10k och hoppas dem får lurarna att spela hyfsat bra iaf.

Skickades från m.sweclockers.com

ah nice vilka beställde du? 58X?

Av Lexius

Trodde aldrig att jag skulle bli hörlursgalning själv . Ända sen jag köpte 700mk2 blev jag trött på för tung bass och jagade istället efter hörlurar med riktigt bra diskant/mellanregister . Så efter det har man köpt Superlux 681-B och bluedio turbine/ausdoom 6 (bluetooth) och Massdrops Seenhieser 58X som är sinnesjukt bra och bekväma . Mina bluetooth hörlurar hänger ibland löst under gympasset så sluta med att man köpte bluetooth in ear hörlurar populära Taotronics)

Av alla mina köp har jag aldrig blivit så imponerad av hörlurar som jag är av Seenhiesers nya element 58X dem har verkligen hittat balansen mellan alla register i dessa lurar . Med alla höurar jag provat finns det alltid nåt jag hör det är för mycket av eller för lite detta händer ej med 58X . Åkte dit på skatte och tullsmäll på 400 kr men ändå tycker jag dem var värda . Blev 1700kr sammanlagt. 58X är 150ohm så dem kräver förstärkare för att drivas ordentligt och jag använder Asus ThunderFX som förstärkare och ljudkort vilket funkar perfekt . Dem senaste år har man knappt lagt nåt på hårdvara utan la istället majoriteten av pengarna på ljud (har även hemmabio Samsung 4500U (centerhögtalare med trippelement)

Av Lexius

2016 fynda jag skärmen jag använder nu 75 hz freesync för 1337 kr kostade 2000kr annars . 2010 När jag byggde min dator planerade jag att nästa bygge skulle bli på black friday 2018 så jag har väntat 8 år på just denna black friday så yes jag är taggad . Men däremot har black friday blivit sämre och sämre reorna har minskat med åren (i visa fall höjs priserna tillochmed) så med all vår klagande på hur dåligt black friday har blivit hoppas jag att butikerna i år lyssnar och vill motbevisa oss att black friday 2018 faktiskt kommer vara en bra rea!

Av Lexius

Vilken vidrig människa jag vet hur detta känns blev blåst på 3000kr när jag betalade deposition för en lägenhet och fick aldrig tillbaka dem pengarna efter jag flytta ut . Personen blockade mig bara . Jag polisanmälde detta för över 2 år sen och vet du vad polisen har gjort? inte ett skit så jag du kan polisanmäla detta men ha inte några förväntningar . Du har alla hans uppgifter få reda på vem hans föräldrar är och ta reda på deras nummer och berätta vad han har gjort då polisen inte lär göra nåt . Beklagar förlusten men du är verkligen inte ensam om detta .

Av Lexius

R.I.P goda nyheten är dock att han är med i Capten Marvel filmen som handlar om hela Marvel vilket är hans viktigaste roll (kommer mars 2019)

Av Lexius

Mitt råd är att vänta på black friday som är om ett par veckor . Och undvik att köpa allt ifrån Inet eftersom dem är riktigt dyra . (har inget emot inet dem har sjukt bra support) . 8k är en liten budget så om du vill få maximal prestanda för pengarna vänta på black och köp dina komponenter från dem billigaste butikerna om du orkar .

Av Lexius

Såld/till Lyrre

Av Lexius
Skrivet av TimeCommando:

Hej! Efter snart 7 år så är det dags för mig att köpa ny dator. Tänkte att jag köper alla delar från Webhallen och låter dom bygga den åt mig. Väntar nog tills Black Friday. Ni får gärna avråda mig, ge tips eller rekommendationer på vad jag kan ändra etc. Just nu ser det ut som följande:

Chassi: Fractal Design S2
Processor: AMD Ryzen 2700X
Strömförsörjning: Seasonic Focus 750W Gold
Moderkort: Asus Rog Strix X470-F Gaming
Kylning: Noctua NH-D15 CPU Kylare + Noctua NF 12x25 Premium Fan 120mm
Minne: G.Skill Trident Z RGB Series 16GB (2x8) 3200 MHZ /DD4 / CL14
Grafikkort: MSI Geforce 1070 TI 8GB Gaming
Hårddisk: Samsung 970 EVO Series SSD 250 GB M.2 + Samsung SSD 860 EVO 500 GB + Seagate Barracuda 4TB
Operativsystem: Windows 10 Home

Är mest osäker på grafikkortet samt ifall det är värt att ha 32GB ram eller ifall det räcker med 16GB

Tacksam för svar!

TimeCommando ska också bygga ny dator nu efter 7 år samtidigt som dig under black friday . Nvidias priser är fortfarande skyhöga men Vegas priser sjunker så rekommenderar jag Vega 64 istället för gtx 1070ti . Och ja 16 gb ddr4 räcker .

Av Lexius

Mitt kort är längst ner i listan ): inte okej aså blir ny dator vid bf

Av Lexius

Ja tatronics har aptx grymma hörlurar till billigt pris

Av Lexius
Skrivet av Lyrre:

300 och hämtar.

Grattis du har vunnit skickar pm